Pesuallashanat kääntyvällä juoksuputkella

  • 1

1-39 / 39

39 tuotetta

  • 1

1-39 / 39

39 tuotetta

Pesuallashanat kääntyvällä juoksuputkella

Pesualtaan toiminnallisuus on tärkeä osa hyvin suunniteltua keittiötä, WC:tä ja kylpyhuonetta. Kääntyvällä juoksuputkella varustettu hana tuo pesualtaan käyttöön joustavuutta ja monipuolisuutta. Pohdi, missä kodin tiloissa kääntyvästä juoksuputkesta voisi olla hyötyä, ja tilaa sopivat hanat nopeasti ja näppärästi Netraudasta! Meiltä löydät myös kaikki muut allaskalusteet ja hanavaihtoehdot samasta paikasta.

Kääntyvä juoksuputki on joustava ratkaisu

Kääntyvästä juoksuputkesta on hyötyä monenlaisissa tilanteissa. Lattiakaivolliseen tilaan voi asentaa pesuallashanan kääntyvällä juoksuputkella, jolloin vettä voi juoksuttaa altaan päällä, mutta myös juoksuputken kääntäminen altaan ohi onnistuu ja suihkun alla voi esimerkiksi huuhtaista jalat tai valuttaa vettä ämpäriin. Juoksuputki on myös erityisen hyvä valinta tiloihin, joissa on vähän tilaa ja putken voi kääntää sivuun silloin, kun sitä ei tarvita. Korkealla kääntyvällä juoksuputkella varustetut hanat sopivat hyvin esimerkiksi malja-allashanojen pariksi. Tällöinkin juoksuputken voi kääntää tarvittaessa kätevästi sivuun.

Laaja valikoima hanamalleja Netraudasta

Kääntyvää juoksuputkea hakeva löytää Netraudasta laajan valikoiman erilaisia ja erityylisiä hanoja monenlaisiin käyttötarkoitukseen. Tarjolla on niin WC-tiloihin sopivia hanoja, joissa on lyhyt juoksuputki ja mahdollisesti myös bideesuihku, kuin myös malja-altaalle sopivia pesuallashanoja, joissa on korkea ja kaareva juoksuputki, joiden alle mahtuu isompikin tason päälle asennettava pesuallas. Onpa valikoimassa myös seinään kiinnitettäviä kylmävesihanoja. Uusinta uutta edustavat kosketusvapaat hanat. Tutustu Netraudan vaihtoehtoihin jo tänään ja tilaa juuri sinulle sopivin hanamalli – aina edulliseen hintaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.