Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-100 / 117

117 tuotetta

Rajaa 1
Järjestä

1-100 / 117

117 tuotetta

Rajaa 1
Järjestä

Savo liesituulettimet

Ruoanlaitto on hauskaa ajanvietettä koko perheelle. Savo-liesituuletin pitää huolen siitä, että ikävät käryt eivät häiritse kokkailua, vaan kaikki paistamisen aikana syntyvät hajut ja höyryt imaistaan tehokkaasti pois keittiöstä. Netraudasta saat suositun merkin liesikuvut monessa eri variantissa huippuedulliseen hintaan. Valitse nyt omasi!

Laadukas Savo liesituuletin takaa hetkessä raikkaan ilman

Mureat pihvit, maistuvat padat ja wokkiruoat kuuluvat monen suomalaisen suosikkiruokiin. Mutta miten päästä eroon ikävistä hajuista ja käryistä, joita syntyy herkkujen paistamisen yhteydessä? Etenkin avokeittiössä tai pienessä asunnossa tästä voi muodostua ikävä riesa, joka vie pahimmillaan ilon koko ruoanlaitosta. Onneksi tehokas Savo-liesituuletin tarjoaa nopean ratkaisun tähän tyypilliseen haasteeseen. Netraudan sivuilta löydät lukuisilla ominaisuuksilla varustettuja huippulaadukkaita liesikupuja mitä erilaisimpiin kohteisiin edullisesti. Valintaa tehdessä kannattaa ensin miettiä, minkä mallinen keittiö on kyseessä ja missä kohdassa keittiötä hella sijaitsee. Esimerkiksi kalusteisiin integroitava liesikupu on erinomainen ratkaisu, jos keittiö on malliltaan kapeahko. Ulosvedettävä lippa katoaa käytön jälkeen näppärästi piiloon tehden siitä erityisen tilaa säästävän valinnan. Saarekkeiden kasvava suosio näkyy saarekemallien selkeässä lisääntymisessä. Myös Savo on reagoinut tähän selvään trendiin ja kehittänyt tyylikkäitä kattoon ripustettavia liesituulettimia, joiden asennus onnistuu halutessa myös viistekattoon. Tyylikkään ulkokuoren sisään kätkeytyy mallista riippuen aktiivihiilisuodatin, oma moottori ja moderni LED-valaistus. Mikäli kaipaat lisää tietoa ominaisuuksista, tarkka tuotekuvaus ja hinnasto löytyvät aina kunkin tuotteen kohdalta.

Tilaa huipputehokas Savo liesikupu nopealla kotiintoimituksella netistä

Aktiivihiilisuodattimella varustettu Savo-liesikupu on tehokas ratkaisu, kun häiritseviä käryjä halutaan välttää ruoanlaiton yhteydessä tehokkaasti. Aktiivihiiltä on käytetty kaasujen puhdistuksessa ja suodatuksessa jo vuosikymmenien ajan esimerkiksi lentokentillä hyvien ominaisuuksiensa ansiosta. Savo liesituulettimet huippuimuriohjauksella puolestaan on kehitetty nimenomaan suomalaisen rakennustekniikan tarpeita kunnioittaen. Näissä malleissa supertehokas imuri imaisee ruoanlaiton yhteydessä muodostuvat savut hetkessä pois keittiöstä. Mikä muu seikka puhuu Savo-liesituulettimen puolesta? Yksi silmiinpistävä plussa on malliston upea design, joka näkyy pelkistetyssä ja ajattomassa muotokielessä. Voit valita perinteisen ruostumattoman teräksen, valkoisen ja mustan väliltä itseäsi miellyttävän värivaihtoehdon. Kun tilaat tuotteet Netraudasta, saat laatutuotteen lisäksi monta selkeää etua. Kyseessä on kotimainen verkkokauppa, jossa sinua odottavat laaja valikoima, korkea laatu ja taatusti edullinen hinta. Tilaa nyt omaan keittiöösi sopiva Savo-liesituuletin näppärästi netistä!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16