Kyberhinnat VAIN tänään! Aikaa jäljellä:

Laattasaumojen puhdistus

Nimike(ttä)

1 tuotetta

Nimike(ttä)

1 tuotetta

Laattasaumojen puhdistus

Laatoituspinnassa likaa keräävät eniten laattasaumat. Saumatkin on kuitenkin mahdollista saada puhtaaksi oikeilla aineilla ja menetelmillä. Tutustu Netraudan laatanhoitotuotteiden valikoimaan, josta löydät myös tehokkaat aineet laattasaumojen puhdistamiseen. Tilaa jo tänään, sillä tilaaminen on helppoa ja nopeaa!

Laattojen saumojen puhdistus onnistuu oikeilla aineilla

Laattasaumat ovat itse laattaa pehmeämpää materiaalia, eivätkä yhtä tasaisia kuin laatat, joten on luonnollista, että lika pyrkii kiinnittymään juuri saumakohtiin. Saumakohdat ovat lisäksi laattapintaa alempana, minkä vuoksi esimerkiksi laattalattiaa mopatessa saumat jäävät helposti likaisiksi. Saumakohtien puhtaanapito on sitä helpompaa, mitä useammin saumat muistaa puhdistaa. Jos saumojen puhdistus on kuitenkin päässyt hetkeksi unohtumaan, ei ole syytä huoleen, sillä Netraudan laattasaumojen puhdistusaineilla myös pinttynyt lika irtoaa ilman taistelua. Kylpyhuoneen laatoitus kärsii lian lisäksi usein vedestä peräisin olevista kalkkikivisaostumista, jotka ovat kiinnittyneet tiukasti saumoihin. Kalkkikivisaostumien poistamisessa tehokas saumanpuhdistusaine on korvaamaton apu.

Vinkkejä siisteihin saumoihin

Jo rakennusvaiheessa kannattaa kiinnittää huomiota saumojen puhdistettavuuteen. Netraudan verkkokaupasta löydät tehokkaat epoksisaumojen erikoispuhdistusaineet, jotka on tarkoitettu käytettäviksi heti saumaamisen yhteydessä epoksisaumausmassajäämien poistamiseksi. Turhien saumausmassajäämien poistaminen helpottaa saumojen puhtaanapitoa jatkossa. Myös saumauslaastin valinnassa kannattaa ottaa huomioon se, että lika näkyy sitä helpommin, mitä vaaleampi laasti on kyseessä. Kattavan valikoiman saumojen puhdistusaineita ja saumauslaasteja löydät Netraudan verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan ja tilaa tarvitsemasi tarvikkeet edullisesti Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-20.00 | La 10-18