Keittiön kaapin ovet

1-20 / 20

20 tuotetta

1-20 / 20

20 tuotetta

Keittiön kaapin ovet

Kun keittiön runko on suunniteltu tilaan hyvin istuvaksi ja sopivaksi, on aika viimeistellä uuden keittiön ilme valitsemalla kalusteiden runkoihin istuvat ovet. Kaikkiin kalusteisiin löytyy varmasti sopiva ovivaihtoehto tai laatikoston etusarja. Tutustu Netraudan keittiökalusteiden valikoimaan, ja tilaa samalla istumalla uuden keittiösi rungot ja ovet. Palvelemme niin oman keittiön remontoijia kuin myös ammatikseen keittiöitä rakentavia.

Keittiökaapin ovi on osa sisustusta

Umpinaisissa keittiökaapeissa kaapin sisältö ja runko jäävät piiloon, sillä näkyvillä on vain ovi. Tämän takia oikean tyyppisen oven valintaan kannattaa käyttää harkintaa. Keittiön kaapistot ovat pitkäikäinen valinta, joten on syytä myös pohtia, miten valittu tyyli tulee kestämään aikaa ja erilaisia muotivirtauksia. Kokeellinen sisustaja saattaa rohkaistua maalaamaan tai kuvioimaan ovet oman näkemyksensä mukaan. Kaapin oville viimeisen silauksen antavat vetimet, jotka myydään yleensä erikseen. Selkeälinjaisen ajatonkin ovi saa särmää taiten valitusta vetimestä.

Kaapinovien toiminnallisuus

Keittiön kaappien ovet ovat kovassa käytössä, joten niiden tulee olla laadukkaita ja kestäviä. On myös syytä heti alusta pitäen tarkistaa, että ovet aukeavat loogiseen suuntaan. Pienetkin puutteet saattavat alkaa ärsyttää, jos niihin törmää omassa keittiössä päivästä toiseen. Hyvissä kaapinovissa on otettu myös siivoamiseen liittyvät seikat huomioon. Keittiön kalusteet altistuvat herkästi roiskeille ja lialle, minkä vuoksi kaapinovienkin puhtaanapidon pitäisi olla helppoa ja nopeaa. Vaivattomasti puhdistettavasta materiaalista lika lähtee yhdellä pyyhkäisyllä. Kun kaikki ovien valitsemisessa oleelliset yksityiskohdat on huomioitu, on aika ryhtyä tuumasta toimeen ja tilata haaveiden keittiö – Netraudasta tietenkin!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.