Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Komerot

  • 1

1-13 / 13

13 tuotetta

  • 1

1-13 / 13

13 tuotetta

Komerot

Keittiön runsas astia- ja elintarvikemäärä vaatii toimivat säilytysratkaisut. Korkea komeromallinen keittiökaappi on keittiön säilytyskalusteiden kulmakivi. Tilava komero vapauttaa tilaa tasoilta, sillä sen sisälle on helppo piilottaa ja järjestellä niin kuivat elintarvikkeet, juhla-astiastot kuin kaikki muutkin keittiön tarvikkeet. Suunnittele uusi keittiösi huolella ja suuntaa sen jälkeen ostoksille Netraudan verkkokauppaan. Valikoimastamme löydät niin laadukkaat komerot kuin myös muut keittiökalusteet. Tilaa samalla myös kaikki keittiön asentamiseen tarvittavat työkalut!

Korkea keittiökaappi

Korkea keittiökaappi on tehokas tilankäyttäjä, sillä se valjastaa seinätilan säilytyskäyttöön lattiasta lähes kattoon saakka. Moni korkea kaappi sopii keittiön lisäksi asennettavaksi myös muihin huoneisiin, kuten esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen tai makuuhuoneeseen vaatekaapiksi. Järjestä kaappi niin, että tiedät, mistä mikäkin löytyy. Usein käytettävät tavarat ja tarvikkeet on hyvää sijoittaa korkeudelle, joka ei vaadi kumartumista tai kurkottelua. Useissa komeron rungoissa hyllyjen asetteluun voi vaikuttaa, jolloin erikokoiset tavarat löytävät helposti paikkansa.

Luo itsellesi sopiva komerokokonaisuus

Tarkista ennen tilausta, mitä valitsemaasi komerokokonaisuuteen kuuluu. Usein komeron runko myydään erikseen, jotta runkoon olisi helpompaa yhdistää ovet ja vetimet, jotka sopivat juuri kyseessä olevaan remonttikohteeseen. Ovi- ja vedinvalinnoilla voi vaikuttaa huomattavasti keittiön tunnelmaan. Koristeellisemman tyylin ystävä arvostaa yksityiskohtia, kun taas modernista ilmeestä pitävä valitsee suoraviivaisemmat vetimet ja ovet. Voit valita keittiökomeroon sisälle myös ulos vedettävät laatikot hyllyjen sijaan, jolloin koko komeron potentiaali tulee käytännöllisemmin käyttöösi. Netraudan verkkokaupassa keittiöhaaveiden toteuttaminen on helppoa. Mittaa jo tänään keittiösi ja aloita suunnittelu. Kun kuviot ovat selvät, onnistuu tilaaminen helposti muutamalla klikkauksella!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.