Metrolaatat

1-100 / 310

310 tuotetta

1-100 / 310

310 tuotetta

Metrolaatat

Metrolaatat olivat alunperin kiiltäviä fasettihiottuja laattoja, jotka heijastivat metron himmeää valoa New Yorkin metrotunneleissa ensi kerran jo yli sata vuotta sitten. Netraudassa fasettihiottujen metrolaattojen rinnalle on samaan ryhmään tuotu kaikki pienemmät suorakaiteen muotoiset laatat, niin himmeät kuin kiiltävätkin, ovathan metrojen ja metrotunneleidenkin valaistukset kehittyneet viimeisen sadan vuoden aikana. Tutustu Netraudan subway-laattojen valikoimaan ja päästä luovuutesi irti laatoituksessa.

Metro-laatta retroon kylpyhuoneeseen

Kiiltävä fasettihiottu laatta tiililadonnalla tekee modernista kylpyhuoneestasi kerralla retrohenkisen. Kaikki muu, hanat, altaat ja suihkuseinät voivat olla hyvinkin yksinkertaisia ja suoralinjaisia, mutta kun käytät metrolaattoja seinillä, saat sisustukseen kaipaamaasi vanhan ajan tuntua. Kaikkia seiniä ei ole pakko laatoittaa samaan tyyliin, vaan voit käyttää metrolaattojen tyypillistä ilmettä myös tehosteena vain osassa kylpyhuonettasi. Metro-laatta sopii myös mainiosti keittiön välitilaan, jossa tiililadonta ja kiiltävä pinta antavat keittiöllesi juuri oikealla tavalla retron tunnelman. Erityisesti vanhoissa taloissa tiililadonta ja eläväinen laatan pinta istuvat mainiosti hyvinkin moderniin ja tekniseen keittiöön.

Modernia ilmettä subway-laatalla

Kokosimme Netraudassa metrolaattojen kategoriaan kaikki pienemmät suorakaiteen muotoiset laatat, pääosin 10x20 ja 10x30 koossa. Nykyaikaisissa metrotunneleissa seinien ja lattioidenkin pinnat ovat mitä moninaisimpia, ja näin myös sinun kylpyhuoneesi metrolaatta voi olla jotain muutakin kuin yli 100 vuotta sitten kehitetty fasettilaatta. Erityisen modernin ilmeen metrolaatoilla teet kun yhdistelet seinällesi kiiltävää ja mattaa laattaa ja korostat huonekorkeutta latomalla laatat pystyyn epäsymmetriseen tiililadontaan. Älä pelkää käyttää luovuuttasi erityisesti tehosteseinissä, et varmasti kyllästy kun toteutat toiveidesi mukaisen seinän käyttämällä vaikka vain yhtä väriä, mutta eri kiiltoasteita ja kokoja. Huomioi kuitenkin, että pystysuuntaan laatoittaessa laattojen leveyden on hyvä olla sama, jotta pystysaumoista tulee kauniit ja laatan paksuus kannattaa pitää yhtenäisenä koko saumausta ajatellen. Muistathan, että tiloissa, joissa ei oleskella koko ajan, myös värien käyttö voi olla vapaampaa, silloinkin kun muuten on hyvin skandinaavinen koti. Uskalla olla oma itsesi! Selaile Netraudan metrolaattojen valikoimaa, vertaile vaihtoehtoja ja tilaa aina edulliseen hintaan kotiin toimitettuna!

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.