Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Pesuallashanat pesukoneliitännällä

  • 1

1-16 / 16

16 tuotetta

  • 1

1-16 / 16

16 tuotetta

Pesuallashanat pesukoneliitännällä

Pesukoneliitännällä varustettu pesuallashana mahdollistaa pesukoneen asentamisen altaan läheisyyteen. Omassa asunnossa sijaitseva pesukone helpottaa arjen pyörittämistä, vaikka koti sijaitsisikin kerrostalossa, jossa on pyykkitupa. Useimmissa kylpyhuoneissa pesukoneelle on varattu oma paikkansa. Jos pesukoneen paikka sijaitsee lähellä pesuallasta, kannattaa altaan yhteyteen asentaa pesukoneliitännän sisältävä hana. Viimeistele toimiva kylpyhuoneratkaisu monikäyttöisellä pesuallashanalla jossa on pesukoneliitäntä. Sopivan hanatyypin ja muut kodin vesikalusteet löydät ja tilaat kätevästi ja nopeasti Netraudasta – tietenkin aina edulliseen hintaan!

Pesuvesi pesukoneliitännän kautta

Pesukoneliitännän avulla pesukoneeseen saadaan pesemiseen tarvittava vesi. Pesukoneventtiilin saa yleensä hanamallista riippuen myös suljettua, kun venttiili ei ole käytössä. Laadukas liitäntä ei vuoda ja kestää käyttöä vuodesta toiseen. Ratkaise pesukoneen liitäntäongelmat kerralla ja tilaa Netraudasta pesukoneventtiilin sisältävä hana!

Pesuallashanat joka tarpeeseen

Pesukoneliitännällisiä pesuallashanoja löytyy hyvin monessa tyylissä ja monenlaisilla ominaisuuksilla varustettuna. Esimerkiksi kääntyvällä juoksuputkella varustettu hana taipuu helposti erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Juoksuputken kääntymisastetta on usein mahdollista rajoittaa. Erilaiset suuttimet, kuten poresuuttimet, mahdollistavat vesivirran kulun muovaamisen. Lämpötilan rajoittimen ansiosta hanasta tulevan veden lämpötila ei vahingossa lipsahda polttavan kuumaksi. Osa pesukoneliitännällisistä pesuallashanoista sisältää myös bideesuihkun, joka on kätevä arjen helpottaja. Korkealla juoksuputkella varustetut hanat sopivat puolestaan altaisiin, joissa täytyy mahtua pesemään isoja tavaroita. Pesuallashanoja pesukoneliitännällä on saatavilla lukuisissa malleissa aina perinteisen tyylisistä vaihtoehdoista modernin selkeälinjaisiin hanoihin. Valitse suosikkisi ja tilaa sopiva hana jo tänään Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.