Kosteudenpoistaja Eeese Mark, 40m²

Tuotenumero:
SNF2543
309,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 14,90 €

Mark on kompakti ja erittäin hiljainen ilmankuivaaja. Sitä voi käyttää kaikkialla asunnossa, ja se on erityisen sopiva poistamaan kosteutta tehokkaasti alhaisissa lämpötiloissa. Ilmankuivaajaa voi siksi mainiosti käyttää esim. kellarissa, veneessä, autotallissa tai matkailuautossa. Perinteisten ilmankuivaajien tehokkuus laskee huomattavasti, kun ilman lämpötila alittaa 15C, mutta Mark jatkaa tehokasta kosteudenpoistoa aina 0 asteeseen saakka.

Absorptiolla toimiva, innovatiivista teknologiaa sisältävä ilmankuivaaja

Mark imee kosteuden ilmasta absorptioteknolgialla. Sen vuoksi kone on yhä yhtä tehokas, vaikka se työskentelisikin viileissä tiloissa. Voit siksi hyvinkin käyttää Markia veneessä, matkailuautossa, kellarissa tai talon muissa tiloissa, joissa on ajoittain viileää ja joihin syntyy kondenssivettä. Mark-ilmankuivaajan tehokkuus alhaisissa lämpötiloissa vastaa itse asiassa huomattavasti voimakkaampien, kompressorilla toimivien kosteudenpoistajien tehokkuutta. Markin ulostuloilma on lisäksi lämmitettyä, mikä auttaa nostamaan huoneen lämpötilaa.

Mark-ilmankuivaajassa on sisään rakennetut kantokahvat, ja koska siinä ei ole sisään rakennettua kompressoria, se on mukavan kevyt. Siksi sen käsittely on vaivatonta. Kun vesisäilö on täynnä, ilmankuivaaja sammuu automaattisesti. Siihen voi vaihtoehtoisesti liittää poistoletkun suoraan viemäriin menevän poistoletkun.

Ilmankuivaaja, joka kuivaa pyykit nopeammin

Ilmankuivaajan äänitaso on alhaisimmalla asetuksella vain 38 dB, joten sen käyttäminen ei aiheuta häiriötä. Siinä ei ole meluisaa kompressoria, ja kuulet vain ilmankuivaajan läpi kulkevan ilman äänen. Laite soveltuu käytettäväksi jopa 40 m2 tiloissa. Se on siten pieni mutta tehokas kone, jossa on lisäksi kätevä vaatteidenkuivatustoiminto. Kun pidät sen käynnissä kuivatushuoneessa, pyykkisi kuivuu nopeammin. Voit lisäksi käynnistää keinutoiminnon, jolloin pyykkisi kuivuu vielä nopeammin. Tämä rasittaa vaatteita paljon vähemmän kuin kuivausrumpu.

Mark – laadukas tuote eeselta

Mark on osa eeesen suosittua ilmankuivaajien sarjaa. Kaikki tämän sarjan ilmankuivaajat on luotu tavoitteena täydellinen synergia Euroopan ilmasto- ja ympäristöosaamisen, tyylikkään ja virtaviivaisen skandinaavisen muotoilun ja uusimman teknologian välillä.

Tuotetiedot:

 • Suositettu työalue m2 2-40
 • Kapasiteetti 30 °C/RH 80 % l/vrk: 7
 • Virrankulutus (käyttö) W: 650
 • Syöttövirta V/Hz 220-240/50-60
 • Ajastin 2 / 4 / 8
 • Vesisäiliö l: 2,5
 • Käyttölämpötila °C -10~50

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Pakkauksen leveys (mm): 340,00
 • Pakkauksen korkeus (mm): 525,00
 • Pakkauksen syvyys (mm): 240,00
 • Rahtipaino (kg): 6,90

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.