Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Turnerin nosto-oven avaajan asennus

Tuotenumero:
asennus-tav
180,00 
kpl

Asennuspalvelu on tarjolla kaikkiin verkkokaupastamme hankittuihin Turnerin autotallinoven avaajiin, joiden asennus suoritetaan ovien asennuspalveluiden yhteydessä. Asennukset suorittavat Turnerin asentajaverkoston asentajat, joilla on vankka kokemus nosto-ovien asentamisesta. Luotettavien ammattilaisten toimesta tehdyllä asennuksella varmistat, että työt tehdään sovittuna aikana, sovitulla toimitussisällössä, hyvää rakennustapaa noudattaen ja laadukkaasti.

Palvelun saatavuus:

Palvelu on saatavilla ainoastaan Turnerin autotallinoven avaajiin Rovaniemen alapuoleisilla alueilla, poislukien saaret ja saaristo. HUOM! Avaajan asennus on mahdollista tilata ainoastaan oviasennuksen yhteydessä. Pelkän avaajan asennuspalvelua ei ole mahdollista tilata.

Lisätietoa palvelusta

Toimitusalue on koko Suomi, pois lukien Lappi ja saaristo. Tarvittaessa ota yhteyttä myyntipalveluumme niin selvitämme onko toimitus mahdollista haluamaasi osoitteeseen.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Asennuspalvelut Turner

Arvostelut

Kysymykset

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  87100 Kajaani · 22.7.2020
  Hei, Jos ostaisin Turner merkkisen autotallin oven nostajan.Mikä olisi asennuksen hinta Paikkakuntana Kajaanissa. Jos ostaisin ainoastaan koneiston koska minulla on katossa ennestään (Magie 600 kiskot) Mikä olisi esim. Turner 423 koneiston hinta.
  1. Turner myynti · 23.7.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, Asennuksen hinta on 250 € sis. alv 24 %. Tämä ei sisällä oven huoltoa. Moottori ei käy Magic 600 kiskoon vaan koko avaaja on vaihdettava eli myös varsi, hihna, kiinnikkeet jne. Löydätte T423 avaajan Netraudan valikoimasta.

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16