Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Verhoilukivet

Verhoilukivillä tai kivilaatoilla luot moniulotteisen pinnan. Tehosteseinä on kiinnostava sisustuselementti, joka sopii niin moderniin kuin maalaisromanttiseenkin tyyliin. Aito luonnonkivi soveltuu sisä- ja ulkotiloihin ja valikoimissamme on myös saunaan sekä kosteisiin tiloihin soveltuvia verhoilukiviä.

1-48 / 101

101 tuotetta

1-48 / 101

101 tuotetta

Verhoilukivet

Verhoilukivellä luot helposti rouheaa ilmettä tilaan kuin tilaan. Netraudan kattavasta valikoimasta löydät kivilaatat joka tilanteeseen ja makuun. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja aloita haaveittesi toteuttaminen!

Persoonallinen kivilaatta seinään Netraudasta

Kun tasainen seinäpinta kyllästyttää, tekee eläväpintaisen kivilaatan asentaminen tilasta mielenkiintoisemman. Netraudan valikoimassa on tarjolla sekä luonnonkivisiä verhoilulaattoja että kivijäljitelmävaihtoehtoja. Myös kaikki muut verhoilulaattojen asentamiseen tarvittavat työkalut ja tuotteet, kuten esimerkiksi kiviliimat ja kivisuoja-aineet, löydät Netraudan nettikaupasta. Tutustu, tilaa ja aloita remontti jo tänään!

Tunnelmallisia pintoja verhoilukivellä

Laadukas verhoilukivi luo luonnonläheisen tunnelman siististi ja helposti. Netraudan valikoimassa on luonnonkivilaattojen ja kivijäljitelmälaattojen lisäksi myös useita tiilipintaisia verhoilukiviä, joilla tiilitalon hengen saa tuotua tilaan kuin tilaan. Osa kivilaatoista sopii myös saunatiloihin asennettavaksi. Eläväinen kivilaattapinta saunassa tuo kotiin aidontuntuista erämaasaunan tunnelmaa. Tarkista Netraudan verkkokaupasta helposti, soveltuuko valitsemasi verhoilukivi kuiviin vai märkiin tiloihin. Jokaisen verhoilukiven tiedoista löytyy myös tieto siitä, soveltuuko tuote sisä- vai ulkokäyttöön. Verhoilukivien käyttömahdollisuudet eivät nimittäin rajoitu vain sisätiloihin, vaan myös ulkoseiniin on mahdollista luoda näyttäviä eläväisen värisiä kivilaattapintoja. Netraudan verkkokaupassa sopivan laatan haarukoiminen on helppoa. Laattavalikoimaa voi nimittäin rajata muun muassa koon, värin, hinnan, mattapintaisuuden ja materiaalin mukaan. Tarjolla on niin yksittäin myytäviä laattoja kuin verhoilukivipakettejakin. Tutustu Netraudan verkkokaupaan ja totea itse, kuinka helppoa sopivan kivilaatan valinta ja tilaaminen on!

Katsotuimmat tuotteet (10)

Verhoilukivi itseliimautuva Terflex, 15x60cm, eri värejä
Verhoilukivi itseliimautuva Terflex, 15x60cm, eri värejä
alk. 85,82 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.