Astianpesukone Bomann TSG7402W, pöytämalli, 42cm

Tuotenumero:
BMNTSG7402W
369,00 
kpl
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!
★★★★★★★★★★
4.3
86% suosittelee
5 5 tähteä: 2 kpl
4 4 tähteä: 6 kpl
3 3 tähteä: 0 kpl
2 2 tähteä: 0 kpl
1 1 tähteä: 0 kpl
Käytön helppous 4.2
Ominaisuudet 3.8
Vastinetta rahoille 4.1
Tuotteen laatu 4.1

Bomann TSG7402W on täydellinen tiskikone mökille tai asuntovaunuun. Kompaktista pöytämallin astianpesukoneesta löytyy sisäänrakennettu 5 litran vesisäiliö, jonka ansiosta konetta ei tarvitse kytkeä vesijohtoverkostoon. Halutessaan koneen voi kytkeä myös vesijohtoverkostoon. Pesuohjelmia löytyy 5 ja veden lämpötilaksi voi asettaa joko 45 °C tai 70 °C. Koneeseen mahtuu kerrallaan kaksi astiastoa ja siinä on erillinen aterinkori.

Astianpesukone Bomann TSG7402W, pöytämalli, 42cm

 • Tuotemerkki: Bomann
 • Korkeus: 435 mm
 • Syvyys: 435 mm
 • Leveys: 420 mm
 • Paino: 16 kg
 • Väri: Valkoinen
 • GTIN/EAN-koodi: 4004470740202
 • Energialuokka: A
 • Astiastojen lukumäärä: 2
 • Pesuohjelmien lukumäärä: 5
 • Äänitaso (dB): 58
 • Pesuveden lämpötila: 45-70°C
 • Aterinkori
 • Ajastin
 • LCD-näyttö
 • AquaStop-järjestelmä
 • Pesuvaiheen ilmaisin
 • Vuotuinen vedenkulutus: 1400 l
 • Vuotuinen energiankulutus: 125 kWh
★★★★★★★★★★
4.3
86% suosittelee
5 5 tähteä: 2 kpl
4 4 tähteä: 6 kpl
3 3 tähteä: 0 kpl
2 2 tähteä: 0 kpl
1 1 tähteä: 0 kpl
Käytön helppous 4.2
Ominaisuudet 3.8
Vastinetta rahoille 4.1
Tuotteen laatu 4.1

Arvostelut

Yhteensä 8 kysymystä
Lajitteluperuste: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Näppärä mökkikone astiolle.
  ★★★★★★★★★★
  Tämä on näppärän kokoinen tiskikone. Ei tarvitse edes vesijohtoa, koska koneessa on oma vesisäiliö.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Erittäin pieni kone
  ★★★★★★★★★★
  Kone on todella pieni ja esim. lautaset pitää laittaa hyvin harvaan, jotta peseytyvät. Tiskaa pienellä vesimäärällä, mutta myös astioiden määrä on pieni. Yritämme vaihtaa vielä pesuainetta, jos pesutulos paranisi. Veden laitto päältä on hieman haastavaa, jotta vesi ei loisku. Ajatus pikkutiskarista ilman vesijohtoliitäntää kuulosti ihanalta, parannuksia tarvittaisiin jotta olisimme tyytyväisempiä. Trttttggfggfggghgf
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Kätevä pikkupesuri
  ★★★★★★★★★★
  Tiskikone on hyvä arjen pelastaja, jos täysikokoinen astianpesukone ei syystä tai toisesta sovi käyttöösi. Kone toimii tarvittaessa myös ilman astianpesukoneen vesiliitäntää. Vettä voi kaataa tankkiin vaikka kulhosta tai kastelukannusta, kunhan koneen päällä on tarpeeksi tyhjää tilaa. Tiskikone on pieni eivätkä kaikki isommat astiat tai aterimet (esim. pitkät veitset) mahdu sisään, mutta pienen tilan saa käytettyä yllättävän tehokkaasti.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Kelpo peli
  ★★★★★★★★★★
  Toimii kuin junan vessa, toki täytyy pestä useammin, koska on aika pieni laite. Mökkikäytössä vesisäiliö on loistava, ei tarvitse painevesiliitäntää. Uudet lautaset piti ostaa, 25cm lautanen sopii hyvin.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Toimii.
  ★★★★★★★★★★
  Kone toimii. Tunnin pesuohjelmaa käytetty enimmäkseen, kun huolehtii, ettei laita liian likaista astiaa. Veden kaatoaukon ympärille tehtiin suppilosta leikattu muovikaulus ja silikonilla kiinni, jotta vedet ei valu täytön yhteydessä koneen päälle. Ääni, no, ehkä ei hiljaisin, mutta meille ei ongelmakaan, ok. Veden kulutus ok. Meillä 3hlön mökkikäyttö. Ihan tukevan tuntuinen peli. En kadu kauppaa ainakaan vielä ja olen ilolla esitellyt tuotetta vieraille. Toimii meidän tarpeeseen. Mies lisäsi veden poistoputken pituutta, jotta saatiin optimaalisempaan sijaintiin. Toki halvemmallakin olisin halunnut ostaa, mutta tähän päädyin ja hinnan hyväksyin. Käyttö on ollut simppeliä.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 6. ★★★★★★★★★★
  Pöytätiskari pieneen tilaan.
  ★★★★★★★★★★
  Asennettu tiskipöydän alakaappiin, liitännät kiinteästi. Huomioitava että poistoletku oltava koneen takaa alaspäin, että pumppu toimii kunnolla. Astiakoriin ei paljoa mahdu , joten kattilat ym tiskattava käsin :) Koneessa led valo sisällä, joka palaa kun luukku auki. Siinä vois olla katkaisija, niin vois jättää luukun auki pesun jälkeen. Kuivuis sisusta nopeemmin..
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 7. ★★★★★★★★★★
  Hyvä pesutulos
  ★★★★★★★★★★
  Helppo ja ilo käyttää, ei enään likassia astioita tiskipöydällä.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 8. ★★★★★★★★★★
  Laadukas pöytätiskikone Bomann
  ★★★★★★★★★★
  Suosittelen Bomann- pöytätiskikonetta erityisesti mökille, mutta käy myös pienempään talouteen. Pesee hyvin astiat ja ei vaadi välttämättä vesijohtoliitäntää, koska löytyy 5-litran vesisäiliö. Pöytätiskikoneen mukana tulee kaikki tarvittava, esimerkiksi vedenpoistoletku. Koko on kompakti ja ei ole liian äänekäs kone. Koneeseen mahtuu kerrallaan 2-astiastoa. Kaiken kaikkiaan todella laadukas pöytämallinen astianpesukone. Suosittelen pienempiin talouksiin.
  Vesku 61 · 23.8.2020
  Myös minulla tämä saman mallinen pöytätiskari nyt asennettuna. Mutta laitoin tiskipöydän alakaappiin hyllylle. Liitännät laitoin kuten isommassakin koneessa, hana olikin valmiiks astianpesukoneliitännällä. ( kylmä vesi puolelle ) Tosiaan poistoletku asennettava koneen takapuolelta alaspäin suuntautuen että poistopumppu toimii. Laitoin vain lyhyen letkun viemärin y-haaraan. Kaikki toimii, kuten isommassa tiskikoneessa.
  salla91 · 21.8.2020
  Hei, kiitos kysymyksistä. Tämän astianpesukoneen voi liittää myös normaalisti vesijohtoverkostoon. Koneen mukana tulee kaikki tarvittavat poistoletkut myös ja hyvät ohjeet. Koneen pesuveden lämpötilaksi voi asettaa joko 45 °C tai 70 °C. Olen itse käyttänyt astianpesukonetta vesisäiliön avulla, mutta ei ole pakollista tehdä näin. Voit tosiaan käyttää ilman vesisäiliötä, kun olet liittänyt koneen vesijohtoverkostoon. Toivottavasti tästä oli apua :)
  pipsa1 · 20.8.2020
  Hei eli onko tämä niin sanottu oikea astianpesukone eli voiko liittää vesijohtoverkostoon kuumalle vai kylmälle vedelle, onko letkut mukana ja miten poistoveden poisto eli onko koneessa poisto pumppu ELI suomeksi kysyttynä onko normi kone ja miten vaikuttaa käyttöön tuo vesisäiliö eli voiko sen ohittaa jos konetta käyttää ihan normi astianpesukoneena. Mitat täsmäisi kyllä mutta muu mietityttää
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 6 kysymystä
Lajitteluperuste: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 0vastausta
  käsitiskari · 24.3.2021
  Toimiiko poistopumppu niin, että voi sijoittaa alakaappiin ja purkaa normaaliin hajulukon yläpuolella olevaan yhteeseen? Onko leveys tasan 420 mm?
 2. 2vastausta
  MarieH · 24.1.2021
  Mahtuuko tähän 26cm halkaisijan lautaset ollenkaan? Tai vaikkapa isommat lasit? Kuinka pitkät kauhat ja veitset? Jaksaisikohan joku laittaa ihan realistisia sisämittoja? Olis iso apu! :)
  1. Osoilantieltä · 11.2.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei. Mahtuu 26 cm halkaisija lautaset. Normi haarukat ja veitset. Nauhat ja veitset pitää olla noiden normi veitsien kokoiset. Ei korkeita laseja.
  2. Bcde · 25.1.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Korin johon astiat laitetaan sisämitat ovat 29cm x 33cm. Youtubessa on saksankielinen arvostelu, kun haet tuotteen merkillä. Oletettavasti saksalaisen karavaanarin tekemä. Ymmärsit saksankieltä tai et, niin saat siitä osviittaa minkä kokoisia astioita sinne mahtuu. Mikäli kovin pitkiä astioita (kauhat tai veitset yms.) laitat sinne niin se tietysti vie enemmän tilaa muila astioilta.
 3. 1vastaus
  Ana7 · 9.11.2020
  Poistoletkun/ -yhteen pitää olla alempana kuin koneen?Eli voi unohtaa esim. allaskaappiin sijoittamisen.Kun poistoyhde ei ole lattian rajassa.Läpinäkyvä luukku toki tarkoitettukin paraatipaikalle.
  1. asdf · 20.11.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Asensin koneen niin, että poistoyhde on noin 20 cm koneen ylälaitaa korkeammalla ja hyvin toimii.
 4. 2vastausta
  Juhani 70 · 2.11.2020
  Mikä valmistusmaa onko mukana normaali vesi ja poistoliitäntä
  1. Paula · 4.11.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! Valmistusmaasta en osaa tarkkaan sanoa, veikkaisin Saksaa tai vastaavaa ohjekirjan perusteella kun Suomen kieltä ei löydy ollenkaan vaan englannilla pitää pärjätä. Mutta mukana tulee hanaan kiinnitettävä vesiliitäntä ja poistoletku, jonka voi joko viettää esim. lavuaariin tai kiinnittää normaalisti. Toivottavasti tästä oli apua!
  2. Peseehuuhtookuivaa · 3.11.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   On sekä normaali tuloliitäntä vesijohtoon ja menoliitäntä esim. viemäriin, mutta lisäksi mahdollisuus täyttää pesusäiliö kannessa olevan aukon kautta. Valmistusmaata en tiedä, mutta jos saan arvata, se on Kiina, nykyisinhän kaikki tehdään Kiinassa.
 5. 4vastausta
  pena69 · 24.8.2020
  Mitä tarkoittaa "kaksi astiastoa"? Kuinka monta lautasta esim mahtuu?
  1. salla91 · 27.8.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei pena69, kiitos kysymyksestä. Tarkoittaa siis kahden hengen astioita. Lautasia mahtuu arviolta 6 kpl, laseja 4 kpl ja ruokailuvälineitä arviolta 6 kpl.
  2. Lypsäjä · 25.8.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   7 lautasta, jotka on alle 25 cm peseytyy hyvin. Lisäksi mahtuu 5-6 lasia tai kuppia. Sivuille mahtuu vielä 3-4 pientä kahvilautasta ja isompia veitsiä ja kauhoja. Pienihän se on, mutta pesee hyvin ja lyhyin ohjelma laseille 29 min. Tunnin ohjelma myös kuivaa. 
  3. Martica · 25.8.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Suosittelen,itse olen hyvin tyytyväinen. Kahden ihmisen ruokailuastiat puhdistuu,lautasia ainakin 4,laseja tai kuppeja 3-4 ja pieni määrä aterimia.Pestä voi useammankin kerran päivässä.Tosi näppärä mökillä,missä ei vesiverkostoa.
  4. Poika ja tähti · 25.8.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Lautasten määrä riippuu niin astioiden mallistakin, etten osaa vastata. Mitä sanoisi asiakaspalvelu?Mutta meitä on kolme ihmistä niin olen joka lämpimän ruoan jälkeen koneen päälle laittanut, koska pienihän kone toki sisätiloiltaan on. Olen pessyt myös pienen marjaämpärinkin siellä mutta paljon muuta ei sitten mahtunutkaan, et silloin lautaset saa unohtaa. Kun maltilla asettelee niin mahtuu kaikenlaista. Tunnin pesutuloksesta, sanoisin et kannattaa olla väljästi ja ei niin likaista, jotta saa puhdasta.
 6. 3vastausta
  Tyhmä kysymys88 · 30.6.2020
  Kuinka tästä poistetaan vesi pesun jälkeen? Tarvitaanko poistoletku erikseen vai kuuluuko pakettiin?
  1. Peseehuuhtookuivaa · 3.11.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Poistoletku kuuluu pakettiin, sen veden voi ohjata lavuaariin tai kytkeä viemäriin tai lorottaa ämpäriin.
  2. Vesku 61 · 7.7.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Harkinnassa kyseinen pikkutiskari mökkikäyttöön. Jossain oli hieman käyttöohjeita, eli täyttö joko kannusta kaadetulla vedellä tai liitäntä astianpesukone liitäntään, tms. Tyhjennys letkulla erilliseen astiaan ( astia oltava alempana kuin kone) tai voi letkun laittaa viemäriinkin, jos saa liitännän asennettua koneen korkeutta alemmaksi.
  3. psii · 7.7.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Poistoletku tulee mukana. Poistoletkun voi liittää mm. pesualtaaseen (letkussa on mukana myös imukuppi, jolla letkun saa pysymään pesualtaassa)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18