Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Ilma-vesilämpöpumppu Jäspi Basic Split, 8kW

Tuotenumero:
LVI-5360177
6 177,70  4 745,00  Säästät: 1 432,70 
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
30 päivän alin hinta: 5 632,10 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 39,90 €

Jäspin Basic Split on saneerausrakentajan ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä, joka pienentää ostoenergian määrää ja päivittää lämmitysjärjestelmän nykyaikaan. Yksinkertainen ja edullinen järjestelmä asennetaan olemassa olevan järjestelmän rinnalle. Basic Split -järjestelmä sopii öljykattilan, sähkökattilan (esimerkiksi Jäspi Tehowatti) tai energiavaraajan (esimerkiksi Jäspi Oval tai Akvaterm Akva) yhteyteen. Talon lämmitys hoidetaan ensisijaisesti aina lämpöpumpulla, ja muu lämmitysjärjestelmä varmistaa riittävän lämmön lämmitysverkostoon tarvittaessa. Basic Split on ympäristöä kunnioittava IVLP-järjestelmä, joka tuo myös lompakossa tuntuvaa energiansäästöä. Helppokäyttöistä järjestelmää voi hallita myös etänä mobiilissa.

Basic Split -paketti sisältää ulkoyksikön ja maatelineen, ohjausyksikön (Jäspi MCU) ja Splitbox-lämmönvaihtimen.

Öljykattilan rinnalle

Basic Split on yksinkertainen ja edullinen järjestelmä olemassa olevan öljykattilan rinnalle. Voit säästää öljylaskussasi jopa 50 %. Talon lämmitys hoidetaan ensisijaisesti aina lämpöpumpulla, ja öljylämmityskattila varmistaa riittävän lämmön lämmitysverkostoon tarvittaessa. Talon käyttövesi lämmitetään öljykattilalla.

Öljykattilan rinnalle, myös käyttöveden tuotto lämpöpumpulla

Järjestelmä on mahdollista varustaa myös käyttövesi-varustepaketilla, jonka avulla saavutetaan vieläkin suurempi energiansäästö. Tällöin myös käyttövesi lämmitetään lämpöpumpulla. Lämpimän veden riittävyyden varmistaa Jäspi-vedenlämmitin. Voit säästää jopa 70 % energialaskustasi.

Sähkökattilan rinnalle

Järjestelmä olemassa olevan sähkölämmityskattilan rinnalle (kuten Jäspi Tehowatti ja Jäspi Ecowatti). Säästöä voi kertyä jopa 50 % lämmitysenergialaskustasi. Talon lämmitys hoidetaan ensisijaisesti aina lämpöpumpulla, ja sähkölämmityskattila varmistaa riittävän lämmön lämmitysverkostoon tarvittaessa. Käyttövesi tuotetaan sähkökattilalla.

Uuden energiavaraajan rinnalle

Jäspin Basic-ilma-vesilämpöpumppu ja GTV Hybrid 500 -energiavaraaja muodostavat monipuolisesti laajennettavissa olevan lämmitysjärjestelmän sydämen, jota voidaan täydentää esimerkiksi aurinkokeräimillä, vesitakalla tai muulla biopolttoaineella. Talon lämmitys ja käyttövesi hoidetaan aina ensisijaisesti lämpöpumpulla. Tarvittaessa lisälämmönlähteeksi voidaan asentaa Lisäwatti-sähkökattila tai J-Vastus-sähkövastus.

Nykyisen energiavaraajan rinnalle

Ilma-vesilämpöpumppu voidaan liittää myös olemassa olevaan energiavaraajaan. Laitteisto sopii hyvin puukattila-energiavaraaja-yhdistelmän rinnalle tuomaan vaivattomuutta puulämmitykseen. Suurin säästöpotentiaali on kohteissa, joissa energiavaraajaa lämmitetään yö/päiväsähköllä. Ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää tällöin jopa 50 % lämmitysenergialaskustasi.

Split-ulkoyksikkö

Split-ulkoyksikön lämmöntuottoteho hienosäätyy automaattisesti sääolojen ja lämmöntarpeiden mukaan. Näin yksikön energiankäyttö pysyy mahdollisimman tehokkaana. Split-ulkoyksikkö tuottaa max. 58-asteista vettä ja toimii alimmillaan -20 °C:ssa. Split-ulkoyksikössä kiertää kylmäaine, ja se yhdistetään sisäyksikköön Splitbox-lämmönvaihtajan avulla. Huomioithan, että asennukseen tarvitaan kylmäasennuslupa.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Jäspi
 • Teho: 8000 W
 • MyUpway-etävalvonta
 • LVI-numero: 5360177
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Takuu: 2 vuotta

Tekniset tiedot:

 • Mitat KxLxS: 750 x 847 x 450 mm
 • Paino: 60 kg
 • SCOP (lämpötilassa 7/35 °C): 4.5
 • Laatan mitat KxLxS: 750 x 850 mm, etäisyys seinästä >100 mm

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Pakkauksen leveys (mm): 1 300,00
 • Pakkauksen korkeus (mm): 700,00
 • Pakkauksen syvyys (mm): 1 950,00
 • Rahtipaino (kg): 140,00

Ilma-vesilämpöpumpun asennus

Ilma-vesilämpöpumppu on kylmälaite, joka sisältää fluorattuja kasvihuonekaasuja. Tämän vuoksi sen saa asentaa vain pätevöitynyt ja luvan omaava asentaja. Asentajat, joilla on ilma-vesilämpöpumpun asentamiseen vaadittava e3-lupa (kylmälaitteet, alle 3 kg), löytyvät Tukesin rekisteristä osoitteesta https://rekisterit.tukes.fi/kylma-alan-patevyys.

Ilmalämpöpumpun myyjänä meidän pitää varmistaa, että laitteen asentaa pätevöitynyt asentaja. Siksi edellytämme, että tilauksen yhteydessä kerrotaan, kuka asennuksen suorittaa. Täytä liitetiedostoista löytyvä ilmoitus pätevöidyn asennusliikkeen käyttämisestä ja lähetä se asiakaspalveluumme.

Arvostelut

Kysymykset

Yhteensä 2 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Jäspi · 15.11.2021
  Hei Mikä on toimitusaika ks. Tuotteessa.
  1. Tuotetuki Netrauta · 16.11.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Tuotekortilla on ilmoitettu arvio tuotteen saapumisesta ja toimitusajasta tämän jälkeen. Voit halutessasi tilata tuotekortilta saatavuusilmoituksen sähköpostiisi.
 2. 1vastaus
  jukuri 49 · 16.7.2021
  onko mahdollista liittää 3000l sähkövastusvaraajan jatkeeksi?
  1. Jäspi ja Jämä · 3.8.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Jäspi Basic Split 8 on mahdollista kytkeä olemassa olevan varaajan rinnalle. Mikäli varaajan tilavuus on suuri, kuten tässä tapauksessa suosittelemme että lämpöpumpulla ladataan vain varaajan yläosaa lämmönsäätökäyrän mukaan ja käyttövesi tulistetaan erillisellä vedenlämmittimellä.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.