Pakkasvahdit

  • 1

1-4 / 4

4 tuotetta

  • 1

1-4 / 4

4 tuotetta

Pakkasvahdit

Suomen kylmä ilmasto vaatii omanlaisensa rakennusratkaisut. Pakkassäällä jäätyvä vesi laajenee ja saattaa aiheuttaa mittavia tuhoja rakenteissa, joita ei ole suojattu. Pakkasvahti onkin oiva apu esimerkiksi vanhoissa taloissa, joissa eristykset eivät ole aina viimeisimmän mallin mukaiset. Pakkasvahti nimittäin pitää putket ja vesimittarit sulana kovassakin pakkasessa. Netraudan valikoimasta löydät pakkasvahdit monenlaisiin käyttökohteisiin. Valmistaudu pakkaskeleihin ja tilaa pakkasvahti jo tänään!

Hallavahti tuo huolettomuutta asumiseen

Putkien jäätymisen pelkääminen aiheuttaa turhaa huolta. Säitä ei voi ennustaa etukäteen, mutta kaikenlaisiin keleihin voi varautua jo ennalta. Pakkasvahti huolehtii sopivasta lämpötilasta ja sinä voit nukkua yösi rauhassa. Ei siis enää turhaa veden tiputtamista hanasta! Oikein sijoiteltu pakkasvahti ennaltaehkäisee ylimääräisiä remontteja, joita pakkasen tuhot muuten saattaisivat aiheuttaa. Investointina pakkasvahti tulee aina remonttia halvemmaksi. Useimmat pakkasvahdit menevät päälle itsestään lämpötilan laskettua riittävän alhaiseksi.

Pakkasvahti varastoon ja muihin tiloihin

Pakkasvahteja on tarjolla moniin eri tarkoituksiin. Esimerkiksi kaivon lämmittämiseen löytyy omanlaisensa mallit. Kaivonlämmitin on monikäyttöinen ja saattaa sopia myös koirankopin lämmittimeksi. Pakkasvahdeista löytyy myös sisustukseen sopivia designmuotoiltuja vaihtoehtoja ja märkätiloihin soveltuvia lämmittimiä. Laadukkaissa lämmittimissä on ylikuumenemisenestosuoja, joka tekee lämmittimen käytöstä turvallista. Pääidea on kaikissa pakkasvahdeissa kuitenkin sama, eli lämpötilan pitäminen plussan puolella ja jäätymisen estäminen. Tee elämästäsi pykälän verran huolettomampaa ja suojaa jäätymisherkät tilat pakkasvahdilla jo tänään! Netraudasta tilaaminen on helppoa ja nopeaa.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.