Keittiön kulmakaapit

1-4 / 4

4 tuotetta

1-4 / 4

4 tuotetta

Keittiön kulmakaapit

Keittiön säilytysratkaisuja suunniteltaessa on hyvä pyrkiä ottamaan kaikki tila tehokkaasti käyttöön. Toimivaa säilytystilaa löytyy seiniltä, mutta myös paikoista, joita ei välttämättä ensimmäiseksi tulisi ajatelleeksi. Huoneen nurkat saattavat jäädä helposti huomiotta, mutta myös ne on syytä valjastaa tehokkaaseen käyttöön. Kulmakaappi istuu kauniisti paikalleen ja tuo keittiöön lisää säilytystilaa. Ota keittiösuunnitelmissasi huomioon kulmien potentiaali, ja tilaa Netraudasta haaveittesi keittiöön sopivat kulmakaapit nopeasti ja aina edulliseen hintaan.

Nurkkakaappi edustaa toiminnallista designia

Jos keittiön nurkkaan asentaa vastakkain kaksi tavallista kaappia, on ratkaisun toiminnallisuus usein heikko. Ovet kolisevat toisiinsa ja kulmaan on vaikea päästä käsiksi. Sopiva nurkkakaappi puolestaan istuu paikalleen kuin valettu. Nurkkakaapissa kaikki kulman tila saadaan tehokkaasti käyttöön ja kaapissa olevat esineet ja tavarat ovat hyvin tarjolla. Netraudan kulmakaappivalikoimasta löydät sekä keittiön ala- että yläkulmakaapit. Valitse jo tänään suosikkisi ja tilaa kulmakaappi kätevästi ja nopeasti Netraudasta!

Kulmakaapin runko taipuu moneksi

Kun sopiva kulmakaappi on löytynyt, on aika pohtia, haluaako kaapin jättää avomalliseksi vai tehdä siitä umpinaisen. Umpinaisen mallin kannattaja voi valita kulmakaappiin omaan ja keittiönsä tyyliin sopivat ovet, joiden avulla kulmakaappi sulautuu kokonaisuuteen saumattomasti. Rohkea sisustaja maalaa kaapinovet itse oman makunsa mukaan. Sekä kulmakaapit että keittiön kaapistojen ovet löydät tietenkin Netraudasta! Tarkista ennen tilaamista, mitä kaikkea valitsemaasi kokonaisuuteen kuuluu. Tilaaminen onnistuu helposti vain muutamalla klikkauksella.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16