Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

BOXX-tilanjakajat ja -säilytysratkaisut mittojen mukaan räätälöitynä

Tuotenumero:
BOXX_MITTATILAUS
Toimitustiedot
Toimitusaika: 2-4 viikkoa
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 95,00 €
Toimituskustannukset alkaen 95 euroa. Mittatilaustuotteiden todelliset toimituskustannukset määräytyvät tilattavan tuotteen ja toimituspaikan mukaan.

Kaappeja ja tilanjakajia tarpeen ja budjetin mukaan

Liukuoviin perustuvilla kaapistoilla ja tilanjakajilla otat tilan haltuun ja panet tavarakaaoksen kuriin. BOXX-ratkaisut suunnitellaan ammattilaisen kanssa ja hinta muodostuu valittujen ominaisuuksien mukaan, joten saat täydellisen kokonaisuuden tarpeittesi ja budjettisi mukaan räätälöitynä.

Vaatehuone pieneenkin tilaan

Puuttuuko asunnostasi toimiva vaatehuone? BOXXin kaapistoratkaisulla luot sellaisen helposti. Liukuovet tuovat tilan tuntua ja mahdollistavat kaapin rakentamisen esimerkiksi kapeaan eteiseen. Jos tilaa on ruhtinaallisemmin, voit viedä perinteisen vaatekaapin uudelle tasolle ja toteuttaa ylellisen pukeutumishuoneen. Liukuovien ja rungon lisäksi valitset mieleisesi hyllyt, tangot ja lisävarusteet.

Hyvästit hukkaneliöille

Ajattele boksin ulkopuolella: mitäpä jos jakaisit epäkäytännöllisen mallisen tai kokoisen huoneen kahteen osaan tilanjakajan avulla? BOXXin liukuovien avulla otat toimimattoman tilan käyttöön ja saat rauhallisen työsopen, kodinhoitohuoneen tai harrastustilan. Liukuovia saa kevyen yläkantoisina tai perinteisellä alakiskolla - jokaiseen tilaan löytyy täydellinen ratkaisu.

Värejä ja materiaaleja jokaiseen makuun

BOXXin liukuovet eivät ole pelkästään käytännöllisiä, vaan ne toimivat myös sisustuksesi upeana yksityiskohtana. Mattaa, kiiltävää, metallia, lasia vai puuta? Voit valita ajattoman klassisia tai rohkean trendikkäitä värejä ja materiaaleja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Netraudan osaavat ammattilaiset suunnittelevat kanssasi parhaan ratkaisun. Ota yhteyttä osaavaan myyntitiimiimme osoitteessa myynti@netrauta.fi tai soita numeroon 029 1800 220.

Huomioithan, että BOXX-ratkaisut ovat mittatilaustuotteita, joilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: BOXX

Arvostelut

Kysymykset

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Lindaija · 20.8.2023
  Hei, haluaisin kylpyhuoneeseen tällaisen, niin että pesukoneet jäisivät sisäpuolelle. Onko tämä miten mahdollista?
  1. Tuotetuki Netrauta · 21.8.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, olethan yhteydessä myyntitiimiimm sähköpostitse myynti@netrauta.fi tai soittamalla numeroon 029 1800 220, niin voimme katsoa sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun

Myydyimmät tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.