Kesäkuun kampanjat voimassa enää:

Kaivokehys Dekofloor pinnoitettava

Tuotenumero:
DEKODKKP
59,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 6,90 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

Dekofloorin pinnoitettava kaivokehys. Kaivokehys on kehitetty turvalliseksi ja toimivaksi kaivoliittymäksi Dekofloor-tuotteille. Tämä kaivokehysmalli sopii pyöreään lattiakaivoon. Kansi on pinnoitettava, jolloin lopputuloksesta saadaan minimalistinen ja moderni vain murto-osalla esimerkiksi linjakaivon hinnasta. Pinnoitettavaan kanteen asennetaan Dekofloor-pintalaastikerrokset ja -lakka samalla, kun pintoja tiloissa asennetaan muutoinkin.

Kaivoliittymä on aina osa Dekofloor-märkätilajärjestelmää. Mikäli sinulla on jokin muu kuin tavallinen lattiakaivo, kysythän työohjeen myyntipalvelustamme. Noudatathan asennusohjeita.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Dekofloor
  • Sertifikaatit ja hyväksynnät: Dekofloor 10 vuotta made in Finland
  • Valmistusmaa: Suomi

Pakkauksen mitat ja paino:

  • Rahtipaino (kg): 0,70

Dekofloor on ainoa suomalainen sisustuslaastituote. Dekofloorilta saat kokonaiset järjestelmät aina vedeneristeestä viimeiseen pintalakkaan saakka, tutkitusti ja turvallisesti yhteensopivina. Kokonaiset, tutkitut järjestelmät tuovat niin turvaa kuin helppouttakin projektiisi.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.