Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Oras amme- ja suihkuhanat

Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:
  • 1

1-30 / 30

30 tuotetta

  • 1

1-30 / 30

30 tuotetta

Oras amme- ja suihkuhanat

Klassikkona tunnettu Oras-suihkuhana on varma valinta, kun etsit laadukasta ja ajatonta ratkaisua viimeistelemään kylpyhuoneesi. Netraudasta löydät monipuoliset suihkuun tai kylpyammeeseen tarkoitetut hanat taatusti edulliseen hintaan. Käy ostoksille ja löydä oma suosikkisi!

Oras suihkuhana kauniiseen ja toimivaan kylpyhuoneeseen

Edistyksellisten toimintojen lisäksi Oraksen hanojen suuri vahvuus piilee niiden suorituskyvyssä ja upeassa designissa. Näiden ominaisuuksien ansiosta Oras onkin onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa suomalaisissa kodeissa ja saavuttanut markkinajohtajan aseman Suomessa. Netrauta tarjoaa suositun merkin amme- ja suihkuhanoja lukuisissa varianteissa. Perinteinen Oras-suihkuhana on yleensä kromin värinen, tyyliltään ajaton ja kahvallinen. Uudenaikaisissa malleissa taas näkyy rohkeampaa tai hyvin hillittyä muotoilua. Esimerkiksi italialaisen Alessin kanssa kehitetyt mallit ovat erinomainen esimerkki siitä, että vesihana voi olla yksilöllinen designobjekti, joka tuo viimeisen silauksen kauniiseen kylpyhuonekokonaisuuteen. Fiksun termostaatin ansiosta veden lämpötila pysyy vakaana, eikä se muutu vahingossakaan liian kuumaksi. EcoFlow Control -virtaamasäädin puolestaan auttaa säästämään vettä tehden Oras-suihkuhanasta myös ekologisen valinnan.

Osta Oras suihkuhana ja suihkusekoittaja kilpailukykyiseen hintaan Netraudasta

Tyylikäs amme- ja suihkuhana tarvitaan aina silloin, kun kylpyhuoneessa on amme. Usein ammehanaa suositaan kuitenkin myös sen käytännöllisyyden vuoksi, koska siitä voidaan halutessa laskea helposti vaikkapa vettä ämpäriin. Tyypillistä Oraksen hanoille on niiden monipuolisuus. Yllä mainittujen toimintojen lisäksi osasta malleja löytyy myös näppärät roskasihdit ja yksisuuntaventtiilit, kääntyvä juoksuputki tai poresuutin. Muita erikoisuuksia ovat muun muassa turvallisuutta lisäävä lämpötilan rajoitin, joka voidaan halutessa ohittaa nappia painamalla. Oraksen amme- ja suihkuhanojen asennus onnistuu helposti, kunhan tietyt perusasiat huomioidaan: lämminvesi kytketään edestä katsoen vasemmalle ja kylmävesi oikealle, eikä tulovesiä saa kytkeä ristiin. Onko sopiva Oras-suihkuhana jo löytynyt? Kun tilaat tuotteet Netraudasta, hinta on taatusti aina edullinen!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.