Rajoitettu erä maaliskuun kampanjoita auki! Tarjoukset voimassa vain:

Kaasuliedet mökille

  • 1

1-30 / 30

30 tuotetta

  • 1

1-30 / 30

30 tuotetta

Kaasuliedet mökille

Hanki laadukas ja luotettava kaasuliesi mökille. Keräsimme valikoimaamme turvalliset ja tehokkaat kaasuhellat, joiden ansiosta ruoanlaitto hoituu mökilläkin helposti ja nopeasti. Netraudasta tilaat niin standardikokoiset kuin kapeammat liedet monissa väreissä ja malleissa edullisesti ja ripeällä toimituksella. Toimi jo tänään!

Tehokkaat liedet pieneen tilaan ja mökille Netraudasta

Valikoimastamme löydät sopivat kaasuhellat mökille, oli mökkisi sitten sähköverkon piirissä tai sen ulkopuolella. On sinun valintasi, haluatko kaasu- vai sähköuunilla varustetun vaihtoehdon. Paistotulos on taatusti molemmilla hyvä, mutta jos kaasu-uunin käyttö ei ole vielä tuttua, opit sen niksit pienellä harjoituksella. Valikoimastamme löydät kaasuliedet vapaa-ajan asunnollesi eri malleissa ja väreissä edullisesti. Bonuksena tarjoamme myös kapeita malleja, jotka sopivat ihanteellisesti pieneen tilaan. Kaasulieden etuja on sen tehokkuus ja helppo puhtaanapito. Kannellinen liesi toimii lisäksi näppäränä laskutilana, kun et käytä keittoalustaa. Kaasukäyttöinen liesi sopii loistavasti mökille, sillä se on tehokas, helppohoitoinen ja turvallinen.

Turvalliset kaasuliedet mökille

Perinteinen kaasuliesi on nykyisin todella turvallinen vaihtoehto. Modernin liekinvarmistimen ansiosta kaasun syöttö katkeaa liekin sammuessa ja ehkäisee siten kaasun leviämisen huoneilmaan. Liekkivahti toimii samalla myös lapsilukkona. Voit siis käyttää liettä rauhallisin mielin aina mökillä oleskellessasi. Kun mietit ihanteellista vaihtoehtoa vapaa-ajanasunnolle, kaasuliesi on edullinen, käytännöllinen ja tehokas ratkaisu. Hanki nyt lietesi verkkokaupastamme, niin saat luotettavaa laatua huippuhintaan. Tervetuloa ostoksille!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.