Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Keittiön allaskaapit

1-12 / 12

12 tuotetta

1-12 / 12

12 tuotetta

Keittiön allaskaapit

Laadukas keittiön allaskaappi kestää aikaa. Toiminnoiltaan hyvään kaappiin saa upotettua sekä pesualtaan että alatasolle esimerkiksi toimivan jätteenlajittelujärjestelmän. Keittiötä suunnitellessa kannattaa huomioida, että kalustevalinnat sopivat juuri omaan keittiöön täydellisesti. Netraudan valikoimasta löydät helposti suunnitelmiisi sopivat allaskaapit ja muut keittiöremontin osaset. Klikkaa ostoksille jo tänään, jotta muutos voi alkaa!

Allaskaappi kestää kulutusta

Allaskaappi on kaluste, joka on lähes poikkeuksetta jokapäiväisessä käytössä. Allaskaapin tuleekin kestää käyttöä. Kaappi myös altistuu vedelle, minkä vuoksi sen rungon olisi hyvä olla valmistettu kosteutta kestävästä materiaalista. Allaskaapin ulkoasun suhteen vaihtoehtoja on lähes rajattomasti, sillä useimmiten runko ja kaapin ovet sekä vetimet myydään erikseen. Tällöin allaskaapin ulkonäön suhteen voi tehdä yksilöllisiä omaan tyyliin sopivia valintoja. Toimiva ja tyylikäs allaskaappi sulautuu saumattomaksi osaksi sisustusta. Tutustu Netraudan valikoimaan ja tilaa suosikkisi, tietenkin edulliseen hintaan!

Jätelajittelujärjestelmä viimeistelee keittiön allaskaapin

Allaskaapin alaosaan jää yleensä korkeaa tilaa, joka kannattaa ottaa käyttöön. Yksi vakiintuneista ratkaisuista on jätelajittelujärjestelmän sijoittaminen allaskaapin alaosaan. Tarjolla on allaskaapin runkoja, joissa jätejärjestelmä on jo valmiina. Järjestelmän koostaminen onnistuu kuitenkin myös erillisistä osista. Toimivassa ratkaisussa kaikenlaisille jätteille on oma paikkansa, mikä tekee kierrättämisestä vaivatonta ja siistiä. Tarjolla on muun muassa kiskoilla liikuteltavia järjestelmiä, jotka vähentävät turhaa kurottelua. Oikeanlaisen allaskaapin valitsemalla voikin saada myös jätteenkäsittelykysymyksen ratkaistua samalla kertaa. Tutustu jo tänään Netraudan allaskaappien valikoimaan ja tilaa omasi vaikka heti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.