Maaliskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Kaasujääkaapit

1-13 / 13

13 tuotetta

1-13 / 13

13 tuotetta

Kaasujääkaapit

Kaasujääkaappi on oiva valinta tiloihin, joissa ei ole sähköä. Se sopii mainiosti esimerkiksi mökille tai kesäkeittiöön. Viileyttä vaativat elintarvikkeet pysyvät kaasujääkaapissa niille sopivassa lämpötilassa, mikä helpottaa ruokahuoltoa huomattavasti. Kun pohdit sähköttömän ympäristön kylmälaiteratkaisuja, on oikea osoite ostoksille Netraudan verkkokauppa. Meiltä ostat kaasujääkaapit nopeasti ja helposti – sekä tietenkin aina edulliseen hintaan!

Kaasujääkaappien ominaisuudet

Kaasujääkaappi toimii nimensä mukaisesti kaasun voimalla. Nykyaikaiset kaasujääkaapit ovat turvallisia käyttää. Osassa kaasujääkaapeista on myös sähköliitäntä, joten niitä voi käyttää kaasun sijasta myös sähkötoimisesti. Tällaiset jääkaapit ovat käteviä, sillä niitä voi pitää joustavasti erilaisissa ympäristöissä, eikä jääkaappi muutu käyttökelvottomaksi, vaikka esimerkiksi mökki joskus sähköistettäisiin. Monessa kaasujääkaapissa on myös pakastinlokero, joka mahdollistaa jäätelöiden ja muiden alempaa lämpötilaa vaativien herkkujen säilyttämisen. Useassa kaasujääkaapissa kaapin sytytys toimii paristolla. Myös jääkaapin valo on yleensä paristokäyttöinen.

Jääkaappi valitaan tilan ja käytön mukaan

Kaasujääkaappien valikoimassa on useita erikokoisia malleja. Tilavaan kaappiin mahtuvat perheen lomaruoat pidemmäksikin aikaa. Esimerkiksi mökillä tilaa saattaa kuitenkin olla rajallisesti, ja tällöin on valittava pienempi jääkaappi. Useissa kaasujääkaapeissa kaapin oven kätisyyttä voi vaihtaa, mikä parantaa kaappien istuvuutta erilaisiin tiloihin. Kaasujääkaapin valinnassa voi ottaa myös sisustukselliset näkökohdat huomioon, sillä jääkaappien väri ja muotoilu vaihtelee, mikä mahdollistaa sen, että jokainen löytää valikoimasta omaa silmää miellyttävän jääkaapin. Tutustu Netraudan kaasujääkaappien valikoimaan jo tänään ja tilaa itsellesi sopivin kaappi suoraan kotiin tai mökille toimitettuna!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16