Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:
31,90 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 5,90 €
★★★★★★★★★★
2.0
Käytön helppous 2.3
Ominaisuudet 1.7
Vastinetta rahoille 1.7
Tuotteen laatu 2.0

Opan Hiiliteräspannu on loistava vaihtoehto pinnoitetuille pannuille, mutta se vaatii valuraudan tapaan pientä hoitoa. Tämä pannu vain paranee käytön myötä.

Hyvin hoidettuna pannun pintaan syntyy luonnollinen nonstick-pinta, joilloin hoidon tarve vähenee ja tarttumattomuus paranee. Pannun kanssa voidaan käyttää metallisia työvälineitä ja se sopii kaikille liesityypeille, myös uuniin. Tehty kovaan käyttöön!

Pannun materiaali on musta hiiliteräs. Pannussa ei ole käytetty mitään pinnoitteita. Pannun musta pinta on käytetyn raaka-aineen (musta hiiliteräs) ominaisuus, ei siis erikseen pannun pintaan lisätty kerros. Koska pannu ei ole ruostumatonta terästä, on tärkeää noudattaa käyttöönotto -ja hoito-ohjeita huolellisesti. Oikeanlainen käsittely parantaa paisto-ominaisuuksia ja suojaa pannua ruostumiselta. Pannu kestää kuumuutta, mutta ei shokkimaista kuumennusta, joten kuumennus täytyy tehdä maltillisesti. Pannun kanssa voi käyttää metallisia työvälineitä. Oikein käytettynä ja huollettuna pannu on pitkäikäinen.

Hiiliteräspannu Opa Heavy Metal, 24 cm

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Opa
 • Korkeus: 92 mm
 • Syvyys: 470 mm
 • Leveys: 245 mm
 • GTIN/EAN-koodi: 6412452524005
 • Takuu: 12kk

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Rahtipaino (kg): 1,10
★★★★★★★★★★
2.0
Käytön helppous 2.3
Ominaisuudet 1.7
Vastinetta rahoille 1.7
Tuotteen laatu 2.0

Arvostelut

Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Surkea
  ★★★★★★★★★★
  Kun koitin polttaa rasvaa pannuun (levy oli keski kuumuudella), pannu pohja muutuu kuperaksi. Palautuu kun jäähtyy. Aina kun pannu kuumenee, alkaa pohja taas muuttamaan muotoa. Muuten olisi louistava pannu, mutta liekkö sutta ja sekundaa kaikki.
  Vastaus - Pislan asiakaspalvelu · 14.2.2023 :
  Hiiliteräspannu on materiaalina melko ohutta, tästä syystä se myös kuumenee nopeasti ja toisinaan ylikuumentuessaan saattaa kupertua. Suosittelemme välttämään pannun kuumentamista tyhjänä ja käyttämään lieden matalampia tehoja. Vesitilkan lisääminen pannulle kuumennuksen ajaksi auttaa ehkäisemään kupertumista.
  T. Pislan asiakaspalvelu
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Heppoinen pannu
  ★★★★★★★★★★
  Pannu vääntyi muutaman käytön jälkeen siten, että letuista täytyy tehdä todella paksuja tai jää keskelle reikä, kun taikina valuu laidoille. Pannu on hiiliteräspannuksi liian ohut, joten se on kiero miedolla lämmölläkin käytön jälkeen toisin kuin kilpailijat. En suosittele missään oloissa tätä pannua. Made in China.
  Vastaus - Pislan asiakaspalvelu · 6.2.2023 :
  Kyseessä ollut käyttäjävirhe;
  - Jos pohja on pullahtanut ulospäin (alas), on todennäköisesti kyse valmistusvirheestä.
  - Jos pohja on pullahtanut ylöspäin eli ei ota keskeltä pannun kiinni lieteen, on pannu ylikuumennettu.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Työläs
  ★★★★★★★★★★
  Luulisi olevan tehtaalla valmiiksi poltettu. Yrityksen ja erehdyksen kautta nyt ei enää ruoka tartu kiinni. Vanha kunnon valurautapannu on parempi.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.