VAPPUALE sai jatkoa! Tarjoukset voimassa enää:
Pinaatti-feta-pasta

Pinaatti-feta-pasta

Pasta on mahtava ruoka, kun raaka-aineena voi käyttää lähes mitä vain. Tässä pinaatti-fetapastassa yhdistyy hienot kasvisten maut, jotka kruunaa feta.

Ainekset

2 annosta

  • 150 g pinaattia
  • 10 kirsikkatomaattia
  • 1 sipuli
  • 6 mini parsakaalia
  • 200g fetaa
  • 1 dl kuohukermaa
  • kourallinen spagettia
  • koristeeksi parmesaanijuustoa ja silmusalaattia

Valmistusohje

Kuullota sipuli voissa tai öljyssä. Valmistamiseen voit käyttää paistinpannua, kattilaa tai wokpannua. Laittaa myös pasta kiehumaan. Lisää kuullotetun sipulin joukkoon pilkotut parsat.

Kun parsat ovat saaneet väriä, heitä sekaan pestyt pinaatit. Kun pinaatit ovat “vetistyneet” lisää joukkoon kerma, paloiteltu tai revitty feta, pippuri ja suola. Kiehauta kastike nopeasti ja lisää joukkoon puolitetut tomaatit. Anna hautua muutaman minuutin.

Laita pasta lautaselle, kastike päälle ja koristele silmusalaatilla ja parmesaanilla. Valmistukseen ei mene paljoa yli 20 minuuttia.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.