Kiviseinä, 53,4x204 cm

Tuotenumero: HARSAC20050H
ALE!
-10%
ALE
382,90 €
343,90 
Säästät: 39,00 €
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Harvia on kehittänyt laajan saunatuotevalikoiman erilaisia saunojia kunnioittaen. Tapani Harvian vuonna 1950 perustama yritys on kasvanut pienestä taidetakomosta maailman johtavaksi kiuasvalmistajaksi ja merkittäväksi sauna-alan toimijaksi. Harvia...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Kiviseinä, 53,4x204 cm kuvaus

Harvia on kehittänyt laajan saunatuotevalikoiman erilaisia saunojia kunnioittaen. Tapani Harvian vuonna 1950 perustama yritys on kasvanut pienestä taidetakomosta maailman johtavaksi kiuasvalmistajaksi ja merkittäväksi sauna-alan toimijaksi. Harvia tarjoaa ratkaisut kaikenlaisiin saunoihin. Jos suunnitelmissasi on uuden saunan rakentaminen tai saunaremontti, niin Harvian laajasta valikoimasta on helppo löytää tarpeisiisi sopivat kiuas, lauteet tai koko saunasisustus.

Kiviseinä

Harvia-kiviseinän avulla luot saunastasi tyylikkään kokonaisuuden edullisesti ja vaivattomasti. Harvia-kiviseinä on valmis elementti, jonka voit kiinnittää esimerkiksi kiukaan taakse, verhota yhden seinän tai vaikka kulmauksen. Kiviseinän voit kiinnittää helposti suoraan paneloinnin päälle.

Kiviseinän alaosan harjatun teräksen lävitse kiinnität seinämallin sähkökiukaan helposti ja samalla tyylikkäästi. Kiuasta asennettaessa on huomioitava, että kiukaan kiinnitys­ruuvien tulee osua seinän tukirakenteisiin. Toimitus sisältää tarvittavat kiinnitys­tarvikkeet ja poranterät kiviseinän sekä seinämallin kiukaan kiinnit­tämistä varten.

Tekniset tiedot

  • Kiviseinän keraaminen laatoitus on laadukasta kivijäljitelmää
  • Alumiiniset kiskot antavat ryhdikästä ilmettä
  • Mitat (LxKxS): 534x2040x15 mm
  • Toimitus sisältää tarvittavat kiinnitystarvikkeet sekä poranterät
  • Ei sovellu suojaseinäksi tai asennettavaksi puulämmitteisen kiukaan läheisyyteen. Tarkista aina asennusvaiheessa kiukaan suojaetäisyydet asennus- ja käyttö­ohjeesta

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
1
Kysymykset ja vastaukset
1

Katsotuimmat tuotteet (10)