Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Tee tuotearvostelu ja voit voittaa 500 € lahjakortin Netraudan verkkokauppaan

Näin saat arpalippuja tämän kuukauden arvontaan

    1. Klikkaa ostamasi tuotesivu auki
    2. Anna tuotteelle arvosana ja kerro lyhyesti, mitä mieltä olet tuotteesta.
    3. Jokainen tuotearvostelu on arpalippu 500 € lahjakortin arvontaan.
    4. Lisää ihmeessä myös kuva arvosteluun - Se kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Samalla Tuplaat voittomahdollisuutesi, sillä kuvallliset arvostelut saavat kaksi arpalippua kuukausiarvontaan.

Mitä useamman arvostelun kirjoitat, sitä useamman arpalipun saat arvontaan ja mahdollisuutesi voittaa kasvavat.

Arvostelun tekeminen on helppoa ja nopeaa - Voit kirjoittaa arvostelun vaikka puhelimellasi!

Tee tuotearvostelu ja voit voittaa 500 € lahjakortin

Auta muita ostopäätöksen teossa!

Samalla annat tärkeää palautetta kun kehitämme tuotevalikoimaamme.

Tässä vinkit hyvän tuotearvion tekemiseen:

1. Klikkaa "Kirjoita arvostelu" haluamasi tuotteen tuotekortilla Netrauta.fi-verkkokaupassa. Nappi löytyy sivun alaosasta.

Sinun ei tarvitse kirjautua eikä rekisteröityä. Olethan kuitenkin jo asentanut tuotteen ja käyttänyt sitä. Sivulta näet kuinka monta arvostelua tuote on saanut, sekä kuinka moni asiakas suosittelee tuotetta. Jos tuotetta ei ole vielä arvosteltu, näitä tietoja ei näy. Uuden arvostelun pääset kirjoittamaan klikkaamalla "Kirjoita arvostelu" -linkkiä.

2. Aloita arvostelulomakkeen täyttäminen - voit lisätä myös oman kuvan tuotteesta

Pakollisia tietoja ovat vain kokonaisarvosana, arvostelun otsikko, arvosteluteksti sekä nimimerkki ja sähköpostiosoite. Jos teet ensimmäistä tuotearvosteluasi keksi nimimerkki, joka näytetään kaikkien tulevien arvostelujesi yhteydessä. Mikäli mahdollista lisää kuva tuotteesta - se on erittäin hyödyllinen muille arvostelun lukijoille. Ottamasi kuva kertoo tuotteen todellisesta koosta ja ulkonäöstä paljon enemmän kuin tuotekuva. Täten autat entistä enemmän henkilöitä, jotka pohtivat tuotteen ostamista.

Mitä minun tulisi kirjoittaa, jotta tuotearvosteluni julkaistaan?

Kerro meille miksi ostit tuotteen, oletko tyytyväinen ostokseesi, onko tuotteessa jokin ominaisuus, johon olet erityisen tyytyväinen vai olisiko tuotteessa jotakin parannettavaa. Toiset asiakkaat arvostavat avoimuuttasi ja vaivannäköäsi. Kirjoita mahdollisimman kuvailevasti tuotteesta ja anna muiden tietää mahdollisimman paljon jo ennen tuotteen ostamista. Haluamme rohkaista asiakkaitamme jakamaan kokemuksiaan muiden asiakkaiden kanssa tuotearvioiden avulla, sillä tämä lienee paras ja tehokkain tapa osoittaa eri tuotteiden hyvät ja huonot puolet.

Muista, että emme julkaise arvosteluja, joissa kielenkäyttö ei ole asiallista tai arvostelussa otetaan kantaa muihin asioihin kuin itse tuotteeseen. Huolehdithan, että kirjoittamasi teksti on hyvien tapojen mukaista.  Hyvällä arviolla emme suinkaan tarkoita sitä, että jokaisen arvostelun pitäisi olla sävyltään positiivinen tai/ja kehuva: Hyvä arvostelu kertoo rehellisesti ja selkeästi ominaisuuksista ja ennen kaikkea käyttökokemuksista. Negatiivinenkin arvio on hyvä arvio, kunhan asiat on argumentoitu riittävän kattavasti. Vältä henkilökohtaisia tietoja - haluamme turvata yksityisyytesi. Käytä aina voimassaolevia yhteystietojasi mahdollista arvontavoiton yhteydenottoa varten.

Arvostele tuote

3. Kiitos arvostelustasi! Se lähti nyt moderointiin ja julkaistaan 1-72 tunnin sisällä sen kirjoittamisesta.

Saat sähköpostiisi vahvistusviestin arvostelun vastaanottamisesta. Tietoturvasyistä pyydämme sinua vielä klikkaamaan sähköpostiviestissä olevaa linkkiä. Tämän jälkeen kestää 1-72 tuntia kunnes saat viestin, jossa kerrotaan arvostelun julkaisusta. Pääset tästä viestistä suoraan katsomaan arvosteluasi.

4. Lue arvosteluja ja kommentoi!

Kaikki arvostelut ovat luettavissa kunkin tuotteen tuotekortilla sivun alaosassa. Arvosteluosion alussa on ilmoitettu kuinka monta arvostelua tuotteella on, ja kuinka moni asiakas suosittelee tuotetta. 

Voit myös kommentoida arvosteluja. Lisää kommentti klikkaamalla arvostelun yhteydessä olevaa "Kommentoi" -linkkiä.
Voit antaa arvostelijalle myös palautetta siitä oliko arvostelu sinulle hyödyllinen vai ei klikkaamalla arvostelun yhteydessä olevia "Kyllä" ja "Ei" -linkkejä.

Arvostele tuote

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.