Dometic - Mukavuutta vapaa-ajalle

Dometic Group valmistaa erilaisia mukavuustuotteita sekä matkailuajoneuvoihin että henkilö- ja kuorma-autoihin. Kansainvälinen yritys tunnetaankin alansa johtavana toimijana ja sen historia ulottuu aina vuoteen 1922 saakka. Kattava valikoima pitää sisällään niin kylmälaitteet kuten jääkaapit ja viinikaapit kuin kylmälaukut ja matkajääkaapit. Malliston täydentävät jokaisen lomalaisen tarpeelliset hankinnat: laukkugrillit sekä matkakäymälät.

Äänetöntä kylmää vapaa-ajan asunnolle


Dometicin monikäyttöiset absorptio-jääkaapit toimivat tasaisesti ilman häiritsevää melua nestekaasulla ja sähköllä. Näin saadaan näppärästi kylmää myös paikkoihin, joissa ei ole sähköverkkoa. Kaasutoimiset laitteet ovat helppoja asentaa sekä turvallisia käyttää. Liekinvalvonta liekinilmaisumittarilla sulkee kaasun tulon automaattisesti siinä tapauksessa, että polttimon liekki sammuisi. Myös pakasteille löytyy oma säilytyslokeronsa.

Viinin säilytystä aina sopivassa lämpötilassa


Kuuma kesäkään ei ole ongelma kun hankkii Dometic-viinikaapin - säilytyslämpötila ja ennen kaikkea tarjoilulämpötila on juuri oikeanlainen. Kiitos kompressoritekniikan, jäähdytysteho on erinomainen vaikka ympäröivät olosuhteet olisivatkin lämpimät. Kaikenlaiset viinit säilyvät aina arvoisellaan tavalla ja vieläpä vähäisellä virrankulutuksella. Erilliset lämpötila-alueet pitävät huolen esimerkiksi valko- ja kuohuviinin säilytyksestä niin, että molemmat voidaan nauttia sopivan viileinä.

Laukkugrilli mukaan ja matkaan!


Laukkugrilli on kätevä apuri, joka toimii kaasulla tuoden grillaus- ja keittomukavuutta oli käyttäjä sitten missä tahansa. Se voidaan ottaa esille nopeasti ja on heti valmis käyttöön. Liha kypsyy grillissä ja lisukkeet yhtäaikaisesti keittolevyllä. Koska polttimot sijaitsevat yläpuolella, ei synny savua, käryä saati kipinöitä.

Kätevät tilaa säästävät matkakäymälät


Hygieniamukavuutta tuova matkakäymälä on helppo ottaa mukaan ja se tarjoaa kompaktissa koossa useita toimintoja. Tilava vesisäiliö mahdollistaa huuhtelun jopa 27 kertaa helppokäyttöisen painonapin avulla. Painevesijärjestelmä hoitaa kulhon huuhtelun tehokkaasti ja nerokkaan tyhjennysjärjestelmän avulla tyhjennys sujuu siististi.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-2 / 2

2 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-2 / 2

2 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16
(Ma 6.12. suljettu)