Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:
Ulkovalaistuksen mahdollisuudet

Näe pihasi uusin silmin - Ulkovalaistuksen monet mahdollisuudet

Syksyn hämärtyessä ulkovalaistus nousee jälleen keskeiseen rooliin. Ulkovalaistuksen tärkein tehtävä on tehdä pihasta toimiva ja turvallinen myös pimeällä, mutta yhtälailla valaistus tuo tunnelmaa, tekee pihasta mielenkiintoisen ja korostaa ulkosisustuksen tyyliä! Tässä muutama vinkki, kun suunnittelet pihasi valomaailmaa.

Valaise reitit ja luo turvallinen pihavaistus

Valaistuksen tärkein tehtävä on tehdä pihasta toimiva ja tuoda turvaa. Huomioithan, että kulkuväylillä on hyvä valo ja pihassa on turvallinen yleisvalo lasten leikeille. Pylväsvalaisimilla valaistaan kätevästi niin reitit kuin ympäröivä piha-alue. Mitä tiheämmin pyväsvalaisimia sijoittaa, sitä enemmän saadaan yhtenäistä valoa valoaluetta. Saatavilla on myös pylväsvalaisimia, jotka valaisevat epäsuorasti reittiä ja pitävät yleisvalaistuksen tunnelmallisena. Reittien ja pihan yleisvalaistukseen kannattaa harkita myös liiketunnistimia.

Älyvalaisimilla pystyt luomaan ulkovalaistukseen ajastuksia ja sääntöjä, koska valot syttyvät tai sammuvat. Voit ohjelmoida valot syttymään lomamatkan aikana, jolloin koti näyttää asutulta. Voit myös ajoittaa valojen syttymisen aikaan, kun perheen pienimmät tulevat kotiin, jolloin piha on turvallisen valoisa. Älyvalaistuksen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Trio Logone
LED-pollarivalaisin Trio Logone. Valaise piha ja kulkureitit tyylikkääsi. Trio Logonen epäsuora valo tuo persoonallisuutta pihaan.
Terassivalaisin FTLight Prima 360
Terassivalaisin FTLight Prima 360. Terassien ja portaiden askelmat huonosti valaistuna ovat todellinen turvallisuusriski. Pienet, sirot terassivalot auttavat hahmottamaan askelmat ja ääriviivat.
Ulkoseinävalaisin Airam Arvika
Ulkoseinävalaisin Airam Arvika. Mikäli kulkureitit ovat lyhyitä ja rakennukset sijaitsevat lähellä toisiaan, niin seinävalaisimet tuovat kätevän ratkaisun sekä kulkureiteille että yleisvalaistukseenkin.
Pollarivalaisin Philips Hue White Fuzo
Pollarivalaisin Philips Hue White Fuzo. Älyulkovalaisimia voit ohjata kätevästi älylaitteella. Voit valita valon sävyn, ja muuntaa pihan tunnelmaa tilanteen ja fiiliksen mukaan.

Ohjaa ja toivota tervetulleeksi

Miellyttävä valaistus pihan sisääntulossa toivottaa tervetulleeksi niin omat perheenjäsenet kuin vieraatkin. Mieti voisiko ulko-oven läheisyydessä toimia tunnelmallinen seinävalaisin, joka luo epäsuoraa valoa seinän kautta. Tällöin valaisin ei häikäise matalallekaan asennettuna. Ulkotiloihin suunnitelluilla älyvalaisimilla saat muokattua valaistuksen vuodenaikaan sopivaksi ja luoda vaikka illanistujaisiin lisätunnelmaa teemaan sopivilla värivaloilla. Muista valaista myös talonumero, jotta muutkin kävijät sekä pelastusajoneuvot löytävät sujuvasti perille.

Numerovalaisin Konstsmide Modena
Numerovalaisin Konstsmide Modena. Hauskassa numerovalaisimessa on numero ja valo. Tyylikäs yhtenäinen kokonaisuus ilman erillistä numero-valo yhdistelmää.
LED-ulkoseinävalaisin Eglo Pernate liiketunnistimella
Liiketunnistimellinen LED-ulkoseinävalaisin Eglo Pernate. Liiketunnistimellinen seinävalaisin varmistaa sen, että siellä missä on liikettä - on myös valoa.
Pylväsvalaisin Ensto Käpy
Pylväsvalaisin Ensto Käpy. Käpy-valaisin on pylväsvalaisimien klassikko! Käpy-valaisin valaisee tehokkaasti pihaa ja lamellien välistä valo siivilöityy kauniisti sekä pehmeästi luoden tunnelmaa.
LED-kattovalaisin Konstsmide Varese
LED-kattovalaisin Konstsmide Varese. Kattovalaisin sopii erinomaisesti valaisemaan ulkona esimerkiksi terassia, kuistia tai autokatosta. Kattovalaisimella voidaan korostaa kivasti mm. sisääntuloa.

Korosta pihan yksityiskohtia

Valolla voi tehokkaasti ohjata katsetta. Pimeässä korostuvat ne asiat, joihin haluat huomion kiinnittyvän. Voit valaista pihapuuta, pensaita, kiviä tai vaikka suihkulähdettä. Valo tuo veteen aivan uuden ulottuvuuden. Kohdevalaisimet itsessään ovat ulkomuodoltaan usein yksinkertaisen linjakkaita - valo ja valaistavat asiat saavat pääroolin.

Maapiikkivalaisin Trio Ubangi
Maapiikkivalaisin Trio Ubangi. Maavalolla korostat kauniisti pihan kasvillisuutta ja muita näyttäviä elementtejä. Epäsuora valo antaa valaistavalle kohteelle veistoksellista ilmettä.
Seinävalaisin Konstsmide Trieste
Seinävalaisin Konstsmide Trieste. Seinävalaisin valaisee kauniin valokeilan maahan. Sijoita valaisimen alle jotain, mitä haluat korostaa.

Tunnelmaa ja hyvää oloa

Pihavalaistukselle viimeisen silauksen tuovat tunnelmavalaisimet. Saatavilla on ladattavia, aurinkokenno- ja liitosjohdollisia pistotulppavalaisimia sähköisten versioiden ohella. Riittää, että sinulla on sähköpistoke ja/tai paikka missä voit välillä ladata valaisinta. Tällaiset valaisimet sopivat pihojen lisäksi loistavasti myös terassin ja parvekkeen somistukseen. Tunnelmavalaisimet ilahduttavat arjessa ja tuovat pihajuhliin viihtyisyyttä.

Erilaiset lyhtyvalaisimet voidaan asettaa pöydälle, maahan tai ripustaa tarpeen mukaan. Kun yhdistää lisäksi ulkokäyttöön suunniteltuja pöytävalaisimia saa helposti muunneltavan ulkovaistuksen helposti terassille tai parvekkeelle. Isoille terasseille ja patioille voidaan sijoittaa ulkokäyttöisiä lattiavalaisimia, joilla lisätään myös turvallisuutta nurkkiin, johon yleisvalaistus ei välttämättä yllä.

Ladattava LED-ulkopöytävalaisin Trio Aruba
Ladattava LED-ulkopöytävalaisin Trio Aruba. Ladattava valaisin toimii hauskana yksityiskohtana ja sopii niin pihoille, terasseille kuin parvekkeille.
Aurinkokennokattovalaisin Star Trading Solia
Aurinkokennokattovalaisin Star Trading Solia. Saat ulos sisustuksellista ilmettä riippuvalla kattovalaisimella. Jos kattovalaisin toimii aurinkokennolla, et tarvitse pistokkeita tai sähkömiestä.
Ulkovalaisin Paulmann Plug & Shine, tähti
Paulmann Plug & Shine tunnelmavalaisin. Tähden muotoinen tunnelmavalaisin toimii niin syksyisessä kuin lumisessakin pihassa tunnelman luojana.
Lattiavalaisin Konstsmide Lucca
Lattiavalaisin Konstsmide Lucca. Tämän terassivalon voit sijottaa pistokeliitännällä jalustan kanssa terassille tai maapiikin kanssa pihamaalle. Sisävalaisimen tyylinen muotokieli säväyttää ja kerää huomion.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.