Pesuallashanat bideellä

1-48 / 153

153 tuotetta

1-48 / 153

153 tuotetta

Pesuallashanat bideellä

Pesuallashanoista voi valita mallin, jossa on samalla erillinen bideesuihku. Käsisuihku on kätevä ja monikäyttöinen, ja se helpottaa arkista puhtaanapitoa. Tee WC-tilojen ja kylpyhuoneiden suunnitelmat huolella, ja pohdi, olisiko juuri sinun rakennus- tai remontointikohteessasi hyötyä bideesuihkusta. Netraudasta löydät kattavan valikoiman pesuallashanoja bideellä, valitse siis suosikkisi ja tilaa jo tänään!

Bideesuihku on monikäyttöinen

Bideesuihkulla intiimihygieniasta huolehtiminen sujuu vaivattomasti, mutta suihku on kätevä apu myös monessa muussa tilanteessa. Bideesuihkun alla voi esimerkiksi huuhtaista lapsen rapaiset jalat tai pestä potan. Myös WC-istuimen peseminen onnistuu helpommin bideesuihkun avulla. Lapsiperheessä vahinkoja sattuu ja näppärän suihkun avulla jälkien korjaaminen sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Käsikäyttöinen suihku on myös tehokas apu WC- ja kylpyhuonetilojen lattian pesemisessä. Jos tilassa on lattiakaivo, ei erillisten siivousvälineiden esiin kaivamista välttämättä tarvita, kun lattian saa suihkutettua bideesuihkulla puhtaaksi ilman ylimääräistä vaivaa. Kun bideesuihkun monipuolisuuteen on tottunut, tuleekin käsisuihkua helposti ikävä, jos sellaista ei esimerkiksi uudessa kodissa olekaan. Tällöin kannattaa suunnata Netrautaan ja korjata tilanne tilaamalla sopiva pesuallashanan ja bideesuihkun yhdistelmä. Tilaaminen on riskitöntä ja onnistuu muutamalla klikkauksella!

Hanat ja bideet joka tyyliin

Bideellä varustettujen pesuallashanojen valikoima on laaja, joten jokaiseen rakennus- ja remontointikohteeseen löytyy varmasti tyylillisesti sopiva vaihtoehto. Tarjolla on niin selkeälinjaisen moderneja malleja kuin myös perinteisempiä tyylejä. Hanojen ja bideesuihkujen värit vaihtelevat aina elegantista mustasta persoonalliseen messinkiin ja kromiin. Valitse suosikkisi ja tilaa pesuallashana bideellä Netraudasta!

Myydyimmät tuotteet (10)

-40%
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Pesuallashana Interia Cherry, bideesuihkulla, korkea, eri värejä
419,00  alk. 251,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

-40%
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Pesuallashana Interia Cherry, bideesuihkulla, korkea, eri värejä
419,00  alk. 251,00 
-40%
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Pesuallashana Interia Cherry bideesuihkulla, eri värejä
280,00  alk. 168,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.