Siivouskaapit

  • 1

1-18 / 18

18 tuotetta

  • 1

1-18 / 18

18 tuotetta

Siivouskaapit

Siivousvälineet löytyvät helposti hyvin organisoidusta siivouskaapista. Siisti siivouskaappi myös helpottaa siivoamiseen ryhtymistä. Siivousvälineet ovat usein varastoimisen kannalta hankalan muotoisia, mutta tarkoitukseensa suunnitellussa siivouskaapissa jokaiselle tarvikkeelle on oma looginen paikkansa. Olet sitten rakentamassa uutta tai päivittämässä kotisi kaapistoja, kannattaa ottaa huomioon myös siivousvälineiden varastointi. Netraudan verkkokaupasta löydät siivouskaapit joka makuun ja tarpeeseen. Tarkista samalla siivousvälineiden tilanne ja kunto ja tilaa puuttuvat tarvikkeet kätevästi Netraudasta yhdessä kaapin kanssa!

Siivouskaappi vapauttaa tilaa

Ympäriinsä lojuvat siivousvälineet ovat omiaan nostamaan verenpainetta. Siivoamiseen voi myös olla vaikea ryhtyä, jos tietää, että siivouskaapin avatessaan saa niskaansa epämääräisen vyöryn erilaisia siivousvälineitä ja -tarvikkeita. Hyvin tarkoitukseensa sopiva siivouskaappi lisääkin huomattavasti viihtyisyyttä ja arjen sujuvuutta. Oikean kokoiseen ja järkevästi suunniteltuun kaappiin mahtuvat kaikki siivousvälineet loogisesti omille paikoilleen. Eri välineiden kaapista ottaminen ja paikalleen palauttaminen on helppoa. Näin siivousvälineet ovat poissa silmissä, kun niitä ei tarvita, mutta helposti käden ulottuvilla, kun siivoamisen aika koittaa.

Siivouskaapissa kaikelle on oma paikkansa

Siivouskaapin salaisuus löytyy kaapin sisäpuolelta. Kaapeissa on nimittäin tavallisten hyllyjen lisäksi ratkaisuja, joiden ansiosta erikoisen muotoisetkin välineet pysyvät siistissä järjestyksessä. Imuriletku on helppo asettaa kaarikoukkuun ja pienemmät tavarat löytävät paikkansa tarvikekorista. Kaapissa saattaa olla myös esimerkiksi pyyhetanko ja ripustuskoukkuja. Tarjolla on niin vasen- kuin oikeakätisiäkin kaappeja sekä myös kosteisiin tiloihin sopivia malleja. Ratkaise siivousvälineiden kaaos jo tänään ja tilaa kotiisi sopiva siivouskaappi Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.