Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:
Toimituspäivä
  
Toimitusaika
08.00-12.00
08.00-12.00
12.00-16.00
16.00-20.00
Kaupunki
Valitse kohdekaupunki
Valitse kohdekaupunki
Espoo
Helsinki
Järvenpää
Kauniainen
Kerava
Kirkkonummi
Nurmijärvi
Pornainen
Porvoo
Sipoo
Tuusula
Vantaa

Enintään 255 merkkiä

550,00 
kpl

Betonilavalle voi laittaa työmaalla syntyvää betonijätettä esimerkiksi purku- tai valuvaiheista. Paketin hintaan sisältyy vaihtolavan toimitus ja poisvienti, lavalle kerättyjen jätteiden käsittely- ja jätemaksut sekä 14 vuorokauden vuokra-aika.

Toimitusaika

Tuodaan perille annettuun osoitteeseen asiakkaan valitsemana arkipäivänä. Toimitus voidaan tehdä seuraavaksi arkipäiväksi, jos tilaus tehdään edeltävänä päivänä klo 14 mennessä.

Toimitustapa

Kotiinkuljetus. Vaihtolava toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljettajat soittavat asiakkaalle, jolloin asiakas voi ohjeistaa paikan lavalle turvallisen jättöpaikan.

Kuljettaja viimekädessä tekee ratkaisun vaihtolavan turvallisesta sijoituksesta tontille. Vaihtolavan tyhjennys tilataan tilausvahvistuksessa olevasta linkistä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@netrauta.fi. Mahdolliset reklamaatiot tulee ilmoittaa asiakaspalveluun 24 tunnin sisällä toimituksesta.

Kiinteähintainen vaihtolava

Helppolava on kiinteähintainen vaihtolavapalvelu. Kiinteään hintaan sisältyy lavan toimitus, nouto, tarvittaessa 14 vuorokautta vuokra-aikaa ja lavan jätemaksut. Palvelu soveltuu niin rakennustyömaille, kuin asunnon tyhjennyksiin. Vaihtolavat toimittaa Lassila & Tikanojan Helppolava-palvelu. Kiinteähintaisen vaihtolavan tilaamalla vältyt yllättäviltä kustannuksilta, lava toimitetaan sovittuna aikana ja jätteet käsitellään vastuullisesti.

Vaihtolavan tilaus

Tarvittaessa tilatut vaihtolavat toimitetaan asiakkaan antamaan osoitteeseen seuraavaksi päiväksi, jos tilaus on tehty edeltävänä päivänä ennen klo 14. Vaihtolavan toimitus ja nouto sisältyvät palvelun hintaan kaiken muun ohella.

Palvelun saatavuus

Vaihtolava on tilattavissa Uudenmaan alueella, pois lukien saaristo ja saaret

Palvelun hintaan sisältyvät

  • Vaihtolavan toimitus ja nouto (lavan koko n. 10m3)
  • Lavavuokra enintään 14 vuorokaudelle
  • Punnitus ja vaakamaksut
  • Jätteenkäsittelymaksut (enintään 10 000kg)

Palvelun hintaan ei sisälly

  • Lavalle laitettu sinne kuulumaton jäte (esim. vaarallinen jäte tai asbesti)
  • Ylipainosta johtuvat kustannukset

Palvelun tilaajan velvollisuudet

Tilaajan tulee hankkia mahdolliset luvat lavan sijoitukselle. Asiakkaan tulee sulkea lavan ovet ennen noutoa. Mikäli lava on ylitäytetty, asiakas on velvollinen tyhjentämään lavaa, jotta se on nostettavissa auton kyytiin ja sen kuljettaminen ei vaaranna liikennettä ylitäytön takia. Kuljettaja ohjeistaa asiakasta näissä tilanteissa. Mikäli lavan toimitusta tai noutoa ei pystytä toteuttamaan, veloitetaan asiakkaalta turhasta käynnistä 50 €.

Lajitteluohjeet

Lajitteluohjeet löydät tuotekortin liitetiedostoista

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Helppolava

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16