1-100 / 141

141 tuotetta

1-100 / 141

141 tuotetta

Keittiömekanismit

Erilaiset keittiömekanismit luovat lisää toiminnallisuutta keittiöön. Hyvin suunnitellussa keittiössä kaikelle on oma paikkansa ja tavarat löytyvät helposti. Arki rullaa, kun etsimiseen ei tarvitse kuluttaa aikaa eikä pinnoille jää pyörimään tavaroita, joita ei juuri sillä hetkellä tarvita. Viimeistele siis keittiösuunnitelmasi myös keittiömekanismien kuten jätevaunujen ja erilaisten laatikoiden ja lokerikoiden osalta ja tule ostoksille Netrautaan! Meiltä ostat helposti ja vaivattomasti kaikki keittiön rakentamiseen, remontoimiseen ja ehostamiseen tarvittavat tuotteet.

Jätevaunun avulla kierrätys sujuu

Netraudan verkkokaupasta löydät keittiömekanismien alta muun muassa jätevaunut. Keittiössä syntyy usein jätettä, joten se on luonnollinen paikka myös kodin jätteenkäsittelyn keskukseksi. Jätevaunu on kätevästi piilossa silloin kun sitä ei tarvita, mutta siihen pääsee kuitenkin tarvittaessa helposti käsiksi. Vaunujen erilaiset lokerot ja osiot tekevät jätteiden lajittelusta ja kierrättämisestä helppoa, kun kaikenlaisille jätteille on oma paikkansa. Hyvä jätevaunu on myös helppo pitää puhtaana. Netraudan valikoimissa on useita erilaisia vaunumalleja, joista jokaiseen tarpeeseen löytyy varmasti se sopiva.

Laatikoista ja lokeroista tavarat löytävät paikkansa

Jätteiden lisäksi Netraudan verkkokaupassa löydät ratkaisut myös tavaroiden ja elintarvikkeiden säilyttämistä varten. Harkitusti asetellut ja järjestellyt sisälaatikot ja -lokerikot auttavat järjestyksen ylläpitämisessä. Omanlaisiansa laatikkoja löytyy niin astioille kuin irtotavaroille ja kuiville elintarvikkeillekin. Tutustu valikoimaamme ja luo juuri sinun keittiöösi sopiva yksilöllinen keittiökokonaisuus! Kaikki keittiökalusteet ja muut toimivan keittiön osat tilaat kätevästi Netraudasta – tietenkin aina edulliseen hintaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16