Maaliskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:
695,00  515,00  Säästät: 180,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 19,90 €
★★★★★★★★★★
4.6
92% suosittelee
Käytön helppous 4.9
Ominaisuudet 4.2
Vastinetta rahoille 4.5
Tuotteen laatu 4.5

Mitsubishi Lossnay VL-100U5-E on huonekohtainen, jälkiasennettava ilmanvaihtolaite tiloihin, joissa on puutteellinen ilmanvaihto. Pieniinkin tiloihin sopiva Lossnay VL-100U5-E on moderni ja siisti, hajauttava ilmanvaihtokone ilman suurta ulkoyksikköä. Ilmanvaihtokone toimii lämmönvaihtimena muuttaen ulkolämpötilan lähemmäksi huonelämpötilaa, jolloin sillä voidaan raikastaa sisäilmaa muuttamatta lämpötilaa tai kosteustasapainoa. Palautusilman suunnattava tuuletuspelti on käytännöllinen, mikäli laite asennetaan lähelle oleskelutilaa. Lossnay VL-100U5-E -ilmanvaihtolaitteen edistykselliset lämmönsiirto-ominaisuudet auttavat maksimoimaan lämmöntalteenoton, jolloin saadaan merkittäviä energiasäästöjä. Energiaystävällinen laite lämmittää poistoilman lämmöllä lähes 80 % tuloilmasta, jolloin myös lämmityskustannukset pienenevät.

Matalan äänentason ilmanvaihtolaite sopii niin kotiin, toimistoon kuin autotalli- ja kellaritiloihinkin. Mitsubishi Lossnay -ilmanvaihtokoneen asentaminen on yksinkertaista ja vaivatonta sen pienten kanavaliitäntöjen ansiosta. Myös jälkiasennuksiin ihanteellisesti sopiva laite vaatii ainoastaan sähkönsyötön ja läpivientikanavat sekä tulo- että poistoputkelle (kaksi halkaisijaltaan 80 mm läpivientiä ulkoseinään). Lossnay-laitteen etuna on myös sen kompakti koko, sillä ulkopuolelle tulevat pienet otto-/poistoputket ovat lähes huomaamattomat. Laitteessa on kaksi puhallinnopeutta ja sen omakäyttöteho on 13-34 W. Lossnay-ilmanvaihtolaitetta voidaan käyttää yksin tai yhdessä muiden ilmastointilaitteiden ja ilmanvaihtojärjestelmien kanssa ja laitteita voidaan asentaa useampi yksikkö tilantarpeen mukaan.

Mitsubishi Electric Mini-ilmanvaihtolaite on huomaamaton osa nykyaikaista talotekniikkaa. Mini-ilmanvaihtolaite parantaa jokaisen tilan ilmanvaihtoa luotettavasti ja turvallisesti ja sen ansiosta huoneilmassa on vähemmän pölyä, hajuja, radonia ja kosteutta. Toimivan ilmanvaihdon ansiosta pysymme virkeinä ja hyvinvoivina. Mini-ilmanvaihtolaitteen ajattoman ja hillityn muotoilun ansiosta laite on myös helppo integroida muuhun sisustukseen.

Ilmanvaihtokone Lossnay VL-100U5-E Mitsubishi Lossnay

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Mitsubishi Electric
 • Tuotesarja: Lossnay
 • Korkeus: 265 mm
 • Leveys: 620 mm
 • Syvyys: 200 mm
 • Kanavan halkaisija: 75 mm
 • Jännite: 220-240 V
 • Väri: Valkoinen
 • Huoneen pinta-ala: max 80 m²
 • Taajuus: 50-60 Hz
 • Ottoteho: 13-34 W
 • Puhallinnopeus: HI/LO
 • Ilmavirta: 55-106 m³/h
 • Äänitaso: 24-38 dB
 • Paino: 7,5 kg

Toimitussisältö:

 • Ilmanvaihtokone Lossnay VL-100U5-E
 • Ilmanotto-/poistoputket
 • Putkien asennuslevyt
 • Sääsuojat
 • Sääsuojien asennuslevyt ja kiinnitysruuvit
 • Laipan mutterit
 • Puuruuvit ja alumiiniteippiä
★★★★★★★★★★
4.6
92% suosittelee
Käytön helppous 4.9
Ominaisuudet 4.2
Vastinetta rahoille 4.5
Tuotteen laatu 4.5

Videot

Arvostelut

Yhteensä 17 kysymystä
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Toimiva laite
  ★★★★★★★★★★
  Mökille tuli ostettua, asennus oli suht helppo. Syksyä odotan mielenkiinnolla jotta pääsee lto testiin.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Hyvä laite
  ★★★★★★★★★★
  Asensin laitteen omakotitaloon jossa painovoimainen tuuletus. CO2 arvo oli vähän koholla 1152ppm. Seuraavana aamuna arvo oli pudonnut 631ppm. Radon laski 87Bg stä 77 Bg hen. TVOC laski 194ppb stä 143 ppb hen. Mittarina on Airthings Wave Plus. Kaikki arvot on hyvät vaikka kone on ollut päällä vasta 12 tuntia. Tarkoitukseni oli laittaa isompi laite ja vetää putkitukset joka huoneeseen, mutta laiskuus voitti ja asensin Mitsubishin Lossanayn olohuoneeseen, josta ilma leviää joka puolelle taloa. Sisäilmassa on selvästi havaittavissa valtava muutos, nyt on paljon raikkaampi. Eikä enään tarvi tuulettaa ikkunoista siitepölyjä sisään. Asennus kesti noin 60 min, ammattilainen tekee sen varmaan 20 min. Kun katsot asemmusvideon niin olet jo puoliammattilainen ja selviät asennuksessa noin tunnissa kuten minäkin. +yllättävän nopea toimitus.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Toimii!
  ★★★★★★★★★★
  Asensin tän laitteen noin 60:tä neliön talliin. Ilmanlaatu parani selvästi ja kosteus väheni. Ja vaivaiset 13w tunnissa vie sähköä.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Erittäin toimiva
  ★★★★★★★★★★
  Toimii hyvin tämmöseen vanhaan taloon jossa ei ole koneellista ilmanvaihtoa.. Ei enää "hikoile" ikkunatkaan ja ilma on raikkaampaa eikä tunkkaista niinkuin oli ennen laitetta.. Hiljainen käyttää jopa yöllä, tosin kone puhaltaakin olohuoneessa, mutta kuitenkin.. Vahva suositus!!
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Hyvä ja tehokas laite
  ★★★★★★★★★★
  Helppo asentaa, toimii hyvin ja on hiljainen sekä tehokas
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 6. ★★★★★★★★★★
  Hiljainen laite
  ★★★★★★★★★★
  Kuukauden ollut käytössä ja olen ollut tyytyväinen
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 7. ★★★★★★★★★★
  Mahtavat ominaisuudet.
  ★★★★★★★★★★
  Ostin pariviikkoa sitten. Erittäin hyvä. Ilma vaihtuu hyvin. Eikä ole vedontunetta. Koska lämmittää sisään tulevan ilman.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 8. ★★★★★★★★★★
  Hyvä tuote
  ★★★★★★★★★★
  Toiminut odotetusti, ennakkokokemuksia oli jo saatu tuttavapiiristä. Miinusta siitä,että suomenkielisiä asennus-/ käyttöohjeita ei ole paperilla vaan ne (ilmeisesti) sijaitsevat mukana tulleella cd-rompulla. Onneksi asentaja oli asentanut näitä ennenkin. Kannattaa huomata ettei laitetta pitäisi käyttää sateella, eikä alle -10 C ulkolämpötiloissa (tämä riippuu ilman kosteudesta).
  Oliko arvostelu hyödyllinen?

Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 6 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 0vastausta
  JUB96 · 21.11.2022
  Miten laite tulisi asentaa tilaan, jonka leveys on n. 5 m ja pituus n. 13 m ja miten sen tulisi sijaita huonetilassa olevaan takkaan nähden.
 2. 2vastausta
  Nexu · 18.5.2022
  Eikö tuotetta voi käyttää sateella tai alle -10C asteen lämpötilassa?
  1. Samu94 · 18.5.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Voi
  2. Tuotetuki Netrauta · 18.5.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Käyttöohjeessa on mainittu seuraavasti: Jos ulkoilman lämpötila on kylmä tai ulkona tuulee tai sataa lunta tai vettä voimakkaasti tai ulkona on sumua tai hienoa lunta, kytke Lossnay pois päältä ja sulje manuaalinen suljin. Vesi tai lumi saattaa työntää Lossnaytuulettimeen tuloilmaa, mikä voi aiheuttaa säävaurioita. Mutta kyseessä on ääriolosuhteet/myrsky tjmv joita Suomen ilmasto-olosuhteissa ei normaalisti esiinny. Laite on tarkoitettu käytettäväksi normaaleissa sääolosuhteissa myös sateella ja alle -10c lämpötiloissa.
 3. 1vastaus
  Leegoinsinööri 58 · 11.11.2021
  Mitenkä toimii talvipakkasella jos ilman ottaa terasilta jossa on terassilasit.
  1. Tuotetuki Netrauta · 17.11.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Mikäli laitetta käyttää talvella niin, että laite ottaa ilman lasitetulta terassilta, lasiterassin ikkunat todennäköisesti huurtuvat ja jäätyvät kosteudesta. Kun laitetta käytetään talvella, Lossnay siirtää sisäilman lämpöä kylmään ulkoilmaan samalla, kun se tuo ulkoilmaa sisään.
 4. 1vastaus
  heihok · 31.10.2021
  Sopiiko laite tilaan jossa on uima-allas
  1. Tuotetuki Netrauta · 8.11.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Laite ei valitettavasti sovellu tilaan, jossa on uima-allas.
 5. 1vastaus
  paisi · 21.5.2021
  Kuinka pitkät ovat laitteen mukana tulevat Ilmanotto-/poistoputket?
  1. Tvk21 · 22.5.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, putket olivat asentajan mukaan vähintään 400mm. Saattoi olla enemmänkin ja me katkaisimme osan pois, vaikka oli paksu seinä.
 6. 1vastaus
  Dinakk · 29.8.2017
  Kuka voi laitteen asentaa?
  1. Netrauta asiakaspalvelu · 28.11.2018
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Laitteen voi asentaa jokainen riittävät taidot omaava, sähköasennuksia ei ole tarpeen tehdä, mikäli laitteen mukana tuleva pistotulpalla varustettu kytkentäjohto on pistorasiaan liitettävissä asennuspaikalla.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16