Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Yhdistelmäuunit

1-21 / 21

21 tuotetta

1-21 / 21

21 tuotetta

Yhdistelmäuunit

Saatat kaivata keittiöösi lisää hyödyllisiä kodinkoneita, mutta käytettävissä oleva tila on monesti rajallinen. Yhdistelmäuuni on tällöin loistava ratkaisu. Se sopii nimittäin myös pieneen ja kompaktiin keittiöön. Näissä moneksi taipuvissa uuneissa on perinteisten uunitoimintojen lisäksi esimerkiksi kiertoilma- ja mikroaaltouunitoiminnot. Osassa malleja onnistuu myös ruokien ja kasvisten höyrytys. Tutustu nyt mullistaviin tuotteisiin, jotka tuovat arkeesi kaivattua helppoutta. Netraudan valikoimasta poimit uunit eri malleissa ja väreissä muutamalla hiiren klikkauksella. Toimi jo tänään!

Yhdistelmäuuni sisältää useita toimintoja

Jokaisessa keittiössä pohjan suunnittelu ja kodinkonevalinnat ovat olennaisia. Säästät helposti tilaa ja pääset hyödyntämään useita hyödyllisiä toimintoja, kun otat käyttöön tehokkaat yhdistelmäuunit. Netraudan tarjonnasta löydät älykkäät tuotteet, joissa tavalliseen uuniin yhdistyvät mikroaalto-, kiertoilma- ja höyryuunitoiminnot sekä grilli. Keittiökalusteisiin integroitavat uunit on helppo yhdistää saumattomasti muuhun sisustukseen. Myös kallisarvoista lattiatilaa säästyy muille kodinkoneille, kaapistoille ja oleskeluun. Uunin voi sijoittaa esimerkiksi katseen korkeudelle, jolloin valmistuvien ruokien seuraaminen käy vaivattomasti. Useilla eri ominaisuuksilla varustetut uunit ovat helppokäyttöisiä. Selkeiden ja yksinkertaisten säätimien ansiosta eri toiminnot ja niiden välillä vaihteleminen eivät tuota ongelmia. Kaikki tuotteet ovat myös tunnettujen laatumerkkien kehittämiä ja valmistamia. Nämä uunit vastaavat siis varmasti odotuksiasi.

Kätevä yhdistelmäuuni netistä kotiin ja mökille

Netraudan valikoimaan on kerätty tuotteita, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde. Meiltä löydät kestävät ja turvalliset uunit niin kotiin kuin vapaa-ajan asunnollekin. Näistä tuotteista on iloa pienessä keittiössä ja vapaa-ajan asunnolla, kun kodinkoneiden halutaan mahtuvan kompaktiin tilaan. Yhdistelmäuunit tarjoavat aivan yhtä tehokkaat paisto-ominaisuudet kuin perinteiset uunitkin. Ja sokerina pohjalla tarjolla on lisätoimintoja. Valitse siis jo tänään oma suosikkimallisi, olisi se sitten tyylikkään valkoinen tai klassinen teräksen ja mustan yhdistelmä tai joku muu tarjolla olevista. Valikoimastamme löydät monta kaunista värivaihtoehtoa. Panosta helpompaan arkeen ja hanki laadukas uuni Netraudasta aina hyvään hintaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.