Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:
Valojen himmennys ja muunneltava valaistus
Trio

Valojen himmennys ja muunneltava valaistus helposti ilman sähköremonttia

Oikean tunnelman luominen on tärkeää kodin viihtyvyyden kannalta. Erilaisiin olosuhteisiin ja tapahtumiin voidaan säädettävällä valaistuksella luoda kaivattua tunnelmaa ja saada onnistunutta vaihtelua. Valon merkitys tilan tunnelman luonnissa on merkittävämpi kuin moni ensiajattelemalla arvaisikaan.

SwitchDimmer – helppoa tunnelman luontia vain muutamalla painalluksella

Trio Lightingin helppokäyttöinen SwitchDimmer-teknologia sopii lähes jokaiseen kotiin - tarvitaan vain tavallinen valokatkaisin! SwitchDimmer-valaisimia voidaan himmentää helposti kolmiportaisesti valokatkaisimella. Tämä mahdollistaa uusia ulottuvuuksia onnistuneeseen tunnelman luontiin ilman kalliita sähköremontteja tai vaikeasti opeteltavia järjestelmiä.

SwitchDimmer-toiminto tarjoaa muunneltavuutta kodin tunnelmavalaistukseen. Se on kätevä ominaisuus varsinkin tiloissa, joilla on useita käyttötarkoituksia. Esimerkiksi monilla makuuhuone saattaa toimia myös etätyötilana: työskennellessä valon tarve on usein suurempi, kun taas illan pimentyessä on mukava rauhoittua hämärämpään tunnelmavalaistukseen.

Kolmiportainen SwitchDimmer-toimintaperiaate

  • Painaessasi ensimmäisen kerran valaisinkytkimen päälle ON-asentoon, on valoteho täydet 100 %.
  • Kun kytkintä käytetään OFF + ON -asennoissa 3 sekunnin sisällä, valoteho laskee 50 %:iin.
  • Kolmannen kerran toistaessa OFF + ON -liikettä 3 sekunnin sisällä, jää valotehoksi enää 25 %.
  • Valaisin sammuu normaalisti painettaessa kytkin OFF-asentoon.
Trio
Yleiskäyttöinen ja yksinkertaisen elegantti Camillus-valaisin sopii moniin eri huoneisiin, myös kosteisiin tiloihin.
Trio
Tyylikäs Zibal-kattovalaisin valaisee tiloja kauniilla, hieman epäsuoralla valollaan ja ihastuttaa muotoilullaan.
Trio
Moderni ja tyylikäs Padella-kattovalaisin tarjoaa suunnattavuudellaan mielenkiintoisia poikkeavia muotoja.
Trio
Course-valaisimen tumma runko ja moderni muotoilu vangitsee jokaisen katseen. Moderni valaisin sopii esim. olohuoneeseen tai ruokailutilaan.
Trio
Limbus-plafondi sopii moniin eri tiloihin ja valaisimen muistitoiminto säilyttää viimeisimmän valoasetuksen.

Himmennettävät lamput jo olemassa oleviin valaisimiin

Kätevät SwitchDimmer-ominaisuudet ovat saatavilla myös LED-lampun/-polttimon muodossa. SwitchDimmer-lampun voi näppärästi vaihtaa tavalliseen valaisimeen vanhan lampun tilalle, ja kätevät himmennysominaisuudet toimivat aivan kuten SwitchDimmer-valaisimissakin.

Trio
Boho-tyylisessä Inga-valaisimessa käytetään kolmea E27-kannalla olevaa polttimoa. Vaihtamalla tavalliset polttimot SwitchDimmer-lamppuihin, saadaan myös Inga-valaisimesta helposti himmennettävän.
Trio
E14-kannan SwitchDimmer-polttimot ovat edukseen näyttävässä Gloria-valaisimessa. Himmentämällä valon sopivaksi, valo ei häikäise silmiä valaisimissa, joissa ei ole peittävää varjostinta.

DIP Switch – vaihda värilämpötila suoraan valaisimesta

Tuntuuko lämmin valo sittenkin liian keltaiselta? Ei hätää, voit kätevästi vaihtaa DIP Switch -toiminnon avulla valaisimen valon sävyä muutamalla painalluksella. Kolmen valmiiksi asetetun sävyn vaihdat kätevästi valaisimessa olevalla painikkeella – ihan milloin vaan haluat. DIP Switch -toiminto löytyy useista Trio Lightingin kattovalaisimista.

Trio
Viisiosaisen Salsa-valaisimen pyöreät muodot sopivat moneen eri sisustustyyliin.
Trio
Rohkeasti muotoiltu Sequence-valaisin haastaa perinteiset valaisimet.
Trio
Hillitty, mutta silti persoonallinen Vuelta-kattovalaisin sopii moniin eri tiloihin.
Trio
Upeasti muotoiltu Edge-riippuvalaisin ihastuttaa modernilla ulkomuodollaan.
Trio
Leikkisän Caya-valaisimen pyörrekuviota jää ihastelemaan pidemmäksikin aikaa.

Kaukosäätimellä ohjattava valaistus

Joskus kodin valokatkaisimet ovat sijoitettu niin, että ne ovat monen askeleen päässä, etenkin isoissa tiloissa. Tähän ongelmaan Trio Lightingin kaukosäätimellä ohjattavat valaisimet tarjoavat ratkaisun.

Kaukosäätimellä ohjattava valaistus tarjoaa viimeistellyn ja modernin tunnelman sopien lähes jokaiseen kotiin. Kaukosäätimen avulla valaistuksen säädettävyys paranee, ja jopa yksi valaisin riittää muuttamaan tilan tunnelman täysin.

Portaaton himmennys on monipuolinen apu arkeen

Helppokäyttöisellä ohjaimella valaistuksen kirkkauden saa säädettyä haluamalleen tasolle, ja turhat retket sohvalta valokatkaisimelle voivat jäädä historiaan. Yksinkertaisella kaukosäätimellä valaisimien käyttö onnistuu myös perheen pienimmiltä.

Trio
Yksinkertainen, mutta tehokas Gamma-valaisin sopii moneen tilaan, mm. korvaamaan vanhoja loisteputkivalaisimia. Sopii hyvin yleisvalaisimeksi. Saatavilla eri kokoja ja värejä.
Trio
Atria-plafondin hillityt yksityiskohdat tähtitaivasefektillä hurmaavat katsojansa. Kätevä yövalotoiminto on suosittu varsinkin lapsiperheissä.
Trio
Moderni Girona-plafondi on helposti yhdistettävissä erilaisiin tyyleihin ja käytettävyys on monipuolista mukana tulevan kaukosäätimen ansiosta.
Trio
Irvine-valaisin on muotoilultaan kulmikas. Valoteho ja värilämpötila (3000-6500K) voidaan säätää portaattomasti.
Trio
Lugano-valaisimen pehmeä kangas haastaa metalliset ja muoviset kilpailijansa, ja tarjoaa uniikin valaisuvaihtoehdon.

Portaattoman himmennyksen lisäksi Trio Lightingin kaukosäädettävistä valaisinmalleista myös valon värilämpötilaa saa muutettua kaukosäätimen avulla. Tämä kätevä ominaisuus mahdollistaa tunnelmanmuutokset helposti. Työskentelyä varten voit esimerkiksi asettaa tehokkaan valkoisen valon ja iltaa kohden vaihtaa rentouttavaan ja rauhoittavampaan lämpimään sävyyn.

Kesähelteisiin helpotusta tuovat Trio Lightingin säädettävät kattotuuletinmallit, joissa samalla kaukosäätimellä ohjaat valaisua ja myös tuulettimen toimintoja.

Trio
Alesund-tuuletinvalaisin viilentää ja valaisee. Tuuletinta voidaan käyttää kolmella eri nopeudella ja se on mahdollista ajastaa halutulle ajankohdalle.
Trio
Pelkistetty Faresund-tuuletinplafondi luo viilentävän tuulahduksen. Säädä tuuletinta ja valoa kaukosäätimellä. Valaisimessa on myös yövalotoiminto.

Trio Lighting -tuotteita esillä Ideaparkin Showroomissa

Voit tutustua Trio Lighting -valaisinvalikoimaan Netraudan Showroomissa Lempäälän Ideaparkissa. Saat myös asiantuntevaa palvelua, kun pohdit kotisi valaistusratkaisuja. Myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa.

Lisätietoa tuotteista ja apua tuotevalinnoissa saat aina myös Netraudan myyntipalvelusta.

Trio

Netrauta Showroom Ideapark

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.