Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:
1 699,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 89,00 €
★★★★★★★★★★
4.6
92% suosittelee
Käytön helppous 4.2
Ominaisuudet 4.5
Vastinetta rahoille 4.2
Tuotteen laatu 4.8

Mitäs jos et tänä kesänä murehtisi mökin ulkohuussia ollenkaan? Ekolet ULKO VU -käymälä tekee haisevista huolista lopun! Neljäsäiliöinen ULKO VU hoitaa mökkeilyn jälkitoimet alusta loppuun itse, ja saat lopputuloksena puutarhaasi valmista kukkamultaa. Tähän ei tavallinen kompostikäymälä pystykään. Ekolet ULKO VU on sekä ympäristöystävällinen että hajuton, eikä se siltikään tarvitse sähköä tai vettä toimiakseen. Myös kuivikkeiden kauhominen on historiaa: suurin osa nesteistä haihtuu ilmankierron mukana ja jäljelle jäävä, biologisesti puhdistunut neste voidaan imeyttää suoraan maahan kasveille. Lopputuote tässä jälkikompostoivassa nelilokeroisessa mallissa on 100% loppuun asti kompostoitunut ravinnerikas multa, mikä yksilokeroisissa malleissa ei ole mahdollista alkuunkaan. Ekolet ULKO VU -käymälä on oikea ratkaisu ympäristön ystävälle, joka pitää mökkikesistään helppoina ja huolettomina.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Ekolet
 • Takuuaika: Runkotakuu 20 vuotta

Tuotteen mitat:

 • Korkeus (cm): 95
 • Leveys (cm): 117
 • Syvyys (cm): 117
 • Tilavuus (l): 700
 • Tuotteen paino (kg): 90

Tuotteen ominaisuudet:

 • Väri: Harmaa
 • Käymälän tyyppi: Kompostikäymälä
 • Toimitussisältö: Myyntipakkauksessa on mukana kaikki tarvittavat osat ja ohjeet ilmastointiputkea lukuun ottamatta. Putki (sisähalkaisija 160 mm) tulee hankkia erikseen
 • Aidosti 100 % kompostoiva kompostikäymälä
 • Lopputulokset biologisesti puhtaita - valmiita puutarhaan
 • Loistavasti kapasiteettia mökille tai muun vapaa-ajan asunnon ulkokäymälään
 • Neljäsäiliöinen
 • Kokonaistilavuus: 700 litraa

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Rahtipaino (kg): 105,00
★★★★★★★★★★
4.6
92% suosittelee
Käytön helppous 4.2
Ominaisuudet 4.5
Vastinetta rahoille 4.2
Tuotteen laatu 4.8

Videot

Arvostelut

Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Oikeasti kompostoitava hyyskä!
  ★★★★★★★★★★
  Ollaan todella tyytyväisiä Ekolet ulko uv kompostikäymälään! Ei haise lainkaan eikä ole kärpäsiä. 4 hengen perhe (2 AIK 2 lasta) käytetään kesällä touko-syyskuu, talvella 1-2 kuukautta. Ensimmäinen tyhjennys tehtiin alkukesä 2023 ja siis ihan mustaa multaa sai kaivaa pois, ei haissu muuta kuin kompostille. Hieman raskas kääntää kun kaikki neljä lokerikkoa on täynnä, tyhjennys vähän työläs ylhäältä lapioida mutta valmis multa sen kyllä kompensoi.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Hyvä ekotuote
  ★★★★★★★★★★
  Tuote on hieno ekolaite nykyaikana. Vessan kannessa saisi olla isompi lippa ettei molemmat nouse ylös samaan aikaan. Tuotteessa pitäisi olla esimerkki tuuletusputkesta ja mistä sen voi ostaa. Tuote vaikuttaa kalliilta, koska ei ole kilpailua
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Käyttötarkoitukseen sopiva
  ★★★★★★★★★★
  Tuote on vasta otettu käyttöön, joten tässä vaiheessa arvostelu on pelkistetysti, että toistaiseksi on vastannut odotuksia. Eli olen tyytyväinen hankintaan.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Ekoletivalmiiseen puucee-rakennukseen
  ★★★★★★★★★★
  Ostin kesän alussa mökille Ekoletin. Asennus oli helppoa jopa tällaiselle täti-ihmiselle. Ja kyllä on HYVÄ! Ei ole hajua eikä kärpäsiä. Kuvassa juuri asennettu ekolet. Tuosta sitten alkoi sisustus.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Ekolet kompostikäymälä
  ★★★★★★★★★★
  Olemme olleet erittäin tyytyväisiä näin lyhyen käyttöajan jälkeen. Lasten lapsemmekin käyvät nyt mielellään wc-ssä, kun aiemmin piti olla potta johon asioivat,joten helpottaa siinäkin suhteessa ja toinen mistä helpotus mökkeillessä kun ruuan tähteet voi laittaa kompostoitumaan eli niitä ei tarvitse kaivaa maahan maatumaan kuten aiemmin olemme tehneet. Täyden kympin juttu.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 9 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 2vastausta
  Pohjoinen 26 · 6.5.2024
  Onko Ekolet ULKO VU hajuton? Tarvitsemme tietää koska se tulisi meidän mökillemme aika lähelle asuinrakennusta ja kulkureittiä.
  1. Viukku · 11.5.2024
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ekolet VU on hajuton ja vaivaton käyttää.
  2. Ekolet product support · 8.5.2024
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Oikein asennettuna (erityisesti IV-putki) ja käytettynä Ekolet on hajuton. Käymälähuoneen hajuttomuus perustuu siihen, että nesteen erottelu ja ilmankierto on suunniteltu Ekolet käymälässä tarpeeksi tehokkaaksi, jotta kaikki hajut poistuvat ilmastointiputken päästä, eivätkä vuoda käymälähuoneeseen tai maanpinnan tasolle. Poikkeuksellisen tuulettomalla matalapainekelillä saattaa käydä niin, että ilmastointiputken päästä tulevat tuoksut eivät hajoakaan täysin tuulen mukana, vaan osa hajuista painuu maanpinnan tasolle. Tällöin pientä hetkittäistä hajuhaittaa voi ilmetä. Mitä pitempi on ilmastointiputki, niin sitä korkeammalta hajut poistuvat ja sitä tehokkaammin myös painovoimainen ilmanvaihto toimii. Ilmanvaihtoputken on hyvä olla musta (tai tummavärinen), jolloin ilmankierto saa lisäbuustia auringon lämmittäessä tehokkaammin putkea ja siinä kulkevaa ilmaa.
 2. 1vastaus
  saarimökinranta · 26.8.2022
  Onko asennusohjeet saatavana muutoinkin kuin videona? Kaivattaisiin huonon yhteyden takia!
  1. Ekolet product support · 29.8.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ekolet käymälöiden mukana tulee aina mukana paperiset asennus- ja käyttöohjeet. Sähköiset pdf ohjeet saa tarvittaessa Ekoletilta.
 3. 1vastaus
  Ekolet ulko vu · 20.8.2022
  Mistä voin osta ”suodatinpaperia” siis säiliön pohjassa olevat huopa liina
  1. Ekolet product support · 22.8.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ekolet ULKO VU käymälän lokeroitten pohjaverkon päällä on suodatinkangas, joka on syytä puhdistaa noin 8 vuoden välein, jotta käymälä toimii moitteettomasti. Normaalisti suodatinkankaita ei tarvitse vaihtaa. Tarvittaessa uudet suodatinkankaat voi ostaa Ekoletin verkkokaupasta www.ekolet.com.
 4. 1vastaus
  Ahvenanmaalle · 26.6.2022
  Hei! Meitä kiinnostaa tuote Ekolet ULKO VU. Toimitatteko tuotteen Ahvenanmaalle? Poistuuko ALV automaattisesti maksaessani tuotteen nettipankin kautta?
  1. Ekolet product support · 27.6.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Toimitamme tuotteita myös Ahvenanmaalle. Tällöin teidän tulisi olla yhteydessä Ekolet yritykseen suoraan sähköpostitse tai puhelimitse, niin voimme tarkistaa rahtihinnan. Tällöin voidaan myös katsoa mikä on paras laskutustapa teidän tapauksessanne. ALV ei poistu automaattisesti verkkokauppaa tai nettipankkia käytettäessä.
 5. 2vastausta
  Tine68 · 18.7.2021
  Voiko valmiin mullan tyhjentää alakautta tai alaluukusta eli muuten kuin päältä päin lapiolla?
  1. Helpotusta · 13.9.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Tuote olisi helpompi tyhjentää, jos lokeroissa olisi irrotettavat säiliöt. Käytössämme mökillä on nyt kuivikekäymälä, jossa on sisällä muoviset säiliöt. Ne on helppo tyhjentää, mutta tyhjennysväli niillä on todella lyhyt, siksi haemme uutta vaihtoehtoa.
  2. Ekolet product support · 20.7.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ekolet ULKO VU käymälässä tyhjennys tapahtuu ainoastaan käymälän takaa päältä päin.
 6. 3vastausta
  Ekolet2020 · 6.7.2020
  Mistähän löytyisi sopiva tuuletusputki. On erinomaisia haasteita löytää putkea, jonka sisähalkaisija on 160 mm?
  1. anke · 29.7.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Tuuletusputki on helppo asentaa kun käyttää tuotetta UPONOR VENTILATION KANAVA 160 MM, kanavaan löytyi myös kaaret. Tarvikkeet toimitti putkiliike.
  2. anke · 8.7.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Putki on normaali 160 mm:n putki. Se liitetään saman kokoisen muhvin avulla
  3. Ekolet product support · 7.7.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Tuuletusputkia löytyy normaaleista hyvin varustelluista rautakaupoista. Tuuletusputkeksi sopii sisähalkaisijaltaan 160mm muovinen tai peltinen tuuletusputki. Tuuletusputkeksi käy vaihtoehtoisesti myös muovinen 160mm viemäriputki, mutta silloin viemäriputken päässä pitää olla (laajentava) muhvi, koska viemäriputkissa ulkohalkaisija on 160mm, eli sisähalkaisija ilman muhvia on muuten hivenen liian pieni.
 7. 1vastaus
  Riku Kaj · 8.5.2020
  Kuinka Ekolet ULKO VU toimii talvella? Kuinka monen hengen tuotokset pönttö pystyy käsittelemään?
  1. Ekolet product support · 9.5.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Kaikkia Ekolet käymälöitä voi käyttää myös talvella. Talvikäytössä on kuitenkin huomioitava, että käymälän jäätyessä se täyttyy tilapäisesti huomattavasti nopeammin kuin kesällä, koska nesteet eivät pääse virtaamaan sieltä pois ja kompostoitumista ei tapahdu. Kevään koittaessa lämpö saa taas nesteet virtaamaan, kompostoituminen käynnistyy ja säiliöön vapautuu tilaa. Ekolet ULKO VU käymälän kapasiteetti riittää noin neljän hengen 2-3 (kesä)kuukauden käyttöön vuodessa.
 8. 1vastaus
  Ilari67 · 27.11.2019
  Hei. Saako tuon istuinrenkaan ja avattavan kannen erikseen varaosana? Tarttis uuden.
  1. Ekolet product support · 28.10.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Saa. Lämpöistuimista Kekkilän lämpöistuin sopii Ekolet ULKO VU malliin. Jos haluat kovamuovisen istuinrenkaan, niin silloin oikea alinta on IDO Kimset istuinrengas. Molempia löytyy hyvin varustelluista kivijalka tai netti rautakaupoista.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.