Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:
699,00  594,00  Säästät: 105,00 
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa 27.5.2024 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
30 päivän alin hinta: 594,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 49,00 €
★★★★★★★★★★
3.0
Käytön helppous 4.3
Ominaisuudet 3.0
Vastinetta rahoille 2.7
Tuotteen laatu 3.0

Ekolet SÄKKI käymälä on ympäristöystävällinen ja hajuton eikä tarvitse sähköä tai vettä toimiakseen. Lisäaineita (kuten kuiviketta) ei tarvita käytön yhteydessä ja käsisuihkun käyttö on mahdollista. Ekolet SÄKKI käymälässä jätteet tippuvat suoraan käymälän sisällä olevaan suodatinkankaiseen säkkiin. Tyhjennettäessä säkki suljetaan ja viedään tyhjennyspaikalle jälkikompostoitumaan. Sopivan ajan kuluttua säkin sisältö on muuttunut siististi lannoittavaksi multasäkiksi. Säkki tyhjennetään kasveille ja käytetään taas uudestaan. Käymälän mukana tulee kaksi säkkiä. 

Suuri osa nesteistä haihtuu ilmankierron mukana ja jäljelle jäänyt suotoneste valuu poistoputkea pitkin tipottain mukana tulevaan n. 20 litran astiaan, joka pitää tyhjentää tarpeen mukaan.

Tehokkaan nesteen erotteluratkaisun ja suuren kokonsa vuoksi tyhjennysväli normaalissa kesämökkikäytössä on useita vuosia, joten käymälä soveltuu kesämökkien lisäksi erinomaisesti myös kovaan käyttöön leirintäalueille ja matkailukohteisiin. Jos käymälä on kovassa käytössä, niin käymälän tyhjennysväli on tiheämpi. Tällöin tulee ottaa tarpeen mukaan käyttöön useampi suodatinkankainen säkki, jotta käymäläjäte ehtii jälkikompostoitumaan 100% valmiiksi.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Ekolet
 • Takuuaika: Runkotakuu 20 vuotta

Tuotteen mitat:

 • Istuinkorkeus (cm): 46
 • Tilavuus (l): 350
 • Tuotteen paino (kg): 27

Tuotteen ominaisuudet:

 • Materiaali: Muovi
 • Materiaalin tarkenne: Istuinrengas- ja kansiosa kestävää polypropeiinimuovia
 • Käymälän tyyppi: Kompostikäymälä
 • Tyhjennysväli: Tyhjennysväli normaalissa kesämökkikäytössä useita vuosia
 • Kompostikäymäläpaketin mitat 77 cm x 87 cm, korkeus 108cm
 • Istuimena tyylikäs Ekolet-lämpöistuin. Kestävästä polypropeiinimuovista valmistetut istuinrengas- ja kansiosa ovat saranoituja, joten istuimen puhdistaminen on helppoa.
 • Käymälään voi lisätä myös keittiön biojätteet
 • Käymälää voi käyttää myös talvella

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Rahtipaino (kg): 28,00
★★★★★★★★★★
3.0
Käytön helppous 4.3
Ominaisuudet 3.0
Vastinetta rahoille 2.7
Tuotteen laatu 3.0

Liitetiedostot

Videot

Arvostelut

Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Kätevän oloinen tyhjennyssysteemi
  ★★★★★★★★★★
  Tuotteesta irtosi holkki, mikä piti pyörää paikoillaan ensimmäisen 10 m vetämisen aikana. Onneksi se ei tippunut järveen. Se oli kuitenkin helppo taivutella pitäväksi. Meillä asennus tuli vanhaan rakennukseen, siksi teetti enemmän työtä. Alustan kanssa pitää olla tarkkana, että se on suora ja muistaa jättää virtsakaukalolle tilan. Hyvät ohjeet auttaa. Läpivientien tekeminen aika tarkkaa ja aikaavievää. Kun käymälä on paikoillaan, tulee vielä peittää aukot ulkoseinästä. Aika paljon pikku näpräämistä. Virtsaputki on aika lyhyt, jouduin ostamaan lisää kun jäi 20 cm vajaaksi kivisen maaston vuoksi. Entä kun ämpäri nostetaan ylös maaupotuksesta, sortuuko reunat ja joutuu kaivuhommaan? Tässä olisi vielä kehittämistä. Ostin IV putken 125x300 uponor, mikä on vielä asentamatta. Odotan innolla, että saadaan koekäyttöön.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Toimiva ratkaisu
  ★★★★★★★★★★
  Käymälä on asennettu ja toimii hyvin. Ei hajuja. Olisin toivonut, että pakettiin olisi kuulunut myös nestesäiliö. Nyt piti ostaa kanisteri erikseen tätä tarkoitusta varten.
  Ekolet tuki · 16.8.2022
  Pakettiin kuuluu kyllä nestesäiliö, eli se on jostain syystä paketistanne puuttunut. Olisitteko yhteydessä Ekolettiin, niin katsotaan miten asia saadaan kuntoon tai hyvitettyä.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Kallis, haiseva huussi
  ★★★★★★★★★★
  Huussin piti olla hajuton ja helppokäyttöinen, ei tarvitse kuiviketta. Mutta se haisee, kärpäsiä on paljon. Nesteastia täyttyy viikossa.
  Vastaus - tuotetuki · 2.8.2021 :
  Kiitos palautteestanne. Oikein asennettuna ja käytettynä huussin pitäisi olla hajuton ja helppokäyttöinen. Jos tuote ei toimi toivotulla tavalla, niin olisitteko yhteydessä asiakaspalveluumme tai Ekolettiin, jotta voimme yhdessä selvittää missä on vika, kiitos.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 6 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Jussi hp · 30.4.2023
  Minkälainen tuuletus putkisto käy tähän.
  1. Ekolet product support · 2.5.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ekolet SÄKKI käymälä tarvitsee ilmastointiputken, jonka sisähalkaisija on ϕ125mm. Ilmastointiputki ei tule käymälän mukana, mutta ilmastointiputken alapään osat (haitariputki ja liitin) sekä yläpään osat (tulppa ja hyönteisverkko kiinnittimineen) sisältyvät toimitukseen. Ilmastointiputkeksi suosittelemme mustaa muovista putkea, sillä mustassa putkessa ilma lämpiää auringon paisteessa tehostaen ilmanvaihtoa.
 2. 1vastaus
  Huussin käyttäjä · 30.3.2021
  Eikö tosiaankaan synny hajuhaittoja jos ei käytetä kuiviketta
  1. Ekolet product support · 19.4.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ekolet käymälöissä on tarpeeksi tehokas nesteen erottelu, joten ylimääräistä nestettä ei tarvitse sitoa kuivikkeella. Tämän takia kuivikkeen käyttö ei ole välttämätöntä, eikä se vaikuta merkittävästi hajunmuodostukseen. Moni kuitenkin käyttää jonkin verran kuiviketta esteettisistä syistä. Kuivikkeen käytöstä ei ole haittaa, sillä se parantaa ilman kiertoa jätteen seassa, mistä on apua kompostointiprosessille. Säiliötä ei kuitenkaan kannata täyttää runsaalla kuivikkeen käytöllä. Mutta jos kuiviketta ei halua käyttää tai kuivike loppuu, niin Ekolet käymälä toimii silti hyvin. Kun käymälässä on lisäksi tarpeeksi tehokas ilmanvaihto (vaatii tarpeeksi ison ja pitkän ilmastointiputken) ja ilmastointi on asennettu oikein (ei mutkia ja vaakavetoja), niin kompostorissa on koko ajan pieni alipaine, joka vetää ilmaa käymälän sisään. Tällöin hajut eivät pääse käymälähuoneeseen, vaan ilma purkautuu ulos ainoastaan ilmastointiputken päästä. Käymälän kansi pitää muistaa pitää aina kiinni kun käymälä ei ole käytössä.
 3. 3vastausta
  Maija Koivu · 25.8.2020
  Voiko SÄKKI käymlään tyhjentää myös keittiön biojätteet?
  1. mökkiläinen79 · 31.8.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Valmistajan mukaan voi, mutta en kyllä itse ole ajatellut laittaa niitä sinne. Säkki täyttyy silloin tosi nopeasti ja voi tulla ötököitä.
  2. Ekolet product support · 26.8.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Kaikkiin Ekolet käymälöihin voi tyhjentää myös keittiön biojätteet. Tämä ei kuitenkaan ole kovin suositeltavaa sen takia, että biojätteiden mukana väistämättä jossain vaiheessa käymälään menee kärpästen toukkia ja sen jälkeen pitää torjua kärpäsongelma. Suositeltavaa on siis käyttää biojätteille omaa kompostoria.
  3. Heikkiss · 26.8.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Käymälän käyttöohjeessa (löytyy Ekoletin sivuilta) sanotaan: "Kompostikäymälään voi heittää haluttaessa myös keittiön biojätteet." Eli kyllä voi.
 4. 2vastausta
  Stepu74 · 20.7.2020
  Hei, kuuluuko istuinlämmikkeet pakettiin?
  1. Denise · 26.7.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Luulin että kuuluisi mutta ei kuulunut. En tajunnut tilatessa varmistaa Netraudasta.
  2. Ekolet product support · 21.7.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Kyllä. Istuinlämmikkeet kuuluvat pakettiin.
 5. 1vastaus
  OlliPekka62 · 15.7.2020
  Hei,voiko kuiviketta käyttää,sehän nopeuttaa kompostointia huomattavasti samoin vähentää hajuhaittoja.
  1. Ekolet product support · 17.7.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Kuiviketta voi käyttää kaikkien Ekolet käymälöiden kanssa ja moni käyttää kuiviketta vähän pelkästään esteettisistä syistä. Ekolet käymälät toimivat myös ilman kuiviketta, eli jos kuivike loppuu tai sitä ei halua käyttää, niin siitä ei aiheudu ongelmia. Kuivike edistää kompostoitumista, mutta käymälää ei suotta kannata täyttää runsaalla kuivikkeella.
 6. 1vastaus
  Eyl79 · 3.6.2020
  Onko tässä mukana kaikki tarvittava? Tuuletusputket , kiinnitysrarvikkeet ja suotonesteen tarvikkeet?
  1. Eikku68 · 4.6.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Tuuletusputkea ei ole mukana. Muuten kaikki löytyy. Kannattaa tarkistaa tilauksen saavuttua, että kaikki tarvikkeet on mukana, myös toinen suodatinkangassäkki.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.