Höyrypuhdistimet

1-7 / 7

7 tuotetta

1-7 / 7

7 tuotetta

Höyrypuhdistimet

Höyrypuhdistimet ovat erittäin monikäyttöisiä ja ominaisuuksiltaan monipuolisia. Esimerkiksi kylpyhuoneesi ja saunasi puhdistuksessa höyrypuhdistin on korvaamaton apuväline, josta et ensimmäisen käyttökerran jälkeen halua enää luopua. Höyrypuhdistimella puhdistat kodin pinnat ilman turhia kemikaaleja. Höyrypuhdistimet poistavat lian erittäin tehokkaasti, helposti ja varmasti. Ergonomisen muotoilun ansiota höyrypuhdistimen käyttö on todella miellyttävää ja mukavaa. Hanki samalla myös laadukkaat keittiön pienkoneet monipuolisesta valikoimastamme. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit toki olla yhteydessä myyntipalveluumme. Autamme sinua mielellään!

Tehokkaat höyrypuhdistimet Netraudasta edulliseen hintaan

Höyrypuhdistimet saavat kotisi kiiltämään puhtautta! Tehokkaat ja turvalliset höyrypuhdistimet soveltuvat puhdistukseen niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Höyrypuhdistimella saat autosi istuimet uuden veroisiksi, polkupyörät puhdistettua hetkessä ja ikkunat kiiltämään vaivattomasti. Höyrypuhdistimet sopivat myös peilien ja kaakelipintojen puhdistukseen sekä erinomaisesti myös tahrojen poistoon. Lisäksi höyrypuhdistimella voit tasoittaa ryppyjä kankaasta. Höyrypuhdistin on helppo kuljettaa mukana, joten voit ottaa sen mukaasi vaikka kesämökille tai vapaa-ajan asunnollesi. Höyrypuhdistimissa on mukana erilaisia varusteita. Esimerkiksi pienellä vaihtopäällä pääset käsiksi sellaisiin kodin paikkoihin, joihin on muuten hankala ylettyä. Monipuolisten varusteiden avulla sinun on mahdollista puhdistaa erinomaisesti kaakelisaumat, vesihanat, laattapinnat ja rosteripinnat. Vaihtoehtoja on lukuisia ja kaikkeen käyttötarkoitukseen oma lisävarusteensa! Verkkokaupastamme saat toki myös monipuolisia lisävarusteita höyrypuhdistimiin. Osta vaikka lattiasetti, jatkoletku tai tekstiilisuutin. Valittavanasi on myös erilaisia korkealaatuisia liinasettejä, jotka parantavat puhdistuskokemustasi. Kurkkaa verkkokauppamme tarjonta jo tänään!

Höyrypuhdistimet kotiisi vaivattomasti verkkokaupastamme

Höyrypuhdistimien tilaaminen Netraudasta on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia mihin vuorokauden aikaan tahansa, eli aina silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii. Monipuolisesta valikoimastamme löydät juuri sinun ja perheesi tarpeisiin sopivimman korkealaatuisen höyrypuhdistimen. Osta samalla muutkin kotisi puhtaanapitoon, sisustukseen ja remontointiin tarvittavat tuotteet! Vertailu ja tilaaminen Netraudasta onnistuu muutamalla klikkauksella. Tilaa samalla kertaa myös uutiskirje, jotta saisit tietoa kaikista Netraudan mielenkiintoisista tuotteista ja huipputarjouksista aina ensimmäisten joukossa. Lähde ostoksille jo tänään. Tavataan Netraudassa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16