Bokashi keittiökompostori BioProffa Organko tuplapakkaus, 16l, valkoinen/vihreä

Tuotenumero:
ESB99771
92,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 6,90 €
★★★★★★★★★★
4.9
98% suosittelee
Käytön helppous 5
Ominaisuudet 4.8
Vastinetta rahoille 4.9
Tuotteen laatu 5

Valkoinen BioProffa Bokashi Organko keittiökompostori vihreällä kannella. Bokashi-keittiökompostointi on helppo tapa kierrättää biojätteet vastuullisella tavalla ja sen avulla saadaan talteen tärkeät ravintoaineet. Elävien mikro-organismien (EM) avulla tavallisista keittiöjätteistä, kuten vihanneksista ja kasviksista, saat nopeasti ravintorikasta multaa puutarhaan tai hyötykasviviljelyyn - lähes ilman hiilijalanjälkeä. Tuloksena saadaan ravinnerikasta multaa, joka on täynnä mikrobeja. Pakkaus sisältää kaksi 16 litraista kompostoria sekä molempiin kannen, siivilän ja hanan. Mukana tulee myös tiivistyslasta, 600g bokashirouhetta, rouheen annostelukauha, nesteen valutuskuppi sekä käyttöohjeet.

Bokashointiin kuuluu kaksi vaihetta: hapatusvaihe bokashi-keittiökompostorissa ja jälkikompostointi joko ns. multatehtaassa tai kompostorissa. Hapatusvaiheessa orgaaninen biojäte hapattuu EM-mikrobien avulla ilmatiiviissä astiassa. Hapan tuoksu kertoo hapatuksen onnistumisesta. Kun bokashi täyttyy, kansi suljetaan ja astian annetaan olla vähintään 2 viikkoa rauhassa, ainoastaan nesteitä valutellen. Jälkikompostointivaiheessa hapatettu massa voidaan sekoittaa ulkokompostoriin tai voidaan tehdä ns. multatehdas eli jyrsijäsuojattuun laakeaan saaviin tai tynnyriin sekoitetaan massa mullan kanssa. Multautuminen tapahtuu muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: BioProffa
 • GTIN: 6430034335641

Tuotteen mitat:

 • Korkeus (cm): 54
 • Leveys (cm): 33
 • Syvyys (cm): 28
 • Tilavuus (l): 16
 • Tuotteen paino (kg): 4,2

Tuotteen ominaisuudet:

 • Väri: Vihreä, Valkoinen
 • Roska-astian tyyppi: Biojäteastia
 • Sisältää kannen: Kyllä
 • Toimitussisältö: 2 x kompostori á 16 l, 2 x kansi, 2 x hana, 2 x siivilä, 1 x tiivistyslasta, 600 g bokashirouhetta, 1 x rouheen annostelukauha, 1 x nesteen valutuskuppi, ohjeet
 • Takuuaika: 1 vuosi

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Pakkauksen leveys (mm): 330,00
 • Pakkauksen korkeus (mm): 540,00
 • Pakkauksen syvyys (mm): 280,00
 • Rahtipaino (kg): 4,20
★★★★★★★★★★
4.9
98% suosittelee
Käytön helppous 5
Ominaisuudet 4.8
Vastinetta rahoille 4.9
Tuotteen laatu 5

Arvostelut

Yhteensä 10 kysymystä
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Omaa multaa keskellä kaupunkia, kyllä kiitos!
  ★★★★★★★★★★
  Bioproffan bokashiämpäri kaunistaa olohuonettani huomaamattomasti verhon takana - huippua saada ensi kesäksi viljelyksiin ravinteikasta, omaa multaa! Käyttö on sujunut ongelmitta, lisään biojätettä ämpäriin noin joka toinen päivä, eikä ämpäri haise, vain pieni ”kotikaljamainen” tuoksahdus tulee kannen aukaisusta. Nestettä alkoi tulla hiljalleen noin 3 viikkoa käytön aloittamisesta. Olen ottanut nesteen talteen ja käytän sitä myöhemmin lannoitteena. Lämmin suositus tälle, oman biojätteen kompostoinnista tulee super-mullan lisäksi hyvä mieli! #biojäte #bokashi #kiertotalous #kompostikerrostalossa
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Bokashisetti
  ★★★★★★★★★★
  Oikein näppärä tapa saada ravinnerikasta multaa eikä enää tarvitse muistaa ostaa kaupasta biojätepusseja ja harmitella niiden rikkoutumisen ja vuotamisen kanssa. Helppo käyttää ja kasvit tykkää sivutuotteena tulevasta ravinneliuoksesta.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Todella tehokas
  ★★★★★★★★★★
  Todella helppokäyttöinen, hajuton ja tehokas kompostori!
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Hukka on pois
  ★★★★★★★★★★
  Ruuan tähteet menevät nyt sinne minne kuuluu, eli mullaksi. Miellyttävä käyttää ja mikä mahtavan pieni tehopakkaus omaan keittiöön.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Kompostoinnin oiva apulainen
  ★★★★★★★★★★
  Ihan paras keksintö. Ei todellakaan mikään turhake. Hieman kun näkee vaivaa ja hoitaa ohjeiden mukaan, niin hyvä tulee.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 6. ★★★★★★★★★★
  Mahtavaa kierrätystä
  ★★★★★★★★★★
  Toimii hyvin. Omat biojätteet voi kompostoida helposti ja kätevästi ja vielä hajuttomasti. Lisätuotteena valmistuu hyvää lannoitetta. Voin suositella 100%:sti.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 7. ★★★★★★★★★★
  Hyvin toimii
  ★★★★★★★★★★
  Sopivan kokoinen meille kahdelle aikuiselle. Ruokahävikkiä meillä ei ole mutta hedelmien ja vihannesten kuoret on näppärä laittaa bokashiin. Ulkona on myös lämpökompostori mutta nyt sinne ei tarvitse enää erikseen mennä. Lämpökompostori jää rikkaruohojen kompostointiin.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 8. ★★★★★★★★★★
  Hyvin suunniteltu tuote
  ★★★★★★★★★★
  Bokashiämpärit ovat helppokäyttöiset ja hajuttomat. Lisävarusteet ovat käytännölliset. Kansi voisi olla vähän jämäkämpää materiaalia, se tuntuu välillä aukeavan itsestään bokashin käydessä.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?

Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.