Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Lastenhuoneen tapetit

1-48 / 522

522 tuotetta

1-48 / 522

522 tuotetta

Lastenhuoneen tapetit

Kaipaako lapsesi uutta ilmettä huoneensa seiniin? Monille kasvuiässä oleville lapsille oma huone on tärkeä ja siitä halutaan muokata mahdollisimman viihtyisä ja omaa makua ilmentävä. Tapettien avulla sisustukseen voidaan luoda lisää särmää ja tyylikkyyttä. Meiltä Netraudasta löydät monipuolisen valikoiman lastenhuoneeseen sopivia tapetteja niin tytöille kuin pojillekin. Tutustu siis vaikkapa yhdessä lapsesi kanssa valikoimiimme ja tee tilaus verkkokaupassamme jo tänään, niin lastenhuoneen ilme raikastuu ja muuttuu tunnelmasta toiseen – helposti ja nopeasti!

Lastenhuoneen tapetit – huoneen ihastuttavia katseenvangitsijoita

Lastenhuonetta sisustettaessa voi tapeteilla olla yllättävänkin iso rooli. Tapettien avulla voidaan vaikuttaa huoneen yleisilmeen lisäksi myös yksityiskohtiin lumoavien kuvatapettien avulla. Miltä kuulostaisi esimerkiksi avaruusaiheinen tapetti, joka suorastaan kutsuu mukanaan avaruusseikkailuun? Entäpä meriseikkailu-aiheinen tapetti, joka kuvaefekteineen herättää lähes aidon meriseikkailun henkiin? Ihastuttavan yksityiskohtaiset kuvatapetit tuovat tunnelmallisuutta ja persoonallisuutta lastenhuoneen seinille ja niiden avulla voidaan luoda erilaisia, varsin yksityiskohtaisiakin efektejä lastenhuoneeseen muun sisustuksen yhteyteen. Valikoimistamme löytyy esimerkiksi Wallsticin valmistamia kuvatapetteja, jotka tunnelmaltaan tuntuvat lähes aidoilta – ikään kuin olisit osana tapettien ympäristöä. Vaikuttavaa, vai mitä? Tapettien lisäksi lastenhuoneen seiniin sopivat hyvin esimerkiksi sisustustarrat, joita löytyy myös verkkokaupastamme. Lisäksi voit ostaa meiltä muut tarvittavat sisustustarvikkeet esimerkiksi lastenhuoneeseen tai kotisi muihin tiloihin.

Tapetit persoonalliseen makuun

Lapset haluavat monesti korostaa omia mieltymyksiään ja mielenkiinnonkohteitaan omassa huoneessaan ja sisustuksessa. Tapettien avulla huoneen yksityiskohtia voidaankin tuoda paremmin esille. Netraudan valikoimista löytyy useita erilaisia tapetteja, joiden avulla voidaan saada huoneeseen persoonallista ilmettä ja hauskoja sisustuksellisia elementtejä. Olemme huomioineet myös uusimpia trendejä ottamalla valikoimiimme esimerkiksi Disneyn Autot-aiheisen tapetin autoista innostuneelle lapselle, jolloin hurjat autoseikkailut jatkavat elämäänsä myös huoneen seinillä. Emme myöskään ole unohtaneet prinsessaleikeistä innostuneita pieniä tyttöjä, vaan olemme valinneet heitä varten suloiset prinsessa- ja keiju-aiheiset tapetit tuomaan prinsessamaista satu-unelmaa myös seiniin. Lastenhuoneen tapettien ei tarvitse olla pelkkänä taustana, vaan ne voivat herättää henkiin myös erilaisia tunnelmia ja muistoja – niin lapselle kuin aikuisellekin! Uudista siis lapsesi huone tapettien avulla ja lähde sinäkin satujen taianomaiseen maailmaan lumoavien tapettien siivittämänä!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.