Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

1-48 / 287

287 tuotetta

1-48 / 287

287 tuotetta

Roska-astiat

Sekä kodissa että julkisissa tiloissa syntyy jätettä, jolle tulee olla oma paikkansa. Oikeanlainen ja oikein sijoitettu roska-astia sujuvoittaa arkea ja pitää ympäristön siistinä ja miellyttävänä. Hyvin suunniteltu roska-astia myös helpottaa jätteiden lajittelua. Roska-astiat kaikkiin tarkoituksiin ja tiloihin löydät Netraudasta. Tutustu valikoimaan ja päivitä kodin tai vaikkapa taukotilan jätteenkäsittely tälle vuosituhannelle! Laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle se suosikki.

Roska-astiat joka värissä ja mallissa

Roska-astia, tai tuttavallisemmin roskis tai roskapönttö, on osa sisustusta siinä missä esimerkiksi verhot ja matotkin. Ei ole siis yhdentekevää, millaisen roska-astian valitsee. Netraudan valikoimissa on runsaasti erilaisia väri- ja mallivaihtoehtoja. Klassinen pyöreämuotoinen roska-astia mahtuu pieneen tilaan, kun taas suorakulmion mallinen astia on tilavampi. Vai sopisiko sisustamaasi tilaan 1950-luvun henkinen roska-astia, jossa on pitkät sirot jalat? Erilaisia värivaihtoehtoja on myös helppo haarukoida verkkokauppamme rajaustoiminnon avulla. Tarjolla on sävyjä aina hempeistä pastelleista kiiltävään mustaan ja kaikkea siltä väliltä.

Poljinroska-astia ja muut arjen sankarit

Ulkonäköseikkojen lisäksi roska-astian valinnassa tulee tarkkaan harkita sitä, millaiseen käyttöön roska-astia tulee ja kuinka suuri jätemäärä astiaan tulee mahtua. Poljinroska-astiat tulevat hätiin tilanteissa, joissa kädet täytyy saada pidettyä vapaina. Ne ovatkin suosittuja muun muassa keittiöissä ja WC-tiloissa. Isommat, useita lokeroja sisältävät roska-astiat helpottavat lajittelua eivätkä täyty hetkessä. Oli tarpeesi sitten millainen hyvänsä, oikeanlaisen roska-astian löydät Netraudasta. Tilaa samalla verkkokaupastamme myös astiaan sopivat roskapussit!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.