Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Netraudan asiakaskilpailujen säännöt

Aamulypsy ohjelmayhteistyö arvontasäännöt

Järjestäjä

Netrauta.fi BHG Group (Junailijankatu 15, 11100 Riihimäki, Y-tunnus 1870108-3), jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Netraudan ja Aamulypsyn arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa https://kampanjat.supla.fi/netrauta2022

Osallistumisen ehdot

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleen luovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä. Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneet ja markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 10.9.-23.9.2022 klo 10 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kampanjasivuilla olevaan lomakkeeseen https://kampanjat.supla.fi/netrauta2022 siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Osallistujan täytyy nimensä kuultuaan soittaa Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmaan (klo 6 -10 välillä) 15 minuutin kuluessa (puh.nro 010800103). Tällöin voittopalkinto on Osallistujan. Jos Osallistuja ei soita annettuna aikana lähetykseen, arvotaan uusi voittaja. Arvonta ko.palkinnon kohdalta uusitaan, kunnes lopullinen voittaja tavoitetaan. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Seuraavia palkintona (kutakin yksi) arvotaan kahdeksalle (8) eri voittajalle kampanjasivulle kerrottuna arvontapäivänä:

 • 500 € lahjakortti Bjelin tuotevalikoimaan Netraudassa
 • 1500 € lahjakortti Pihlan ikkunat ja ovi tuotevalikoimaan Netraudassa
 • 250 € lahjakortti Airam SmartHome tuotevalikoimaan Netraudassa
 • Vallila Kukkatarha-satiinipussilakanasettejä (2 kpl) ja –sivuverhoa (2 kpl) arvo 294 €
 • Wienerbergerin dreijauskurssi kahdelle keramiikkapajalla arvo n. 300 €. Kurssi mahdollinen useilla eri paikkakunnilla Suomea.
 • 700 € lahjakortti Rebel Walls tuotevalikoimaan Netraudassa
 • Narvin sähkö- tai puukiuas voittajan valinnan mukaan arvo 550-644 €
 • Lyfco Sähköpyörä voittajan valinnan mukaan, sähköpyörä 28" Elinor tai Eliott arvo jopa 1530 €
 • Palkinnot arvotaan 23.9.2022 mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

  Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

  Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille Radio Suomipopin Aamulypsy-lähetyksessä. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta ja annetussa aikarajassa, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon luovutuksista voittajille. Voittajien nimet voidaan ilmoittaa Radio Suomipopin ja/tai Netraudan kanavissa.

  Järjestäjän vastuunrajoitus

  Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

  Verotus

  Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.  Julkaistujen tuotearvostelun antaneiden kesken suoritettava arvonta

  1. Järjestäjä:

  Netrauta.fi BHG Group, Junailijankatu 15, 11100 Riihimäki, Y-tunnus 1870108-3.

  2. Osallistumiskelpoisuus:

  Arvontaan saavat osallistua vähintään 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät kuitenkaan voi osallistua kilpailuun.

  3. Osallistumisaika:

  Arvontaan voi osallistua kuukausittain jättämällä tuotearvostelun osoitteessa www.netrauta.fi. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

  4. Arvontaan osallistuminen:

  Arvontaan voi osallistua internetissä osoitteessa www.netrauta.fi. Henkilö voi osallistua kilpailuun rajoittamattomalla määrällä arvosteluita. Osallistuja antaa yhteystietonsa Järjestäjän kilpailujen käyttöön. Julkaisemme kaikki asialliset tuotearvostelut, joista on apua muille kuluttajille. Julkaisemattomat tuotearvostelut eivät osallistu arvontaan. Emme julkaise tuotteeseen liittymättömiä tai asiattomia kommentteja.

  5. Palkinnot:

  Arvonnan palkintona on 500€ lahjakortti ostoksiin Netrauta.fi-verkkokaupassa kuukausittain. Palkintoa ei voi vaihtaa, siirtää toiselle henkilölle tai muuttaa rahaksi. Palkinnot arvotaan kuukausittain uusien julkaistujen tuotearvostelujen joukosta.

  6. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen:

  Arvonta suoritetaan seuraavan kuukauden 5. pv:n mennessä. Lahjakortti on lunastettava ilmoitettuun päättymispäivään mennessä, tai se raukeaa. Lahjakortin rauetessa arvotaan uusi voittaja. Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Sähköpostiosoitetta ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä sitä käytetä markkinointitarkoituksiin. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

  7. Järjestäjän vastuu:

  Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

  8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa:

  Rekisteriseloste
  Rekisteritietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

  Arvonnassa ei kerätä henkilötietoja tai suoramarkkinointilupia. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan etunimi, sukunimi ja paikkakunta kilpailun järjestäjän Facebook- ja verkkosivulla.

  Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.