Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Kosketusvapaat hanat

1-48 / 84

84 tuotetta

1-48 / 84

84 tuotetta

Kosketusvapaat hanat

Kosketusvapaa hana on huoleton ja hygieeninen valinta, joka sopii hyvin niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin. Viimeisintä teknologiaa hyödyntävä hana käynnistää vesisuihkun tunnistimen avulla ilman, että hanaa tarvitsee avata manuaalisesti. Netraudan kosketusvapaiden hanojen vaihtoehdoista löytää jokainen remontti- tai rakennuskohteeseensa sopivan hanan. Tilaa samalla myös kaikki muut kodin remontoimiseen tarvittavat työkalut ja välineet helposti vain muutamalla klikkauksella!

Nykyaikaista hanateknologiaa

Kosketusvapaat hanat hyödyntävät viimeisintä teknologiaa. Kosketusvapaat hanat säästävät vettä ja ovat hygieenisiä käyttää. Osassa kosketusvapaista hanoista on ohjelmoitava huuhteluaika. Hanassa saattaa olla myös esimerkiksi lämpötilan rajoitusmahdollisuus tai hanan sulkemismahdollisuus tunnistimen kautta siivouksen ajaksi. Kaiken kaikkiaan kosketusvapaat hanat yhdistävät kauniin muotoilun uudenaikaiseen teknologiaan, mikä tuo arkeen helppoutta ja luksuksen tuntua. Samalla säästät vettä ja energiaa kun vesisuihku ei jää missään tilanteessa vahingossa päälle. Tutustu siis Netraudan kosketusvapaiden hanojen valikoimaan ja tilaa moderni hana jo tänään!

Valitse haluamasi ominaisuudet

Kosketusvapaita hanoja on tarjolla lukuisia eri malleja, joissa on omat yksilölliset ominaisuutensa. Osassa hanoista on esimerkiksi kätevä bideesuihku, jonka avulla WC-istuimen peseminen ja muu puhtaanapito on helppoa. Tarjolla on myös seinään kiinnitettäviä malleja. Korkealla juoksuputkella varustetut hanat sopivat hyvin malja-altaiden pareiksi tai sellaisiin tiloihin, joissa hanan alla on tarkoitus pestä kookkaita esineitä. Hanan juoksuputki saattaa olla joko kiinteä tai kääntyvä. Piiloasennuksella varustetuissa hanoissa näkyville jäävien osien määrä on minimoitu. Kun tiedät, millainen kosketusvapaa hana sopii juuri sinulle, on aika siirtyä Netraudan verkkokauppaan, jossa tilaaminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.