Aitaelementti Nummi A26 1800x600 mm pystylauta vihreä

Tuotenumero:
TAM-A26
48,00  41,00  Säästät: 7,00 
kpl
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 14,90 €
★★★★★★★★★★
1.0
5 5 tähteä: 0 kpl
4 4 tähteä: 0 kpl
3 3 tähteä: 0 kpl
2 2 tähteä: 0 kpl
1 1 tähteä: 1 kpl
Käytön helppous 2.0
Ominaisuudet 1.0
Vastinetta rahoille 1.0
Tuotteen laatu 1.0

Tammiston Puun Nummi-aita on pystylaudoitettu aitaelementti. Lautojen päät ovat ylhäältä pyöristetyt. Puu on vihreäksi painekyllästettyä, suomalaista mäntyä. Aitaelementin koko on 1800x600 mm.

Aita helposti elementeistä

Tammiston Puun aitaelementeillä saat pihaasi toiveidesi mukaiset kehykset. Tolpilla ja tolpanhatuilla sekä yläosan koriste-elementeillä voit vaikuttaa aidan rakenteeseen ja kokonaiskorkeuteen. Pintakäsittelyllä viimeistelet aidan ulkoasun mieleiseksesi. Tonttien väliseksi raja-aidaksi voi riittää jo 60 cm korkuinen aita, näkösuojaksi tarvitaan 120 cm (istumakorkeus) tai 180 cm (seisomakorkeus) korkuinen aita.

Piharakennemallistossa paljon yhdistelymahdollisuuksia

Tammiston Puun piharakennemalliston osista voidaan yhdistellä ja koota yksilöllinen kokonaisuus erilaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. Pienikokoisista elementeistä saat tyylikkäät aita- tai terassikokonaisuudet rivitalo- ja kaupunkipihoille ja vastaavasti suurikokoiset elementit voivat toimia näkösuojina tai jopa meluaitoina. Mallisto säilyy ajattomana ja uudet osat sopivat myös vanhojen osien jatkoksi.

Tammiston Puu Oy:n piharakenteet ovat kotimaisia ja niille on myönnetty avainlipputunnus. Puiset pihatuotteet on valmistettu tiukkasyisestä, suomalaisesta männystä ja kyllästysaineena käytetään vain ympäristöystävällisiä AB-luokan kyllästeitä.

Aitaelementti Nummi A26 1800x600 mm pystylauta vihreä

 • Tuotemerkki: Tammiston Puu
 • Korkeus: 600 mm
 • Leveys: 1800 mm
 • Syvyys: 40 mm
 • Väri: Vihreä
 • Käyttötarkoitus: Aidat
★★★★★★★★★★
1.0
5 5 tähteä: 0 kpl
4 4 tähteä: 0 kpl
3 3 tähteä: 0 kpl
2 2 tähteä: 0 kpl
1 1 tähteä: 1 kpl
Käytön helppous 2.0
Ominaisuudet 1.0
Vastinetta rahoille 1.0
Tuotteen laatu 1.0

Arvostelut

Yhteensä 1 kysymys
Lajitteluperuste: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Tuote;ala-arvoinen
  ★★★★★★★★★★
  Osa elementtien laudoista oli läpihalki. Puu elää ja pieni rakoilu on luonnollista, läpihalkeamat eivät kostealla säälläkään umpeudu. Reklamoin asiasta, mutta vastaus oli odotettu. Tuotteen kuljetuspalvelu epäonnistui, tuote ei saapunut likikään ilmoitetussa ajassa, eikä olisi ilmeisesti saapunut koskaan, ellen olisi alkanut kysyä perään. Tuote löytyi lopulta ja palvelu siinä vaiheessa oli moitteetonta, henkilökuntaan kuuluva toi elementit kotiimme omalla autollaan välittömästi. Huonon laadun takia en ryhtynyt palautukseen sen työläyden takia, elementtien kotiin saaminen oli jo saavutus ja monen puhelun takana. Tämä oli ensimmäinen puutavaran nettiostos vaikka paljon puutavaraa ostammekin eri tarpeisiin, opetus oli, että puutavara kannattaa aina ostaa niin, että tavaran kunto on nähtävissä eli vaikka muutama euro enemmän, siitä että laatu on hyvä.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18