Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Kestopuu Prima SHP mänty, 28x95mm, OM, ruskea

Tuotenumero:
PM-FI00191
Minimipituus
Minimipituutta ei valittu
Minimipituutta ei valittu
Minimipituus 3.6 m
2,60  2,10  jm Säästät: 0,50 
jm
30 päivän alin hinta: 2,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää
Toimitustapa: Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen nostolaitteella varustetulla kuorma-autolla. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää. Toimitustapa
Toimituskustannukset lasketaan postinumeron ja määrän perusteella:
jm
Ladataan...
Toimitusalueena koko Manner-Suomi poislukien Lappi sekä lossi- ja lauttayhteyksien takana olevat saaristoalueet.

Tyylikkään ruskea, kyllästykseltään AB-luokiteltu kestopuu sopii maan yläpuolisiin rakenteisiin. Se on höyläpintaista oksaista mäntyä, ja sen ruskea väri on saatu lisäämällä kyllästysaineeseen ruskeaa väripigmenttiä. Turvallinen, kuparisuoloilla ja orgaanisilla tehoaineilla suojattu kotimainen kestopuu ei jätä edes tikkuja sormiin, sillä se on sileähöylättyä pyöreäkulmaista lautaa.

AB-kyllästysluokan puutavaraa voidaan käyttää esim. puutarharakenteissa ja -kalusteissa, parvekkeissa, aidoissa, ulkoverhouksissa ja leikkikenttäkalusteissa. Mikäli tarvitset kestopuuta joka kestää myös kosketuksissa maahan, veteen tai betoniin, valitse A-luokan kyllästettyä mäntyä.

Käytöstä poistettu kestopuu ja hukkapalat on toimitettava kestopuun kierrätyslavalle, joita on esim. paikallisilla jälleenmyyjillä. Kestopuun säänkestävän käsittelyn vuoksi sitä ei voi polttaa eikä hävittää omin toimin.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Prima

Tuotteen mitat:

  • Leveys (mm): 95
  • Paksuus (mm): 28

Tuotteen ominaisuudet:

  • Puulaji: Mänty
  • Puun laatuluokitus: OM, oksainen mänty
  • Käyttökohteet: Terassin/pation/pergolan kansilaudoitukset, Aitalaudoitukset, Hiekka- ja kukkalaatikot, Pihakalusteet, Leikkikenttävarusteet, Ulkoverhoukset
  • Väri: Ruskea

Pakkauksen mitat ja paino:

  • Rahtipaino (kg): 1,33

Tuote myydään vaihtelevan pituisena. Halutessasi voit valita valikosta minimipituuden. Tuotteella useita valmistajia. Puumerkki pidättää oikeuden toimittaa myös muun valmistajan tuotteita.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.