1-100 / 444

444 tuotetta

1-100 / 444

444 tuotetta

Sähköpatterit

Sähköpatteri on hyvä sijoitus, sillä se lämmittää kodin ja vapaa-ajan asunnon tiloja nopeasti ja taloudellisesti. Netrauta tarjoaa laajan valikoiman moderneja ja energiatehokkaita sähköpattereita. Meiltä löydät runsaasti erikokoisia peruspattereita ja kehittyneitä sähkölämmittimiä, jotka on varustettu älykkäillä ominaisuuksilla. Oli haussa sitten pieni tai suuri sähköpatteri, kuivan tilan sähkölämmitin tai vesiroiskeita kestävä patteri, löydät varmasti omasi tarjonnastamme tilaan kuin tilaan. Tuotteiden vertailu kannattaa: valitse itsellesi paras vaihtoehto ja tilaa jo tänään!

Moderni lämpöpatteri on taloudellinen ja helposti säädettävä

Kun ostat sähköpatterisi meiltä, voit unohtaa lämpötilan säätämisen käsin termostaattia kääntämällä. Nykyaikaiset sähköpatterit on varustettu elektronisilla näytöillä, ja lämpötilan säätäminen käy näppärästi diginäytöltä tai nappia painamalla. Osa valikoimamme tuotteista on varustettu huippumoderneilla ominaisuuksilla, joten pystyt säätämään osaa lämmittimistä myös etälaitteella, kuten älypuhelimella tai iPadilla ja liittämään patterin wifi-verkkoon lisälaitteen kautta. Lämpöpattereissa on lisäksi älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä todella taloudellisia ja vaivattomia arkikäytössä. Monissa tuotteissa on toiminto, joka keskeyttää lämmityksen huoneen lämpötilan laskiessa äkillisesti tai laskee huoneen lämpötilaa yön ajaksi. Siten säästyt ylimääräiseltä lämmönhukalta esimerkiksi tuuletuksen tai yöunien aikana ja näet positiivisen vaikutuksen suoraan sähkölaskussasi. Uudenaikainen sähköpatteri on siis hyvä valinta, jonka vaikutukset huomaat heti rahapussissasi.

Turvallinen ja tyylikäs lämmitin joka kotiin edullisesti

Kaikki sähkölämmittimemme täyttävät tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Ne ovat käytössä luotettavia ja miellyttäviä. Nykyaikainen sähköpatteri ei naksu, pauku eikä levitä palaneen hajua. Valikoimamme sähköpatterit ovat lisäksi tyylikkään pelkistetysti muotoiltuja, joten ne istuvat kodin ja muiden tilojen sisustukseen huomaamattomasti. Ohut, taulumainen sähköpatteri ei vie seinällä tilaa mutta luo huoneeseen miellyttävän lämmön. Seinään kiinnitettävien patterien lisäksi löydät valikoimastamme myös mallit, joihin voi lisätä jalkakiinnityksen. Huippuunsa viedystä käyttömukavuudesta ja tyylikkäästä ulkomuodosta huolimatta sähköpatterin hinta on edullinen, kun hankit omasi Netraudasta. Valitse siis miellyttävämpi sisäilma ja laita tilaus matkaan!

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16