Älykäs vuotohälytin Grohe Sense

TuotenumeroGRH-22505LN0

Lisää kuvia

59,99 
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,80 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
  • Tuotevideot
Kuvaus
Minimalistinen ratkaisu joka paikkaan. Vesianturi joka hälyttää mikäli kodissasi sattuu vesivahinko. Vesikosketuksen seurauksena Sense-anturi lähettää ilmoituksen Ondus sovellukseen, joka lähettää varoituksen älypuhelimeesi. Grohe Sense seuraa myö...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Älykäs vuotohälytin Grohe Sense kuvaus

Minimalistinen ratkaisu joka paikkaan. Vesianturi joka hälyttää mikäli kodissasi sattuu vesivahinko. Vesikosketuksen seurauksena Sense-anturi lähettää ilmoituksen Ondus sovellukseen, joka lähettää varoituksen älypuhelimeesi. Grohe Sense seuraa myös kotisi lämpötila- ja kosteusarvoja, ja varoittaa mikäli arvot laskevat tai nousevat yli ennalta määritettyjen arvojen. GROHE Sensen huippuluokan muotoilun ansiosta se sopii myös huoneisiin, joita käytetään paljon. Heti, kun GROHE Sense joutuu kosketuksiin veden kanssa, se päästää piippausäänen ja näyttää sykkivän punaisen valon.

Älykäs vuotohälytin Grohe Sense

  • Sijoita Grohe Sense kotisi riskialueille - vaikka kellariin, jossa se seuraa kosteutta ja estää kondenssiveden muodostumisen sekä valvoo lämpötilaa jäätymisriskin tunnistamiseksi.
  • Havaitsee vuodot keittiöaltaan tai pesualtaan alapuolella. Myös pesukoneen vieressä on täydellinen paikka Grohe Senselle vuotojen havainnointiin
  • Kylpyhuoneessa kosteudesta voi tulla ongelma, jos et huolehdi ilmanvaihdosta ajoissa - Grohe Sense ilmoittaa sinulle ongelmista.
Arvostelut

Arvostelut

★★★★★
Kysymykset ja vastaukset

Kysymykset

Tuotevideot

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18