Näe pihasi uusin silmin - ulkovalaistuksen monet mahdollisuudet

Syksyn hämärtyessä ulkovalaistuksen vinkit nousevat jälleen keskeiseen rooliin. Ulkovalaistuksen tärkein tehtävä on tehdä pihasta toimiva ja turvallinen myös pimeällä, mutta yhtälailla valaistus tuo tunnelmaa, tekee pihasta mielenkiintoisen ja korostaa sisustuksen tyyliä! Tässä muutama vinkki, kun suunnittelet pihasi valomaailmaa.

Valaise reitit

Valaistuksen tärkein tehtävä on tehdä pihasta toimiva ja tuoda turvaa. Huomioithan, että kulkuväylillä on hyvä valo ja pihassa on turvallinen yleisvalo lasten leikeille.

Pollarivalaisin Airam Puistola
Pollarivalaisin Airam Puistola. Pylväsvalaisimet sopivat loistavasti kulkureittien valaisemiseen. Yksinkertaisen kauniista valaisimista voi tehdä näyttävän rimpsun pidemmällekin polulle.
Terassivalaisin FTLight Prima 360
Terassivalaisin FTLight Prima 360. Terassien ja portaiden askelmat huonosti valaistuna ovat todellinen turvallisuusriski. Pienet, sirot terassivalot auttavat hahmottamaan askelmat ja ääriviivat.
Ulkoseinävalaisin Airam Arvika
Ulkoseinävalaisin Airam Arvika. Mikäli kulkureitit ovat lyhyitä ja rakennukset sijaitsevat lähellä toisiaan, niin seinävalaisimet tuovat kätevän ratkaisun sekä kulkureiteille että yleisvalaistukseenkin.
Pylväsvalaisin Philips Hue Calla
Pylväsvalaisin Philips Hue Calla. Älyulkovalaisimia voit ohjata kätevästi älylaitteella. Voit valita valon sävyn 16 miljoonasta väristä ja muuntaa pihan tunnelmaa tilanteen ja fiiliksen mukaan.

Ohjaa ja toivota tervetulleeksi

Miellyttävä valaistus pihan sisääntulossa toivottaa tervetulleeksi niin omat perheenjäsenet kuin vieraatkin. Muista valaista myös talonumero, jotta muutkin kävijät löytävät sujuvasti perille.

Numerovalaisin Konstsmide Modena
Numerovalaisin Konstsmide Modena. Hauskassa numerovalaisimessa on numero ja valo. Tyylikäs yhtenäinen kokonaisuus ilman erillistä numero-valo yhdistelmää.
Liiketunnistimellinen LED-ulkoseinävalaisin Eglo Sakeda
Liiketunnistimellinen LED-ulkoseinävalaisin Eglo Sakeda. Liiketunnistimellinen seinävalaisin varmistaa sen, että siellä missä on liikettä - on myös valoa.
Pylväsvalaisin Ensto Käpy
Pylväsvalaisin Ensto Käpy. Käpy-valaisin on pylväsvalaisimien klassikko! Käpy-valaisin valaisee tehokkaasti pihaa ja lamellien välistä valo siivilöityy kauniisti sekä pehmeästi luoden tunnelmaa.
Kattovalaisin Philips myGarden Moonshine
Kattovalaisin Philips myGarden Moonshine. Kattovalaisin sopii erinomaisesti valaisemaan ulkona esimerkiksi terassia, kuistia tai autokatosta. Kattovalaisimella voidaan korostaa kivasti mm. sisääntuloa.

Korosta pihan yksityiskohtia

Valolla voi tehokkaasti ohjata katsetta. Pimeässä korostuvat ne asiat, joihin haluat huomion kiinnittyvän. Voit valaista pihapuuta, pensaita, kiviä tai vaikka suihkulähdettä. Valo tuo veteen aivan uuden ulottuvuuden. Kohdevalaisimet itsessään ovat ulkomuodoltaan usein yksinkertaisen linjakkaita - valo ja valaistavat asiat saavat pääroolin.

Maapiikkivalaisin Trio Ubangi
Maapiikkivalaisin Trio Ubangi. Maavalolla korostat kauniisti pihan kasvillisuutta ja muita näyttäviä elementtejä. Epäsuora valo antaa valaistavalle kohteelle veistoksellista ilmettä.
Seinävalaisin Konstsmide Trieste
Seinävalaisin Konstsmide Trieste. Seinävalaisin valaisee kauniin valokeilan maahan. Sijoita valaisimen alle jotain, mitä haluat korostaa.

Tunnelmaa ja hyvää oloa

Pihavalaistukselle viimeisen silauksen tuovat tunnelmavalaisimet. Saatavilla on ladattavia, aurinkokenno- ja liitosjohdollisia pistotulppavalaisimia sähköisten versioiden ohella. Riittää, että sinulla on sähköpistoke ja/tai paikka missä voit välillä ladata valaisinta. Tällaiset valaisimet sopivat pihojen lisäksi loistavasti myös parvekkeen somistukseen. Tunnelmavalaisimet ilahduttavat arjessa ja tuovat pihajuhliin viihtyisyyttä.

Ladattava LED-ulkopöytävalaisin Trio Aruba
Ladattava LED-ulkopöytävalaisin Trio Aruba. Ladattava valaisin toimii hauskana yksityiskohtana ja sopii niin pihoille, terasseille kuin parvekkeille.
LED-lyhtyvalaisin Philips myGarden Abelia
LED-lyhtyvalaisin Philips myGarden Abelia. Lyhtyvalaisin valaisee kulkusi ja liikkuu kätevästi mukana minne menetkin.
Aurinkokennokattovalaisin Star Trading Sunlight
Aurinkokennokattovalaisin Star Trading Sunlight. Saat ulos sisustuksellista ilmettä riippuvalla kattovalaisimella. Kattovalaisin toimii aurinkokennolla, joten et tarvitse pistokkeita tai sähkäriä.
Kivivalaisin Markslöjd Garden
Kivivalaisin Markslöjd Garden. Kivivalaisin maastoutuu kauniisti myös päivällä esim. kivikasan sekaan ja herää kauniisti eloon illan tullen. Valaisin toimii kauniisti yksinään tai useamman valaisimen ryhmänä.
Lattiavalaisin Konstsmide Lucca
Lattiavalaisin Konstsmide Lucca. Tämän terassivalon voit sijottaa pistokeliitännällä jalustan kanssa terassille tai maapiikin kanssa pihamaalle. Sisävalaisimen tyylinen muotokieli säväyttää ja kerää huomion.
Terassivalaisin Innolux Origo
Terassivalaisin Innolux Origo. Origo hurmaa sympaattisen pyöreillä muodoillaan ja samettisella pinnallaan. Valaisimen yläosa muodostaa kädessä miellyttävältä tuntuvan kantokahvan.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18