Kesäkuun kampanjat voimassa enää:

Käsikauko-ohjain KLO-100 Johdoton LC -sarjan vastaanottimille

Tuotenumero:
NETKLO100
14,90 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 9,90 €
Johdoton-valonohjausjärjestelmä on moderni tapa toteuttaa kodin valaistus. Täysin johdottomat valokatkaisijat toimivat radiotaajuuksilla ja ne kiinnitetään seinään pienillä ruuveilla tai tarralla. Tämä mahdollistaa katkaisijoiden vaivattoman siirtämisen ja lisäämisen jälkikäteen.

Valokatkaisijat toimivat kauko-ohjaimina kojerasiaan, valaisimen jakorasiaan tai pinnalliseen kalvo- tai jakorasiaan asennettaville vastaanottimille. Ainoa valaistusjärjestelmässä tarvittava johto on syöttöjohto.

Jalka- ja pöytälampuille johdottoman ohjauksen voi toteuttaa pistorasiaan asennettavalla vastaanottimella. Koko kodin valaistusta voi myös ohjata käsikauko-ohjaimella vaikka sohvalla löhöillen!

Käsikauko-ohjain KLO-100 Johdoton-valonohjausjärjestelmään. KLO-100 on LC-sarjan (Learning Code) Johdoton-tuote. Ohjaa Johdoton-LC -sarjan vastaanottimia (UKO-1000 JA PKO-3500). Toimii radiotaajuuksilla eikä siksi vaadi toimiakseen suoraa näköyhteyttä, kauko-ohjaus onnistuu siis myös esimerkiksi seinän läpi.

Tyylikäs hopean värinen ohjain, jonka täsmälliset ja miellyttävän tuntuiset kumipainikkeet viimeistelevät kokonaisuuden.

Tuotetiedot:

  • 17 kiinteää laiteosoitetta
  • All-On/Off -toiminto (valoryhmien ohjaukseen)
  • Kantama avoimessa tilassa n. 30m
  • Taajuus: 433,92 MHz
  • Sisältää CR2032 nappipariston
  • Suomenkielinen käyttöohje

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.