Sähkövatkaimet

1-9 / 9

9 tuotetta

1-9 / 9

9 tuotetta

Sähkövatkaimet

Sähkövatkain tehostaa ruoanlaittoa ja leivontaa. Ei enää hiki hatussa vispaamista, sillä sähkövatkain tekee työn puolestasi! Sähkövatkaimet ja muut keittiön pienkoneet ostat edullisesti Netraudasta. Tutustu valikoimiimme jo tänään, ja päivitä keittiösi varusteet tähän päivään! Verkkokaupastamme tilaaminen on nopeaa ja helppoa.

Sähkövatkaimessa on voimaa

Käsin vatkaaminen vie energiaa ja on usein epäergonomista puuhaa. Avuksi voi kuitenkin ottaa sähkön voiman, jonka avulla vatkaaminen sujuu hyvin vähällä vaivalla. Sähkövatkain sekoittaa ja vaivaa munat, kermat ja taikinat käden käänteessä. Useimmissa vatkaimissa on useita eri tehoalueita, joista voi valita juuri kuhunkin työtehtävään sopivan vaihtoehdon. Tarjolla saattaa olla myös sykäyksittäin toimiva pulssitoiminto, jonka ansiosta sitkeimmätkin massat vatkautuvat tasaisiksi. Aloita kokkaamisen ja leipomisen vallankumous ja satsaa laadukkaaseen sähkövatkaimeen! Netraudasta löytyy jokaiselle suosikkimalli.

Mitä huomioida sähkövatkainostoksilla

Sähkövatkainta hankkiessa on hyvä perehtyä siihen, millaisia ominaisuuksia valitussa vatkaimessa on. Entä tuleeko vatkaimen mukana lisäosia? Keittiön pienkoneen ollessa kyseessä, on myös vatkaimen puhdistettavuus syytä ottaa huomioon. Helposti puhdistettavassa sähkövatkaimessa ainakin vatkainosien olisi hyvä olla konepestäviä. Hyvän toiminnallisuuden lisäksi myös vatkaimen ulkonäöllä saattaa olla jonkin verran merkitystä. Tyylikästä vatkainta ei välttämättä tarvitse piilottaa kaapin perukoille, vaan se saa olla näkyvillä osana keittiön sisustusta. Käytä Netraudan rajaustoimintoa löytääksesi juuri sinun tarkoituksiisi oikean värinen ja sopivan hintainen sähkövatkain. Kun valinta on tehty, sujuu tilaaminen kätevästi muutamalla klikkauksella!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16