Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:
Terassin ja parvekkeen sisustus

Terassin ja parvekkeen sisustus

Kodin neliöt lisääntyvät kesäaikaan, kun parveke ja terassi toimivat olohuoneen jatkeena ja mukavana oleskelualueena. Varsinkin lasitettu parveke tai terassi pidentää kesäkautta ja mahdollistaa myös samojen tekstiilien ja huonekalujen käytön kuin sisätiloissa. Fiksuilla ja luovilla valinnoilla saat haastavasta tai ahtaastakin parvekkeesta viihtyisän kesäkeitaan.

Harmoninen ja rento sisustus parvekkeelle
Tee luovia ratkaisuja! Ruman betoniseinän voi maisemoida esim. sermillä, ruokoaidalla tai kuten kuvassa kieputtamalla rennosti narua seinän eteen.
Hillitty sisustus parvekkeelle
Jatka sisustustyyliä sisältä ulos. Varsinkin jos parvekkeelle tai terassille on isot ikkunat, saman tyylin toistaminen tuo harmoniaa ja rauhaa niin ulos kuin sisätiloihin.
Värikäs parveke
Revittele väreillä ja päästä luovuus valloilleen! Yhdistele eri materiaaleja ja ota villeimmät kirppislöydöt käyttöön. Suojaudu porotukselta aurinkovarjolla.

Sisusta ulkona persoonallisesti

Viihtyisyys on terassilla ja parvekkeella tärkeää, ja tämä korostuu Suomen kesän ollessa armottoman lyhyt. Lämpimistä päivistä on mielekästä nauttia ruokaillen, oleskellen ja harrastaen viihtyisissä ulkotiloissa. Jos pidät ovea paljon auki kesällä tai parvekkeelle on isot ikkunat, ja ulkotilat näkyvät sisälle, voi olla syytä jatkaa samaa sisustustyyliä ulos. Kesällä voi myös hieman irrotella: voisiko terassi tai parveke olla täysin kodin muusta sisustuksesta poikkeava ja toimia täysin erilaisena oleskelualueena kuin sisätilat?

Tiheään rakennetuilla alueilla saatetaan kaivata omaa rauhaa ja ”pesää”, jossa voi katseilta suojassa nauttia kesäpäivistä ja ottaa vaikka aurinkoa. Näköesteillä, kuten sermeillä, aidoilla ja säleiköillä sadaan helposti oman pesän tuntua ja näkösuoja parvekkeelle.

Matoilla pehmeyttä ja väriä terassille
Matoilla saa pehmeyttä ja väriä kolkollekin terassille. Terassiremonttia voi myös lykätä peittämällä kulahtanet terassilaudat matolla. Yhdistele erilaisia kuoseja. Terassimatot sopivat ulkokäyttöön ja kestävät kosteutta. Lasitetulla parvekkeella voi kesällä käyttää myös sisätiloihin tarkoitettuja mattoja. Sopivalla rahilla voi täydentää sisustusta ja lisätä oleskelumukavuutta!
Petteri Wiimaan suunnittelema Lilly-kukkaruukku
Korkea kukkalaatikko ja näyttävät kasvit toimivat hyvin näköesteenä. Kasvit suojaavat tehokkaasti myös tuulelta. Petteri Wiimaan suunnittelema upea Lilly-kukkaruukku on terassin kruunu. Varsinkin avoterassin sisustus korkeilla kukkalaatikoilla auttaa rajaamaan tilaa ja suojaamaan katseilta.
Erilaisilla valaisimilla tunnelmaa ja valoa parvekkeelle
Erilaisilla lyhtyvalaisimilla saa tunnelmaa ja valoa juuri sinne missä sitä kaivataan. Aurinkokennolla toimivat valaisimet tai ladattavat lyhdyt ovat paloturvallinen valinta kynttilälyhdyille.
Nordlux Kettle LED-valaisin terassille tai parvekkeelle
Ladattavan Nordlux Kettle LED-valaisimen voi ripustaa mukana tulevalla nauhalla. Lisävarusteena saatavilla Tripod-jalustoilla Kettle muuntautuu upeaksi lattiavalaisimeksi.

Pienen parvekkeen sisustus

Pienellä parvekkeella jokainen sentti on saatava hyötykäyttöön. Varsinkin pitkän ja kapean parvekkeen sisustus saattaa olla hyvin haastavaa. Mieti miten haluat viettää aikaa parvekkeella. Onko tärkeintä oleskelu vai ruokailu ja kuinka monelle pitäisi saada istumatilaa? Mieti kuinka voisit hyödyntää kaiteet tai seinäpinta-alan.

Kapeat puutarhapenkit ja kokoontaitettavat kalusteet ovat hyvä valinta, kun tila on kortilla. Säilytyspenkki on tukeva istuin useammallekin ja samalla saat toivottua säilytystilaa. Jos parvekkeelle mahtuu vain yksi tuoli, siihen kannattaa panostaa ja valita mukava lepotuoli. Pitkämäistä tilaa voi jakaa kalusteilla, verhoilla ja matoilla.

Säilytyslaatikko Miljöökoriste
Yhdistä toimintoja ja säästä tilaa! Puiset Miljöökoristeen säilytysarkut piilottavat tavarat ja toimivat istuimena.
Kaiteeseen roikkumalla kiinnitettävä parvekepöytä
Kaiteeseen roikkumalla kiinnitettävä parvekepöytä on kätevä kapealla parvekkeella.

Sijoita kasvit, valaisimet ja parvekkeen tarpeisto hyllyille tai ripusta ne katosta tai seinälle. Kylpyhuonehyllyjen valikoimasta voi tehdä sopivia löytöjä myös parvekkeelle. Ne kestävät kosteutta paremmin ja soveltuvat näin hyvin myös ulkokäyttöön. Kaiteeseen kiinnitettävillä kukkalaatikoilla voi perustaa valloittavan yrttipuutarhan ilman, että lattiatilaa menee senttiäkään.

Varax Retro -kalusteet säästävät tilaa parvekkeella
Kotimaiset Varax Retro -kalusteet ovat kokoontaitettavia. Ne säästävät tilaa pienellä parvekkeella.
Terassilaatat siistii parvekkeen lattian
Terassilaatoilla saa nopeasti ja edullisesti helppohoitoisen ja siistin lattian parvekkeelle.
Bologna-parvekesettiin kuuluu muhkeat pehmusteet
Parvekeseteissä on kaksi tuolia ja pöytä. Nämä erilaisiin sisutustyyleihin sopivat, kompaktit kalustesetit ovat omiaan kahvihetkiin ja ruokailuun pienemmälläkin parvekkeella.
Laudoista rekennettu seinäteline kukille
Rakenna laudoista seinäteline kukille. Saatavilla on myös paljon seinään kiinnitettäviä kukkaruukkuja, joista saa helposti tyylikkään sommitelman.
Gardena ClickUp! -kaidekiinnike
Gardena ClickUp! -kaidekiinnikkeeseen saa liitettyä ClickUp!-tuoteperheen lisäosia, kuten kukkaruukun, soihdun ja hyönteishotellin. Kaidekiinnitin sopii neliömäisiin Ø1-6 cm sekä pyöreisiin jopa Ø5 cm parvekekaiteisiin.

Kasvit kukoistamaan parvekkeelle ja terassille

Sisusta kasveilla ja luo terassille tai parvekkeelle oma puutarha. Kasvata hyötykasvit parvekkeella kätevästi ja siististi kukkalaatikoissa tai ruukuissa. Parvekeviljelyn voi aloittaa hyvinkin pienimuotoisesti ja laajentaa helposti innostuksen mukaan. Lasitettu parveke voi jo sinänsä toimia kasvihuoneena, mutta saatavilla on myös pieniä parvekekasvihuoneita, joissa eksoottisemmatkin lajit menestyvät. Kasvihuoneen valintaoppaasta saat vinkkiä oikean kokoisen kasvihuoneen valintaan.

Terassille kasvihuoneen hankkiminen voi olla intohimoisen kasvattajan unelma – antimet lähellä keittiötä ja vahtivan silmän alla jatkuvasti. Kasvihuone voi myös toimia suojaisana oleskelupaikkana terassilla ja suojana tuulelta. Verhoilla ja tekstiileillä voi kasvihuoneen sisustaa reheväksi keitaaksi jopa ilman kasveja!

Ruukuissa menestyvät kesäkukkien lisäksi myös monivuotiset perennat, jos multatilaa on riittävästi. Suojaisella terassilla tai parvekkeella menestyy todennäköisesti lähes kaikki perennat, mutta vaativampiin kohteisiin kannattaa valita kestäviä, pohjoisessa menestyviä lajikkeita. Voit myös yhdistellä kesäkukkia perennojen kanssa samoissa istutusryhmissä. Ripusta osa kasveista, sijoita hyllyille ruukkuja ja valitse istutusryhmään eri korkuisia kasveja. Näin tila täyttyy ja tuo vihreyttä kasveilla tasaisesti.

Gardena AquaBloom -kastelujärjestelmä
Gardena AquaBloom on aurinkoenergialla toimiva kastelujärjestelmä. Se hoitaa parveke- ja terassikasvien kastelun täysin itsenäisesti, eikä vaadi sähköä tai hanaliitäntää. Sen pumppu siirtää veden erillisestä vesiastiasta määrittelemäsi kasteluaikataulun mukaan kasveille.
Ecopots Berliini -yrttipöytä
Ecopots Berliini -yrttipöytä on kompakti ja soveltuu yrttien lisäksi myös muiden pienten kasvien kasvattamiseen. Toimitus sisältää metallikehikon sekä kolme 31 cm ruukkua.
Pyörillä varustettu Metalcraft viljelylaatikko
Pyörillä ja kätevällä alahyllyllä varustettu Metalcraft viljelylaatikko soveltuu mainiosti käytettäväksi esimerkiksi kasvihuoneessa.
Kasvattaminen parvekkeella
Kokeile parvekekasvatusta! Lähde liikkeelle muutamasta ruukusta tai hyödynnä koko parveke kasvatustilaksi.
Kasvattaminen parvekkeella
Siistit kukkalaatikot mahdollistavat niin kukkien kuin hyötykasvien kasvattamisen parvekkeella ja terassilla.

Ihanan rentoa oleskelua terassilla ja parvekkeella

Parvekkeen ja terassin sisustamisessa visuaalisuuden lisäksi on aina huomioitava rento meininki ja mukavuus. Kaikki lähtee tietysti mukavista kalusteista, sillä ulkosohvalla tai leppoisella lepotuolilla voi ottaa vaikka nokoset. Juomat ja välipalat pysyvät viileänä kylmälaukussa – valitse katseen kestävä ja muuhun sisustukseen sopiva malli. Syksyllä ja keväällä lisämukavuutta saadaan tehokkailla terassilämmittimillä. Kaiken kruunaa tietysti kunnon grilli! Useimmissa taloyhtiöissä sallitaan sähkögrillin käyttö parvekkeella, mutta varmista säännöt ennen käyttöä.

Valosarjalla tunnelmallista valoa terassille
Ulkovalaistus luo tunnelmaa terassille. Terassivalosarjoilla saa näppärästi lisävaloa pimeällekin terassille. Useat mallit toimivat aurinkoenergialla tai paristoille, joten ne on helppo sijoittaa haluamaansa paikkaan – vaikka lyhdyn tai purkin sisälle!
Riipputuoli parvekkeelle
Riipputuolit ja riippumatot sopivat rentoon hengailuun niin parvekkeelle kuin terassillekin.
Dry Step Termomatto
Dry Step Termomatto on omiaan parvekkeen tai terassin kylmälle lattialle. Maton eristepohja ehkäisee hyvin kylmyyttä. Sen pohjassa oleva reikäkuviointi parantaa tuulettumista ja kuivumista.
Orvin-oleskeluryhmä
Ota rennosti! Orvin-oleskeluryhmässä on kaksi taakse kallistuvaa lepotuolia ja rahia.
Mukava oleskelualue terassille
Sisusta terassi lempiväreillä ja hyödynnä tekstiileissä istutuksissa toistuvia sävyjä. Mukava ja näyttävä ulkosohva kutsuu päiväunille!
Sähkögrilli Weber Lumin jalustalla
Kompaktissa koossa taattua Weber-laatua! Tyylikäs Sähkögrilli Weber Lumin jalustalla sopii loistavasti pienelle terassille tai parvekkeelle.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.