Työtuolit

1-91 / 91

91 tuotetta

1-91 / 91

91 tuotetta

Työtuolit

Laajasta työtuolien valikoimastamme löydät tyylikästä designia, kehoa tukevaa muotoilua, raikkaita värejä tai vaikkapa hieman retrompaa tunnelmaa. Onko etsinnässä hyvä, mutta pieneen tilaan soveltuva pelituoli? Vai kaipaatko lisää hyvinvointia sujuvoittamaan työskentelyä? Istumisen mukavuutta sekä ergonomiaa tukevan asennon saat monipuolisesti säädettävällä työtuolilla.

Työtuolien valikoima

Työtuoleissamme on erilaisia miellyttäviä ja helppohoitoisia verhoilumateriaaleja. Kulutusta kestävää kangasta, keinonahkaa sekä hengittävää verkkomateriaalia. Valikoimassamme on huomioitu myös eri-ikäiset käyttäjät, tuoleja löytyy niin aikuisille kuin lapsillekin. Monipuolisilla tuolien säätömahdollisuuksilla voidaan yksilöllisesti löytää paras ja mukavin asento tai käytännöllisesti mahdollistaa saman tuolin sopivuus useammalle käyttäjälle.

Työtuolien monipuoliset ominaisuudet

Ergonominen työtuoli on välttämätön silloin kun halutaan varmistaa oikea työskentelyasento. Jos istut pitkän päivän työpöydän ääressä, säädettävät tukiominaisuudet auttavat asennon vaihtamisessa. Erilaisilla selkänojan säädöillä sekä jalka-, niska- ja käsituilla voit tukea haluttua asentoa. Tuolin kallistuksen säädöllä voit vaihtaa rennompaan asentoon vaikkapa palaverin ajaksi. Korkeudensäädön avulla eri kokoiset käyttäjät löytävät mukavan asennon tai työtuoli kasvaa lapsen mukana. Kaasujousitettu työtuoli voidaan sopeuttaa käyttäjän painon mukaan. Korkea työtuoli on ergominen valinta esimerkiksi vastaanottotiskille tai silloin kun normaali istumakorkeus ei ole riittävä työtasoon nähden. Satulatuolilla voidaan vähentää selän kuormitusta työasennoissa, joissa istutaan kumarassa tai tarvitaan toistuvia kiertoliikkeitä. Meiltä löytyy käytännöllisiä vaihtoehtoja monenlaisten työtilojen tarpeisiin, myös erilaisia työpöytiä kuin työhuoneen säilytyskalusteitakin!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16