Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Imurit

Imuri nopeuttaa siivoamista oleellisesti ja tuo tarkkuutta lopputulokseen. Nykyaikaisessa imurivalikoimassa on runsaasti vaihtoehtoja erilaisten pintojen imuroimiseen. Laadukkaassa imurissa on otettu siivousnäkökohtien lisäksi huomioon myös toimiva ergonomia.

1-48 / 397

397 tuotetta

1-48 / 397

397 tuotetta

Imurit

Kun tarve uudelle imurille yllättää, on oikea osoite ostoksille Netraudan verkkokauppa. Meiltä löydät sopivat imurit niin kodin siivoamiseen kuin ammattimaisempaankin käyttöön. Tilaa jo tänään, ja tehokas siivoaminen voi alkaa!

Imuri käyttökohteen mukaan

Imuria valitessa on hyvä pohtia, millaisille pinnoille ja millaisen lian irrottamiseen imuria on tarkoitus käyttää. Perinteisten kuiville pinnoille tarkoitettujen pölynimurien lisäksi Netraudan valikoimassa löydät muun muassa märkä-kuivaimurit, jotka soveltuvat myös kosteiden pintojen puhdistamiseen. Pesevät imurit puolestaan puhdistavat painehuuhteluominaisuutensa ansiosta tehokkaasti myös matot, huonekalut ja ajoneuvojen sisustukset. Uusinta uutta edustavat robotti-imurit, jotka hoitavat siivoamisen omatoimisesti ja vapauttavat aikaa muihin askareisiin. Laajojen pintojen siivoamiseen tarkoitettujen välineiden lisäksi tarjolla on myös imurivaihtoehtoja yksityiskohtaisempaan työskentelyyn. Esimerkiksi rikkaimurilla siivoat vaivatta tarkkuuttakin vaativat paikat. Mikä ikinä onkaan imuritarpeesi, oikean imurin löydät Netraudasta. Valitse suosikkisi ja tilaa helposti vain muutamalla klikkauksella!

Laadukas imuri on muuntautumiskykyinen

Imuriostoksilla on syytä perehtyä kunkin imurin yksilöllisiin ominaisuuksiin. Imurin käyttötarkoitusta voi usein laajentaa muun muassa eri tarkoituksiin suunnitelluilla suulakkeilla. Netraudasta tilaat helposti sekä monipuoliset suulakkeet että muut imurien lisätarvikkeet kuten suodattimet ja pölypussit. Muuntautumiskykyisessä imurissa on myös säätömahdollisuuksia, joiden ansiosta imurin voi säätää erikokoisille käyttäjille sopivaksi. Hyvä ergonomia ennaltaehkäisee kipujen ja vammojen syntymistä ja tekee työskentelystä miellyttävämpää. Tilaa toimivat ja laadukkaat imurit Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.